Дякую. Цікаво, яким чином банк заробляє, якщо залучає мої кошти під 24%+ річних, дає безкоштовно користуватися ними на термін до місяця і ще й виплачує кешбек до 10%?
Чорний Ворон написав:Viktor2812, ignorabimus, дякую за інфу! Іще кілька уточнень: 1. Раніше не користувався кредитними картами, про пільговий період я правильно зрозумів, що якщо протягом місяця я сплачуватиму за покупки кредитними коштами, а в передостанній робочий день місяця покладу на карту грошей, щоб вивести баланс в +, банк не візьме з мене ніяких комісій і відсотків? 2. Можна відмовитися від страховки «Сard security», яка коштує 24грн/міс? 3. Ви користуєтеся "Карткою вболівальника" на додачу до Візи платінум?
Чорний Ворон написав:Дякую. Цікаво, яким чином банк заробляє, якщо залучає мої кошти під 24%+ річних, дає безкоштовно користуватися ними на термін до місяця і ще й виплачує кешбек до 10%?
По кешбеку 10% була разова акція пару тижнів, щоб залучити клієнтів. А заробляє банк в основному на шпекуляціях.... зокрема обслуговуючи Єльдорадо і на страхівках ....є така страхова компанія Форте. Заробляти на кредитах фізикам поки що не дуже вдається, портфель в 200 млн є доволі незначним.
Чорний Ворон написав:Дякую. Цікаво, яким чином банк заробляє, якщо залучає мої кошти під 24%+ річних, дає безкоштовно користуватися ними на термін до місяця і ще й виплачує кешбек до 10%?
не всі такі "вумні" (але я серед них ) імхо-більша частина позичальників "любить" кєш.і так ревностно не слідкує за грейс періодом.або не має можливості
не всі такі "вумні" (але я серед них ) імхо-більша частина позичальників "любить" кєш.і так ревностно не слідкує за грейс періодом.або не має можливості
ви знаєте,зараз люди живуть на грані бідності, беруть кошти у кредит у банку,потім сплачують відсотки за користування кредитом,на цьому банк заробляє,має собі, що взяти і вам виплатити. Згадую одну жіночку, яка розпитувала про кредитну картку в Міхи та й питає,скільки потрібно сплатити мін.суму,я якщо візьме кешом, я відповів:"до 25 сплатили все і покупки тільки карткою в магазині і нічого не будете переплачувати, а вона - лікар за операцію теж візьме карткою",імхо, шкода її.
Прикол! Делал перевод с карты (Михайловский,"Ощадний рахунок") на карту другого банка (Приват) не через сервис банка Михайловского, а через сервис другого банка (где и сняли с меня комиссию), но и Михайловский также снял с меня комиссию 0,5%+4,9грн (как и за перевод через его виджет). У кого нибудь такое было?
sergbigboss написав:Прикол! Делал перевод с карты (Михайловский,"Ощадний рахунок") на карту другого банка (Приват) не через сервис банка Михайловского, а через сервис другого банка (где и сняли с меня комиссию), но и Михайловский также снял с меня комиссию 0,5%+4,9грн (как и за перевод через его виджет). У кого нибудь такое было?
Ага. У всех такое Я тож долго поверить в это не мог, хотя в тарифах ясно указано. WachtAmRhein, наверное, до сих пор смеётся Хотя, вот 0.5% точно, а вот +4.9 мож погорячились и еще вернут.
Востаннє редагувалось clientage в Нед 01 лют, 2015 18:55, всього редагувалось 1 раз.
sergbigboss написав:Прикол! Делал перевод с карты (Михайловский,"Ощадний рахунок") на карту другого банка (Приват) не через сервис банка Михайловского, а через сервис другого банка (где и сняли с меня комиссию), но и Михайловский также снял с меня комиссию 0,5%+4,9грн (как и за перевод через его виджет). У кого нибудь такое было?
Ага, Миха тот ещё еврей - пункт 6.3 тарифов гласит: "перерахування коштів на рахунки в інших Банках (в т.ч.Money Send) - 0,5% від суми, min. 5 грн., max. 500 грн." Ещё и в выписке в интернет банкинге не отображается эта комиссия.