я лично видел "капиталиста", который полученные от ИРЦ деньги (и зачисленные на текущий) успел получить ещё в самой первой выплате (в июле)
да, проскочил между зубов шакала
что ещё раз показывает какой там у них в Фонде бардак, и насколько приблизительны все их критерии отсева: часть "капиталистов" проскочили, а множество "чистых" заблочено, то есть элемент лотереи и случайности присутствует, и это факт
...может хоть теперь наведут порядок,чтоб ни один не проскочил впредь
Я теж маю діючий кредит з банком Михайлівський, останній платіж робила 11травня. Досі не оплачувала ні Фагору,ні банку. І чесно кажучи незнаю що робити. Сьогодні звонили з Фагору і погрожували, казали оплачувати їм,бо права перейшли від Михайлівського їм. МСихайлівський прислав реквізити для оплати,та телефонує робот,про обовязкову оплату. Моя позиція була нікому з них не платити поки не буде остаточної інформації,нехай наростуть % і пеня,псується кредитна історія,але двічі платити тим і тим то не варіант. Зайшла в БКІ,то там інформація що є кредит і Михайлівський і є кредит діючий Фагор . Писала їм листа,то кажуть в бюро кредитних історій так: Дані подав банк,дані подав Фагор, після завершення судових розборок,одну з них видалять. Що робити,реально незнаю....
Тіліпонірували сьогодні від Таскомбанка і пропонували перекридитування від Міхалича, тому висновок можна сказати один базу їм злив Кагор, який не бачить моє погашення 23.05, а Хвонд побачив тому і зробив виплату
Нічого не робити й чекати... Тут народ з "зіпсованою" нові кредитки отримує без проблем...
а що казати працівникам Фагору які звонять і погрожують? і таким тоном говорять ніби я до них додому прийшла. Я кажу їм,пришліть документ,реквізити,по яких маю платити, а вона скидає смс, де ні сума оплати,ні залишок
dakota371 написав:а що казати працівникам Фагору які звонять і погрожують? і таким тоном говорять ніби я до них додому прийшла. Я кажу їм,пришліть документ,реквізити,по яких маю платити, а вона скидає смс, де ні сума оплати,ні залишок
Идите в группу на ФБ https://www.facebook.com/groups/mbank.kredit Там в кредитчики тусуются, тут в основном остались либо застрявшие либо оплатившие Михе до ВА вкладчики-грейсовики.