БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: ДП можливо оформити в міні - офісах, міні - відділеннях, у представників Банку в мережі магазинів "Ельдорадо" та "Епіцентр". У звичайних відділеннях Банку картку неможливо оформити.
А чим відрізняється міні-відділенні і відділення ?
В міні немає каси.
Тоді представник банку нагло бреше, адже я оформлював ДП у відділенні.
VLADPn написав:Кэшбек тоже по дате совершения операции. ЗЫ Хотя в данном случае какая разница.Ну сделали покупку 31-го- не получите в этом месяце так получите в следующем.
Разница в том, что в этом месяце я не собираюсь пользоваться услугами SPA салонов, а вот в следующем месяце по календарю покупок - супермаркеты. И если я отоварюсь, например, 29-31 декабря, то этого зависит, получу ли я кешбек за покупку в супермаркете. Вообще информация противоречивая. В кол-центре и в отделении говорили одно, люди на форуме говорят другое. Пока сам не проверишь, не убедишься.
По логике мне непонятно, как можно выплатить кешбек по дате операции, если он выплачивается в последний рабочий день месяца. Ведь операция проведется только через 2 дня. Получается, что он тогда выплачивается по заблокированным суммам?
Востаннє редагувалось ygn в Вів 09 гру, 2014 16:50, всього редагувалось 2 разів.
klug написав:Панове форумчани (та представник банку), підкажіть, будь ласка, де можна ознайомитись з умовами кредитування в Ельдорадо. На сторінці http://www.eldorado.com.ua/credits/ вказано, що "Кредитует ПАО «Альфа-Банк»", але при натисканні на кнопку "купить в кредит" йде перенаправлення на сайт банку "Михайлівський" з формую для заповнення особистих даних, але без жодної інформацію по кредитуванню. То ж, на сайті вказана неправильна інформація по кредитору і усі описані умови відносяться до банку "Михайлівський" чи інформація на сайті застаріла і умови кредитування я зможу дізнатись лише після заповнення форми?
Шановний клієнте! В залежності від обраного Вами товару, можливо оформити кредитний продукт з грейс - періодом від 4 місяців або кредитний продукт стандартної продуктової лінійки. Більш детальну інформацію Ви можете отримати у продавців - консультантів в мережі магазинів "Ельдорадо" або у співробітників Банку Михайлівський в мережі магазинів "Ельдорадо" Дякуємо за Ваше звернення.
Коллеги, с учетом ограниченного тарифами ДП числа подходов к банкомату (не более 5) просьба поделиться опытом, банкоматы каких банков обычно заряжаются купюрами наиболее крупных номиналов?