Квесторе_поверніться написав:Сlientage, звітність опублікують за 4 квартал....можна буде прикинути.
Квесторе, а де ви цю звiтнicть Мiхайлiвського на iхньому сайтi знаходите? Посилання на сторiнку? Останнiм разом я за звiтнicтю звертався до вiддiлення, але на сайтi не знаходжу.
До речi, чому рейтинг Мiхайлiвського на рiвнi 4 а не 5? Чи це повинно викликати стурбованнiсть?
я михе верю, при мне в 17 20 на минской чуваки в валюте 50 штук ложили) куча пенсинеров с гривней, я иногда поражаюсь откуда у них деньги)) но довольные)) правда, один минус внаглую парят смс, мол, первый месяц нбу обязывает, 10 грн, а так пошло, прекратите) банк оч позитивный
Чорний Ворон написав:rufius, на сайті зверху Про банк -> Загальна інформація.
А нашёл, О банке > Общая информация > Ну и там всё что интересует. Круто у них с капитализацией, капитал/активы, у всех остальных банков процентов 10 не больше.
ну я ще розумію ПУМБ і Кредит-Дніпро має власників експортерів, які зобов"язані валютну виручку продавати по міжбанківському курсу. А в Михайлівського звідки доляри по "соціальному" курсу візьмуться?
Stringer написав:та понятно с чем связано - затыкают дырки бесплатного завода безнала в банк, вопрос - нафига? ну ладно выход сделать платный, но зачем вход конопатить?
Стоп, стоп, стоп... а когда это вход сделали (или планируют сделать) платным?