|
|
![]() Волков починає повертати довіру до себе.Був вКлад і непогашена кредитка. Гроші є. Кредитка підвисає, але то вже не мої проблеми. Судячи з фактів, Волков виглядає значно порядніше ЮПІ, або вже просто всі усвідомили, що далі тягнути нема куди. Із спілкування з операціоністом в банку-агенті в нових списках люди з сумами під Фонд п'ять на сто, а основна масса - це незрозумілі суми по 10-15 гривень. По форуму висновок такий. Основний глашатай Фонду ВВС - людина не в темі, але дуже намагається своіми коментарями додати собі ваги. Особливо це в нього не виходить. Балабол. Останні пару сторінок срач ні про що. Бережіть свій час! З негативу слід відзначити, що люди з чистими рахунками і кредитками, але ті, що мали операції 19-23го ще в блоці! Всім бажаю отримати свої гроші.
![]() Квесторе_поверніться
Ви не надали документальні підтверждення цього. Керувались публікаціями на сайтах (або чимось ще)? Ситуация цікава тим що ФГВ, мабуть з підказки НБУ, можливо дійсно, може неодноразово оголошувати нікчемність. "Виявляючи" все нові і нові їх "докази". Які нікому не показуватиме. В свій час так діяв НБУ, коли суди відміняли його рішення про неплатоспроможність банків, а він одразу після цього новими рішеннями знову оголошував їх неплатоспроможними. Тобто так боровся з судами (правосуддям). Вихід з такої ситуації, наскільки мені відомо, ще не знайдений. Востаннє редагувалось newbie в П'ят 04 лис, 2016 15:08, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Мошенников -нужно садить, а не поощрять их. ![]() laa1999
Слава Богу, что сажальщики еще не руководствуются мнением всяких пионэров. А у ментов (правильных) не подымается рука на старушек-пенсионерок, вчера сражавшихся с ними. Востаннє редагувалось newbie в П'ят 04 лис, 2016 15:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Yuri_T
Да ладно, ладно. Я ж сказал, что не все (но многие) поздравляют. Я знаю, как Вы ревностно относитесь к бюджету (в т.ч. ФГВ) и его наполнению. И как Вы любите 0720. Но, положа руку, на сердце, на основании чего можно было не отдавать ему деньги? Только не говорите мне, как представитель ФГВ в суде: "Откуда я я знаю? Значит, было на основании чего!". Востаннє редагувалось newbie в П'ят 04 лис, 2016 15:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТЛед тронулся...Был Вклад,без кредиток и Капиталов но с пополнением 19.05.- к выплате по новому реестру основная сумма но без суммы пополнения и %...Непонятно как эти олени все проверяли!
![]() newbie
нет-нет, у меня тут совсем иной альтер эго. по сути. взять двух людей: я, получивший выплату в срок и некто, который получит деньги в следующий понедельник. стартовые условия при вводе ВА одинаковые, а результат отличается. и кто Вам сможет рассказать, почему? можно погадать, в бубен ударить, съездить в Тибет к мудрецам... ![]() Maximilius
Ничего они не проверяли. Как с самого начала отнесли к мошенникам (капиталистам) всех пополнявших счета перед ВА, так с тех пор там конь и не валялся. Дальше все изменения в выплатах происходили на основании решений ФГВ. "Проверки" - это миф (блеф) ФГВ. Или преступный умысел (замысел) его руководителей.
|
|