а для щотижневого періоду, що обчислюється з дати укладення Договору до першого дня сплати процентів розмір залишку коштів на Рахунку може складати будь-яку суму. Так що якщо не нарахували....можна чинити шкандаль. Але потрібно врахувати ______________ Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку. Проценти нараховуються за період з дня, наступного за днем здійснення попереднього нарахування (а для першого нарахування – з дати укладення Договору) по день здійснення поточного нарахування (далі – щотижневі періоди). При цьому нарахування та сплата вказаних процентів здійснюється Банком тільки за умови наявності на Рахунку Картки на початок кожного операційного дня щотижневого періоду нарахування процентів залишку коштів у розмірі 5000,00 грн. або більше
Пришла смска - перезвоните мне. Я заметил через пол-часа. Перезваниваю: - Это банк михайловский. Я хотела заявку завести, но мы уже все. Не работаем. Мы вас завтра наберем....
Получается что регламент переводов в ИБ не совсем правильный. Там написана проводка по счету день в день (до 16-ти или до 18-ти). На самом деле на следующий. Во вторник переводил с ощадки бескарточной на ДП в 9:25. Сегодня пришла смс по пятнице- пересчитал выходит проводка средой. Это счет на который переводил. Счет с которого переводил не знаю - посчитаю 31-го когда придут по нему проценты. У кого как??? Опять же возможны варианты при: 1.текущий на карточный 2.карточный на текущий Регламент может отличаться. Короче все надо проверять.
Нужно учесть, что %% на пополняшку начинают начислятся со след. кал.дня после пополнения. Т.е. зачисляются седня, а %% начинают капать со сл. дня, ну и -15% не теряйте.