|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 03 лип, 2015 13:31
klug написав:Намагався вчора знайти на гілці інфо по ДП, але пошук мені не дуже допоміг зрозуміти: 1. як працює механізм незнижуваного залишку у цьому продукті, тобто: чи можу я зняти кошти "під 0" без дзвінка до банку? 2. у моєму місті немає банкоматів і терміналів МБ чи зможу я активувати карту якимось іншим способом? 3. чи можливо оформити доступ до інтернет-банкінгу прямо у точці продажу в Ельдорадо, де я буду отримувати ДП? 4. чи можна перекидати кошти з ДП на кредитку через банкінг? 5. чи я якісь обов'язкові страховки, комісії і т.д. від яких не можна відмовитись?
1. Можно под 0 без всяких звонков. Если ниже 5т то % не начисляется. 2. Атмосфера, но только банкоматы. В терминалах и интернете не работает, только наличка. 4. Да, но бывают приколы. 5. По ДП смс бесплатный, страховки только по кредиткам. Снятие до 50т в месяц без комиссии. Читайте официальные тарифы на сайте
-
GrafBV
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 13:48
KIM30 написав:vanjakyd написав:KIM30 я подавал по телефону, как раз на депо с 42 дня, отключили, более того, мне в отделении сказали, что это только по тел и можно сделать.
подавали по телефону в контакт центр чи у відділення?
Про 2 дні не знаю, любий день на протязі останніх 14 днів. В четвер мав закінчитись в вівторок підійшов дали підписати заяву на відмову від пролонгаціі. В четвер в 7 ранку гроші були на поточному, відсотки впали десь після десятої. Якщо можна через підтримку то це краще, просто я поруч проходив та зайшов. .
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 14:06
klug написав:3. чи можливо оформити доступ до інтернет-банкінгу прямо у точці продажу в Ельдорадо, де я буду отримувати ДП?
Доступ до інтернет-банкінгу оформлюється по телефону. Але заздалегідь, при оформленні ДП подбайте щоби менеджер правильно вніс Ваш е-маіл та номер телефону у компутер
-
Купорос
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 14:08
Не могу зайти в и/банкинг. Михалыч, ау
-
Сергей Владимирович
-
-
- Подякував: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 14:13
oleksiy_posternak На тёплой линии сказали 60 минут... 
-
Сергей Владимирович
-
-
- Подякував: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 14:42
Сергей Владимирович написав:Не могу зайти в и/банкинг. Михалыч, ау
Заходил в 14-20 ,прекрасно работает  .
-
shu-m
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 18:06
Lost написав: Квесторе_поверніться написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, чому на сайті АУБа немає звітності за травень Вашого банку? Не моглиб тут виложити основні досягнення за травень? Кошти юриків і фізиків за травень. Активи і КІП (структуру там портфель фізиків юриків і цінна бумага). Резерви.
підтримаю, дуже цікаво 
Шановні клієнти. Звітність ми регулярно надсилаємо до АУБа. Чому за травень показники не потрапили до загальної таблиці - будемо виявляти причину. Дякуємо за увагу.
-
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ
-
-
- Заблокований
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 18:11
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Lost написав: Квесторе_поверніться написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, чому на сайті АУБа немає звітності за травень Вашого банку? Не моглиб тут виложити основні досягнення за травень? Кошти юриків і фізиків за травень. Активи і КІП (структуру там портфель фізиків юриків і цінна бумага). Резерви.
підтримаю, дуже цікаво 
Шановні клієнти. Звітність ми регулярно надсилаємо до АУБа. Чому за травень показники не потрапили до загальної таблиці - будемо виявляти причину. Дякуємо за увагу.
Чиніть шкандаль....що там в АУБі собі думають. За квітень банчик в плюсах, підкорив перший мільйон депо фізиків.....а тут прямо пішов в підпілля в травні.... 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2015 21:18
Уже снова можно с ДП перекидывать деньги на другую карту в Интренет банкинге ?
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1