|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:15
Бекас написав:хто має інформацію щодо продовження акції вкладників сьогодні -- прошу поділитися... бо після вчорашнього незрозуміло -буде чи ні?
Andrew Egoroff 10 год.
Еще раз напоминаем. 10.08. состоится митинг вкладчиков Банка Михайловский под посольством США (ул. авиаконструктора Игоря Сикорского, 4 - около 1 км от метро Берестейская). ИГ также отнесет письмо о сложившейся ситуации в оное посольство. Сбор завтра возле станции метро Берестейская в 10.00. Приглашаем всех неравнодушных, особенно киевлян. Нас должно быть намного больше!
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:20
BBC написав: Бекас написав:хто має інформацію щодо продовження акції вкладників сьогодні -- прошу поділитися... бо після вчорашнього незрозуміло -буде чи ні?
Акції інвесторів, вчора саме так вашу акцію назвала більшість ЗМІ.
дайте посилання на те що в репортажах вчорашній мітинг представляли як мітинг інвесторів? BBC написав: Тож ви протестуєте перед представництвом США, а могли б і РФ. Більший резонанс був би.
який? посили обстріли чи масований наступ..?
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:29
вчора біля будівлі нбу був ...доки час дозволяв.. але мені незрозуміло -до чого тут посольство сша?
-
Бекас
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:44
BBC написав:Акції інвесторів, вчора саме так вашу акцію назвала більшість ЗМІ. Тож ви протестуєте перед представництвом США, а могли б і РФ. Більший резонанс був би.
не культурно,но в целом как обычно.Так держать!
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:47
KIM30 написав: BBC написав: Бекас написав:хто має інформацію щодо продовження акції вкладників сьогодні -- прошу поділитися... бо після вчорашнього незрозуміло -буде чи ні?
Акції інвесторів, вчора саме так вашу акцію назвала більшість ЗМІ.
дайте посилання на те що в репортажах вчорашній мітинг представляли як мітинг інвесторів? BBC написав: Тож ви протестуєте перед представництвом США, а могли б і РФ. Більший резонанс був би.
вчора давав
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:52
Бекас написав:вчора біля будівлі нбу був ...доки час дозволяв.. але мені незрозуміло -до чого тут посольство сша?
а хто ще може на Порошенка вплинути? сподіваюсь не треба пояснювати чому і навіщо?
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:54
KIM30 написав: Бекас написав:вчора біля будівлі нбу був ...доки час дозволяв.. але мені незрозуміло -до чого тут посольство сша?
а хто ще може на Порошенка вплинути? сподіваюсь не треба пояснювати чому і навіщо?
ну в цих питаннях деждепу не буде втручатися, він впливає на Пєту в глобальний справах, а не в мікроскопічних... 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2016 08:55
BBC написав: BBC написав: Тож ви протестуєте перед представництвом США, а могли б і РФ. Більший резонанс був би.
вчора давав[/quote] не свистіть! Всі репортажі починалися зі слів "Вкладники Михайлівського" а не "Інвестори..."
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2016 09:08
Mad_Monk написав:Я проходил по улице Артёма и увидел блокирование улиц возле фонда гарантирования. Подошёл к бабашке и спросил у неё–, "в чём проблема ??". Она мне рассказала "мне деньги не отдают которые я в вложила в банк Михайловский". Я ответил, - а почему не отдают ??? Она,– "так банк деньги держит в тумбочках, а фонд гарантирования забирает из тумбочек мои деньги и хранят у себя". Я ей на это ответил,- "Бабушка, деньги работают для заработка денег банками и всеми кто приносит свои кровно заработанную денежку. Они в тумбочке не лежат! Фонд гарантирования их не забирает!" Подошел к девушке,- "в чём проблема?" В ответ,- деньги не возвращают !!! Я спрашиваю,- "А где деньги?" Она,- "Так мне сказали что в тумбочке фонда гарантирования который занимается ликвидацией банка Михайловский". Я ей сообщаю, что это бред! Она мне не поверила! Я расстроился и пошёл дальше. Мне так жаль Украинцев которые гоняются за БОЛЬШИМИ %% депозитных вкладов для получения максимальной прибыли, но… вспомните "МММ". Мозги Ваши ещё не заработали !?!? Здравствуй Лёня Голубков.
А если учесть что они давали всего лишь 25% налогооблагаемых весной, то как можно было отказаться от гарантий фонда? Ладно бы 40% годовых, тогда и играй в рулетку. Но они звонили лично мне и зазывали под 22% в апреле, либо под 25%, но не гарантирующихся фондом...
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 сер, 2016 09:25
Moneta написав:А если учесть что они давали всего лишь 25% налогооблагаемых весной, то как можно было отказаться от гарантий фонда? Ладно бы 40% годовых, тогда и играй в рулетку. Но они звонили лично мне и зазывали под 22% в апреле, либо под 25%, но не гарантирующихся фондом...
Не несіть чуш, там до 35% було
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-