irinavik написав:KIM30 хочу побороться за возврат вклада Капитал ( ИРЦ) с банка Михайловский. ФГВ в реестр не включил. Поделитесь опытом, позвоните 0669339575. Жлающие, присоединяйтесь.
Фонд гарантування на поточному тижні розгляне питання про доповнення Реєстру вкладників «Банку Михайлівський»
ПРЕС-РЕЛІЗ
На поточному тижні виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб розгляне питання про чергове оновлення Реєстру вкладників «Банку Михайлівський». Планується, що в результаті загальна сума відшкодування збільшиться ще на 88 млн грн. Крім цього, планується продовження терміну виплат гарантованої суми відшкодування за Загальним реєстром.
Нагадаємо, що з 15 липня 2016 року кошти отримують ті вкладники «Банку Михайлівський», рахунки яких перевірено і встановлено, що сформовані на них залишки не мають відношення до схем з ТОВ «Інвестиційно-розрахунковий центр» (ІРЦ) і ТОВ «Кредитно-інвестиційний центр» (КІЦ), які реалізовувались в період з 19 по 23 травня 2016 року.
Відшкодування вже отримали майже 16 тис. вкладників банку на 1 млрд грн, що становить більше 90% від суми Загального реєстру переданого на виплати.
Чергова писанина на заборі і живодьорство над тестікулами кота...)) Вішають локшину на вуха гарним та розумним! )))
я совсем запутался пишут же , что на КЦ Фонда утверждают о еженедельных внесениях в реестр сегодня написали о решении внесения в реестр вопрос - зачем нагло врать и клиент ликвидируемого банка отправлять в агенты и пузырить им мозг ФОНД и НБУ - это аферисты в квадрате , даже не поворачивается язык что-либо писать в их оправдание . обо.ср.лись однако
sens написав: совсем запутался пишут же , что на КЦ Фонда утверждают о еженедельных внесениях в реестр сегодня написали о решении внесения в реестр вопрос - зачем нагло врать и клиент ликвидируемого банка отправлять в агенты и пузырить им мозг ФОНД и НБУ - это аферисты в квадрате , даже не поворачивается язык что-либо писать в их оправдание . обо.ср.лись однако
irinavik написав:KIM30 хочу побороться за возврат вклада Капитал ( ИРЦ) с банка Михайловский. ФГВ в реестр не включил. Поделитесь опытом, позвоните 0669339575. Желающие, присоединяйтесь.
действительно, с какой радости дарить свои деньги грязным свиньям из фонда.
Козак-характерник написав:Чергова писанина на заборі і живодьорство над тестікулами кота...)) Вішають локшину на вуха гарним та розумним! )))
я совсем запутался пишут же , что на КЦ Фонда утверждают о еженедельных внесениях в реестр сегодня написали о решении внесения в реестр вопрос - зачем нагло врать и клиент ликвидируемого банка отправлять в агенты и пузырить им мозг ФОНД и НБУ - это аферисты в квадрате , даже не поворачивается язык что-либо писать в их оправдание . обо.ср.лись однако
Ну це вони вже вдруге обдєлались, перший раз можна рахувати коли гроші ІРЦ закинув на поточний, а Плеяда-Кагор забрали кредитний портфель Ну коли у НБУ працють пройдисвіти професіоналізму від них чекати не приходиться
Нет не разумеется. Т.к. не все спецы по Оракл знают структуры баз Б2. И, что еще важнее, связи между ними, а также логику (принципы) работы Б2. Без этого править базы Б2 пусть и не пытаются. Иначе Б2 будет кирдык.
***... Структуру і логіку роботи Б2 знають тільки її розробники. І то не всі. Наскільки пам'ятаю, в базі Оракла було більше 1600 таблиць (зараз може і більше, давно я цього Б2-монстра бачив). І бізнес-логіка була _в базі Оракла_ - SP, констрейни, трігери... Візуально це осягнути також практично неможливо - в erwin на цю здоровенну мапу було страшно дивитись. А товстий клієнт був написаний на Delphi і працював з базою через BDE і Oracle client. Маю великі сумніви, що в ядрі щось кардинально змінилося за минулі 10 років. Так от при цьому всьому запевняю (як колишній адмін Oracle8), що в архівах redo log за 20 травня якось розберуся. І базу вам на будь-який момент часу відновлю (якщо бекапи збереглися). Навіть не знаючи тонкостей функціонування Б2. АЛЕ ! Це взагалі дивна дискусія: ніяких підстав вважати, що база пошкоджена, немає. Судячи з виписок по поточним. які на форумі демонстрували, операції по ІРЦ відображені. Ніхто їх не видаляв. Єдине питання, що залишилось: стан _кредитних_ рахунків на даний момент. Я так розумію, було якесь розпорядження УО щодо відміни операцій по ним (звідки дані)? Бо нові виписки по кредитним рахункам тут ніби не світилися ? Але навіть якщо їх відміняли, при чому тут "пошкодження бази" ?
P.S. Процес затягування ФГВО надання виписок по рахункам дійсно незрозумілий і не надто обгрунтований. Як і підстави включення/невключення в реєстр. Як вже писали, більшість операцій по перевірці цілком можна автоматизувати. У відсіві (з запутаною історією операцій по рахункам) мало б залишитись не так багато клієнтів. Правда, цілком припускаю, що просто немає людини, яка може грамотно поставити ТЗ (що включати/що не включати/які саме операції по яким рахункам). А без "бумажки" ніхто свм ініціативу проявляти не буде.
потому что в Вашем варианте получается, что НЕИЗВЕСТНО, открыли бы Вы депо или нет
Не открыл бы, т.к. денег нет. А Вы бы не пополнили, т.к.у Вас их тоже нет. Т.о. я бы не открыл депо, а Вы бы не пополнили его на такую же сумму. Почему при этом Вам положено возмещение упущенной выгоды, а мне нет? Ведь денег нет, как у меня, так и у Вас. Но по вине ФГВ. Это нас объединяет. И как по мне, ставит в одинаковые условия. Но главное нарушение прав все же в том, что ни Вы ни я не можем свободно распоряжаться своими деньгами. Это приводит к убыткам. И мы хотим, чтобы ФГВ компенсировал нам его в размере ставок по банковским депозитам.
Шановни, чет не пойму,- мой «вариантик» гораздо повкуснее будет:
lirov написав:инкриминировать ФГВ cплату пені в розмірі 3 %за кожен день прострочення (ч.5 ст. 10 Закону «Про захист прав споживачів») починаючи з 13 июля - початку процедури ліквідації банку до дня фактической выплаты (
Надо башковито все аргументировать, а насчет применения пени- ВСУ свое мнение четко высказал в отношении банков (ну так ФГВ гарант банки).
трохи побув сьогодні на акції ошуканих владників банку біля будівлі фгв - - але ж малувато учасників,всього кількасот осіб.... чи люди вже не вірять в те, що якось вдасться повернути грошики?