Квесторе_поверніться написав:Не бачу особливого сенсу в ній. Не буду ж я по 50000 по банкоматах знімати.
Странная позиция - какая разница сколько снимать или пополнять? Отключать бесплатную услугу, повышающую удобство в пользовании картой - это выше моего понимания
P.S. IMNSHO - глупость! Мягко говоря Я уже писал про ситуацию с незачислением денег на карту, единственным доказательством которой была лишь СМС. Ситуация конечно же потом разрешилась. Но отключив бы я СМС, решить её было бы уже значительно сложнее.
Стосовно кешбеку, думаю буде цікаво всім - виплачується максимум 500 грн - 17%!!! (а не 15%), тобто максимальний кешбек 415грн. 15грн з ДП у мене зняло не за смс, а за виписку поштою, яка магічним чином сама підключилась... Оформляв заяву на виписку на емейл, двічі перечитував чи все вибрано правильно і вказаний правильний емейл. В кінці мені чомусь без моєї заяви підключили платну виписку поштою!
Востаннє редагувалось Sain_повернувся в Суб 29 лис, 2014 16:10, всього редагувалось 1 раз.
Yuriyqwer написав:gav У мене так: Експериментальним шляхом : Якщо на рахунках (в т.ч. і на поточному) Мих-банку "гарні суми" (як у VIP-ів)- пише: "Вибачте! Система недоступна для виконання цієї операції. Будь ласка, спробуйте ще раз пізніше!"
Якщо суми не значні - все відображається нормально
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Шановний представник банку, сьогодні звертався в кол центр з приводу неправильного нарахування суми кешбеку та незрозумілого зняття плати в розмірі 15 грн з Дохідної П'ятниці. В минулому місяці, плата помилково знімалась за смс інформування у зв'язку з багами Вашого софту. У даному місяці, мені пояснили, що плата знята за підключену послугу "надання виписки на поштову адресу". Так як у моєму договорі вказано, що дана послуга по картці відключена, а заява писалась лише на підключення надання виписки на емейл (яку я чомусь не отримав), прошу Вас надіслати мені копію підписаної мною заяви на основі якої Вами було підключено мені дану платну послугу на мій емейл. Також, представник кол центру Олександр сказав, що по кешбеку знімають 17% податку. Згідно ст.167 ПКУ, 17% знімають з тієї частини доходу, що перевищує 10 кратну мінімальну заробітну плату. Прокоментуйте будь-ласка, невже мінімальна заробітна плата в Україні зараз 0 грн, раз 17% вищитано 500 грн?