В этом месте считают клиентов за лохов, которые не могут отличить перевод от покупки. Видимо менеджмент подсчитал, что у банка-целевая аудитория-бессловесное бы***.
BigMan написав:В моем случае 0800 пропела о превышении лимита снятия в банкоматах. Я не превышал. Так вы со счета на счет переводили манисендом. Ну да, между своими счетами. В инет банкинге. По тарифам это в ноль. Нет. Перевод приравняли к снятию. С каких пор? Всегда так было. Где это отображено в тарифах? Нигде. Хорошо, вот карта открытая в этом месяце. По ней оборот 100грн. Почему сняли какуюто плату? Странно. Будем думать.
В общем настоял на заявке, обещали сбросить номер заявки смс и перезвонить. Пока тишина.
Уважаемый клиент! Просим Вас направить нам в личном сообщении свои данные для идентификации (ФИО, ИНН, номер телефона). Мы обязательно передадим информацию ответственным сотрудникам и сообщение Вам будет направлено. Уточнить информацию о статусе поданной заявки возможно в Контакт Центре Банка по номеру телефона 0800 30 40 40 (звонки по Украине не тарифицируются) или непосредственно в отделении Банка Михайловский. Благодарим за сотрудничество.
V2 написав:Без уваги представника банку залишилось наступне повідомлення. Процитую:
V2 написав:Нагадайте по Картці вболівальника: пільговий період починається з 1 числа місяця і діє 60 календарних днів. Тобто, якщо витрати були 28.03., то погасити всю заборгованість необхідно до 29.04?
До речі, неприємно здивувався, що в ІБ існує комісія при переказах коштів між рахунками різних клієнтів в межах банку
Шановний клієнт! Погасити заборгованість по карті для того, щоб потрапити в пільговий період, необхідно до кінця квітня місяця. Дякуємо за Ваше звернення.
Доброго дня. Поясніть мені будь-ласка ,які нормативно правові акти НБУ і закони України дозволяють вашому банку після двох місяців з часу проведення операції, робити валютну переоцінку трансакції зі знаття готівки у валюті польський злотий ? Мені незаконно нарахували технічний овердрафт у розмірі 20530 грн. 25 березня 2015 року , за операції з 13 по 25 січня 2015 року.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, у мене є до вас претензія щодо неправомірного списання комісії за оплату комунальних послуг.
По-перше, що це взагалі за фінти такі?? 25.02.2015 Покупка, 2090146, EASYPAY, KYIV, UKR 16.03.2015 Покупка, 6420907, WWW. EASYPAY.UA, KIEV, UKR 25.03.2015 Списание перевода MoneySend, 6420907, WWW. EASYPAY.UA, KIEV, UKR
По-друге, на гарячій лінії мені сказали, що про ці зміни. які відбулися 25 березня, банк повідомив на своєму сайті - "УМОВИ НАДАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»". Але я не знайшов там ніякої інформації щодо вказаних змін. До того ж, файл датований «12» січня 2015 р., чому ж тоді комісію (неіснуючу!) почали стягувати саме з 25 березня?
Прошу вас розібратися із ситуацією і відшкодувати мені збитки.
Уважаемый клиент! Уважаемые форумчане! Позвольте предоставить Вам перечень кодов МСС, которые Банк расценивает как перевод средств со счета: - МСС 6012, - МСС 6536, - МСС 6538, - МСС 6011 (при переводах в банкоматах Банка между картами Банка). Код МСС по проведенной Вами операции возможно уточнить в Контакт Центре Банка по номеру телефона 0 800 30 40 40 (звонки по Украине не тарифицируются).
Чорний Ворон написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, у мене є до вас претензія щодо неправомірного списання комісії за оплату комунальних послуг.
По-перше, що це взагалі за фінти такі?? 25.02.2015 Покупка, 2090146, EASYPAY, KYIV, UKR 16.03.2015 Покупка, 6420907, WWW. EASYPAY.UA, KIEV, UKR 25.03.2015 Списание перевода MoneySend, 6420907, WWW. EASYPAY.UA, KIEV, UKR
По-друге, на гарячій лінії мені сказали, що про ці зміни. які відбулися 25 березня, банк повідомив на своєму сайті - "УМОВИ НАДАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»". Але я не знайшов там ніякої інформації щодо вказаних змін. До того ж, файл датований «12» січня 2015 р., чому ж тоді комісію (неіснуючу!) почали стягувати саме з 25 березня?
Прошу вас розібратися із ситуацією і відшкодувати мені збитки.
Уважаемый клиент! Уважаемые форумчане! Позвольте предоставить Вам перечень кодов МСС, которые Банк расценивает как перевод средств со счета: - МСС 6012, - МСС 6536, - МСС 6538, - МСС 6011 (при переводах в банкоматах Банка между картами Банка). Код МСС по проведенной Вами операции возможно уточнить в Контакт Центре Банка по номеру телефона 0 800 30 40 40 (звонки по Украине не тарифицируются).
Благодарим за сотрудничество!
Всё, спасибо, до побачення!
Денверс очень четко описал мнение банка о клиентах.
Чорний Ворон написав:Але я не знайшов там ніякої інформації щодо вказаних змін. До того ж, файл датований «12» січня 2015 р., чому ж тоді комісію (неіснуючу!) почали стягувати саме з 25 березня?
Все вопросы к Пляка Євгену который трудился в поте лица после 18.00 26 марта.