dakota371 написав:а що казати працівникам Фагору які звонять і погрожують? і таким тоном говорять ніби я до них додому прийшла. Я кажу їм,пришліть документ,реквізити,по яких маю платити, а вона скидає смс, де ні сума оплати,ні залишок
Идите в группу на ФБ https://www.facebook.com/groups/mbank.kredit Там в кредитчики тусуются, тут в основном остались либо застрявшие либо оплатившие Михе до ВА вкладчики-грейсовики.
Тут ще тусуються фондофіли, і фондофоби, є навіть міхалофіли ...
dakota371 написав:а що казати працівникам Фагору які звонять і погрожують? і таким тоном говорять ніби я до них додому прийшла. Я кажу їм,пришліть документ,реквізити,по яких маю платити, а вона скидає смс, де ні сума оплати,ні залишок
Идите в группу на ФБ https://www.facebook.com/groups/mbank.kredit Там в кредитчики тусуются, тут в основном остались либо застрявшие либо оплатившие Михе до ВА вкладчики-грейсовики.
Тут ще тусуються фондофіли, і фондофоби, є навіть міхалофіли ...
dakota371 написав:Я теж маю діючий кредит з банком Михайлівський, останній платіж робила 11травня. Досі не оплачувала ні Фагору,ні банку. І чесно кажучи незнаю що робити. Сьогодні звонили з Фагору і погрожували, казали оплачувати їм,бо права перейшли від Михайлівського їм. МСихайлівський прислав реквізити для оплати,та телефонує робот,про обовязкову оплату. Моя позиція була нікому з них не платити поки не буде остаточної інформації,нехай наростуть % і пеня,псується кредитна історія,але двічі платити тим і тим то не варіант. Зайшла в БКІ,то там інформація що є кредит і Михайлівський і є кредит діючий Фагор . Писала їм листа,то кажуть в бюро кредитних історій так: Дані подав банк,дані подав Фагор, після завершення судових розборок,одну з них видалять. Що робити,реально незнаю....
Дотримуйтеся такої позиції надалі... Но пасаран! Ніяких % з тіла вони не помацяють... А може й тіла не побачать... бо хитропопість породжує бідність...)) Час плине... І вже не 3 роки чекати...))
Тон - це початок! Скоро грозитимуть голову рубати...))
Що робити? Залежить від настрою:
1. Послухати безкоштовну виставу клоунів і розважитися ужастиками, що малюють...))