иск будет всё равно, никто им в этот раз прощать не будет
задержка выплат — это реальный убыток (ст. 625 ЦК) и упущенная выгода тоже
які документи, що доводять це, треба для такого позову?
підтвердження неодноразових звернень до Фонду, квитанції про отримання коштів від Фонду (з прострочкою) та зарахування їх на депозитні рахунки, договори про ці депозити (для доведення розміру упущеної вигоди), інші документи що підтверджують завдані збитки (в тому числі упущену вигоду та моральну шкоду)
0720 написав: підтвердження неодноразових звернень до Фонду, квитанції про отримання коштів від Фонду (з прострочкою) та зарахування їх на депозитні рахунки, договори про ці депозити (для доведення розміру упущеної вигоди), інші документи що підтверджують завдані збитки (в тому числі упущену вигоду та моральну шкоду)
За проезд так же билеты - трамвай маршрутка бенз для авто... приложить обовъязково.
Упущенная выгода ))) не дай Бог свинье рога, холопу барства, идиoтy юридического образования(или самообразования что вероятней) Желаю остаться у разбитого корыта!!!
Vlad_Co написав:Був вКлад і непогашена кредитка. Гроші є. Кредитка підвисає, але то вже не мої проблеми. Судячи з фактів, Волков виглядає значно порядніше ЮПІ, або вже просто всі усвідомили, що далі тягнути нема куди. Із спілкування з операціоністом в банку-агенті в нових списках люди з сумами під Фонд п'ять на сто, а основна масса - це незрозумілі суми по 10-15 гривень. По форуму висновок такий. Основний глашатай Фонду ВВС - людина не в темі, але дуже намагається своіми коментарями додати собі ваги. Особливо це в нього не виходить. Балабол. Останні пару сторінок срач ні про що. Бережіть свій час! З негативу слід відзначити, що люди з чистими рахунками і кредитками, але ті, що мали операції 19-23го ще в блоці! Всім бажаю отримати свої гроші.
А может, просто Волкову дали вказивку выдать части людей их деньги, чтобы было поменьше шуму, может, тут митинги помогли?
Думаю Ви праві. Але поки не буде позитивного рішення про повні виплати людям- погашати кредитку не збираюся. Питання принципове вже. Я на стороні майданівців та капіталістів,хоча вкладів не маю,тільки кредитка.
wolt450 написав:Валютний вклад + непогашена кредитка. Вже є в реєстрі. Суму не бачать Заборгованість суттєва. Не платив нічого
vanok написав:Кредитка не погашена, в реестре появился , сумму не говорят, записался на вторник... Кредит-днепр.
Ждите сюрприз 25% С... б***. копейки долга по кредитке, погашены на котел
Не будет никаких сюрпризов. Миха отдаст все, что должен. Сумма задолженности НЕ будет удерживаться.
Что значит не будет? Я констатировал факт, а коллеги подтвердили... Выпустили тех, у кого один депозит/карта, у кого больше - дали с карт с минимальными остатками. Мне например дали с МТС+ и ДП на которые я переводил со сКлада 19-го, сами сКлады пока в блоке
0720 написав: підтвердження неодноразових звернень до Фонду, квитанції про отримання коштів від Фонду (з прострочкою) та зарахування їх на депозитні рахунки, договори про ці депозити (для доведення розміру упущеної вигоди), інші документи що підтверджують завдані збитки (в тому числі упущену вигоду та моральну шкоду)
За проезд так же билеты - трамвай маршрутка бенз для авто... приложить обовъязково.
Упущенная выгода ))) не дай Бог свинье рога, холопу барства, идиoтy юридического образования(или самообразования что вероятней) Желаю остаться у разбитого корыта!!!
Чоловіче, чому такий злий?
Почему злой? Ну тогда и золотая рыбка тоже злая )))