|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 13 жов, 2016 13:09
GrafBV Знаете ВВС, читая Вас последние месяцы на этой ветке, ловлю себя на мысли что готов вместе в Вами застрять в блоке в следующем банке, например, если мне не изменяет память в "очередной помойке" с $. Хотелось бы увидеть сколько дерьма с ваших уст польется на ФГВ в случае вашего блока. Какой-то сраный платинум задержал ваши копейки на 5 дней, так Вы на него годы гадите и по пятницам свечку ставите "за упокой". А ведь ранее вроде был адекватный человек
Что деньги делают с людьми? Тоже самое относится и к волкову. Бессовестно врал, что главное для него закон. Хотя по глазам и поведению было видно, что врет.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2016 13:14
newbie написав:Козак-характерник А нарід наш не дурний... Вже так просто локшину не навішаєш....  Трохи б культури спілкування ще повчитися і будь якого бєспрєдельщика за горлянку мона брати.Тіко фактами і залізними аргументами, а не криками. Я навіть пишаюся... Українці - не раби... Не втратили ген опору...  А мені було сумно і огидно дивитись, як в державі, за яку люди віддавали життя, а зараз гинуть діти цих пенсіонерів та пенсіонерок, над цими літніми людьми знущаються такі гниди. Яких поставив президент, за якого я голосував (доречі, щоб не було війни), а тепер жалкую за це. П.С. Сподобався один із коментів, коли Волчок до суду посилав, навіщо нам суд, коли є закон? А взагалі Волчок блідо виглядав, навіть шкода трохи..  Помолимося перед сном за спасіння його душі. Пекельна пательня все ж не файне майбутнє...Шкода душу людську, що диявол полонив... 
Щодо коментів, то ця гнида, яка застидалась назвати свою заробітну платню в 50 000 грн, яку йому виплачують з грошей, вкрадених у вкладників, і у якої може колись і було трохи совісті, але зараз її замінили гроші, за які він готовий на все, розпатякав деякі секрети (як на мене, то Полішинеля) щодо роботи ФГВ. З його відповідей очевидно, що ніякі перевірки ніким не проводяться, а всі рішення (які нібито повинні прийматись за наслідками цих перевірок) насправді приймаються лише на верху (в ФГВ) без ніякого зв'язку з цими (неіснуючими) перевірками. Від цих перевірок є тільки накази щодо їх проведення і більше нічого. Ну, можливо, ще декілька смажених фактів (скажімо, щодо того, що люди по ночах лізли через вікна в банк (як в Дельті), щоб покласти або роздробити вклади). Взагалі, майже все, що казав цей ціпний пацюк ФГВ, було брехнею. Тому і такою була реакція людей. Але здоров'ю літніх людей таке до них ставлення не корисне (шкодить). І деякі з них можуть цього знущання не пережити (в Дельті до отримання грошей, вкрадених ФГВ, не дожило близько 10 вкладників). Тому дивно, де добробати, чому вони не підтримують цих людей? А чи знають бійці, які зараз на фронті, як в Києві над їх батьками знущається брехлистий комуняка ворушлий (якого, як не прикро, поставив на цю посаду президент, за якого я голосував) разом з його поплічниками? І взагалі, хіба для того народ робив Революцію Гідності, щоб терпіти знущання від таких пацюків? У мене є пропозиція до ІГ вкладників Міхи. В Дельті застосовувався дієвий (ефективний) прийом - нескладні театралізовані вистави (про гонтареву, лагуна, ворушлого та інших). Мені здається, що вони не зовсім подобались зазначеним персонажам і мали на них немалий вплив. В Михайлівському ФГВ та НБУ наломали стільки дрів, а їх (в т.ч. навищі) посадові особи напатякали стільки дурниць, що вистави з їх висловлюваннями можуть з аншлагами пройти навіть по центральних (або не зовсім) телеканалах. Про одного тільки волкова та його перли можна цілий акт (або п'єсу)зняти. Хай народ знає, кого ставить президент захищати права вкладників. І як його обранець та його поплічники їх захищають. Інформаційна війна, так інформаційна війна. Більше ніколи не буду голосувати за президентів, які заробляють, скажімо, більше 10 (а в подальшому 20) тисяч баксів на місяць. Людям, які заробляють більше, не зрозуміти народ цієї країни. Навіть якщо вони і будуть віддавати свою офіційну зарплатню у 28 тис грн на благочинність. При цьому електронну декларацію про доходи (або статки), чомусь не поспішаючи заповняти. Вважав також, що фондотроляки від сорому за дії та висловлювання цього пацюка ФГВ волкова кріз землю проваляться, або поприкусують свої язики. Однак цього, нажаль, не сталось. Але нарешті всім стало очевидно, що базікають вони разом з офіційними особами (та пацюками) ФГВ одними й тими ж словами (з однакових методичних вказівок). Тобто для мене, скажімо, ВВС еквівалентний (конгруентний) Волкову. І це майже абсолютно ідентичі особи, які не мають ніякої власної думки, а є просто базікаючими (проголошуючими офіційну позицію) головами ФГВ. "Сумно, сумно аж за край"... Але все одно перемога за нами. Слава Україні!
Невже ваш Фагор так притиснули, що ви марити почали?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 жов, 2016 13:22
newbie написав:rufius Фонд признает погашение Фагору?
Нет. Но на всякий случай украдет эти деньги. Потому что по другому не может. Вдруг больше таких случаев не представится?
Если не признает, и если будет взаимозачитывать кредит-депозит, о чём обмолвился куратор, то платить Фагору получается опасно.. в смысле не выгодно.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2016 13:35
BBC Невже ваш Фагор так притиснули, що ви марити почали?
Я бы этого Вашего волкова заставил бы за каждое слово ответить. У меня бы он предпочел молчать. А стариков жалко. До такого дожились  З.Ы. Жаль, некому было этого пацюка поставить на место. Да он и сам на этом месте чувствовал себя не очень уютно. Как и любой грабитель, которого заставляют отвечать перед народом. С удовольствием бы удрал, да двери были закрыты.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2016 13:44
rufius Если не признает, и если будет взаимозачитывать кредит-депозит, о чём обмолвился куратор
99,999%, что не решатся. "Решают" - это отмазка (якобы причина невыплат). Все их "решения" - это заседания воровской сходки, где решают идти на очередной грабеж или нет (рисковать или не стоит). Если там еще не все рассудка лишились, то врядли рискнут. А последним решать будет народ.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2016 13:49
newbie написав:rufius Если не признает, и если будет взаимозачитывать кредит-депозит, о чём обмолвился куратор
99,999%, что не решатся. "Решают" - это отмазка (якобы причина невыплат). Все их "решения" - это заседания воровской сходки, где решают идти на очередной грабеж или нет (рисковать или не стоит). Если там еще не все рассудка лишились, то врядли рискнут. А последним решать будет народ.
Я про другое спрашиваю - взаимозачесть кредит с депозитом, решатся?  И если да, то какой же смысл зависшим вкладчикам платить Фагору - получится то дважды. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2016 14:34
rufius написав: newbie написав:rufius Если не признает, и если будет взаимозачитывать кредит-депозит, о чём обмолвился куратор
Я про другое спрашиваю - взаимозачесть кредит с депозитом, решатся?  И если да, то какой же смысл зависшим вкладчикам платить Фагору - получится то дважды. 
куратор может "молвить" что угодно..., но после решения апелляционного суда, есть единственный законный кредитор - кагор. Оплата денег фонду на ягуар, проблемы задолженности по кредиту не решит. Кагор признал всех, кто погасил на СВОИ кредитные счета в банке Михайловский до 3 июня(не путать с теми кто оплатил на ягуар на котловой), как погасивших задолженность. Все остальные, на сегодняшний день, должны погашать только кагору
Востаннє редагувалось Stringer в Чет 13 жов, 2016 14:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 жов, 2016 14:35
rufius написав: newbie написав:rufius Фонд признает погашение Фагору?
Нет. Но на всякий случай украдет эти деньги. Потому что по другому не может. Вдруг больше таких случаев не представится?
Если не признает, и если будет взаимозачитывать кредит-депозит, о чём обмолвился куратор, то платить Фагору получается опасно.. в смысле не выгодно.
як би в мене не було крім кредиту ще й депозит, я може теж би заплатив Фагору, але Фонд полюбому вкраде з мого депозиту суму кредиту ще й % зі штраіфами добавить.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2016 14:37
KIM30 написав: rufius написав: newbie написав:rufius Нет. Но на всякий случай украдет эти деньги. Потому что по другому не может. Вдруг больше таких случаев не представится?
як би в мене не було крім кредиту ще й депозит, я може теж би заплатив Фагору, але Фонд полюбому вкраде з мого депозиту суму кредиту ще й % зі штраіфами добавить.
у него нет на это ни законных прав, ни полномочий..., но как мы знаем, теперь фонд может что угодно творить по беспределу
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 жов, 2016 14:39
newbie написав:BBC Невже ваш Фагор так притиснули, що ви марити почали?
Я бы этого Вашего волкова заставил бы за каждое слово ответить. У меня бы он предпочел молчать. А стариков жалко. До такого дожились  З.Ы. Жаль, некому было этого пацюка поставить на место. Да он и сам на этом месте чувствовал себя не очень уютно. Как и любой грабитель, которого заставляют отвечать перед народом. С удовольствием бы удрал, да двери были закрыты.
якщо Вам так шкода стареньких, то може Ви б допомогли? Бачите там один Базюченко з юристів воює з тими упирями. Ви ж києвлянин?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
|