|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 14 січ, 2011 17:32
Quality написав:J
можно подробнее, че за сбой, когда был, и какая недостача. Спасибо!
Збій був в листопаді, коли замість подарунку в 200 гривень на незнижувальний залишок, було навпаки знято з коштів, мною внесених, 200 грв. Відповідно сума відсотків не зійшлась.
Я Вам надіслав виписки.
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 17:36
Viz
ааа, теперь понял. кстати, теперь эту недоработку устранили (в т.ч благодаря отзывам наших Клиентов) - ввели полную автоматизацию данного процесса, без человеческого фактора.
Выписки получил, сейчас будем с Начальником Управления платежных карт обсуждать их.
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 17 січ, 2011 11:10
Viz
По результатам рассмотрения выписки, было принято решение о ее доработки (до этого сумму кешбэк видно только по уменьшению неснижаемого остатка).
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 17 січ, 2011 21:43
Quality написав:По результатам рассмотрения выписки, было принято решение о ее доработки (до этого сумму кешбэк видно только по уменьшению неснижаемого остатка).
Правильное решение! Ибо информация в выписке была действительно трудной в интерпретации и неполной.
Первые раз получив её (за декабрь 2010 г.), я долго ломал голову, пытаясь понять, какой же там реальный остаток...
Вот как выглядела моя выписка (с сокращениями и реформатированием):
- Код: Виділити все
Залишок по карті на початок періоду: 0,00 UAH на кінець періоду: 220,24 UAH (частично-воображаемый остаток :)
Незнижувальний залишок: 195,20 UAH (кешбек таки случился: я потратил более 400 грн. в декабре)
Доступна для використання сума на кінець періоду: 19,57 UAH (а вот эта сумма не учитывает ни кешбек, ни начисленные проценты на остаток)
Дата операції | Опер. дата | Опис операції | Операція / Сума Вал | Рахунок / Сума Вал 08.12.2010 16:09:59 | 09.12.2010 | Внешнее пополнение POS (on-us) | 500,00 UAH | 500,00 UAH ... 17.12.2010 20:05:14 | 21.12.2010 | Покупка в POS (domestic) | -36,05 UAH | -36,05 UAH
Всього по карті: 19,57 UAH (после всех расходов сумма верная) Всього по рахунку: 19,57 UAH
Внутрішньобанківські операції по рахунку
Дата операції | Опер.дата | Опис операції | Операція / Сума Вал | Рахунок / Сума Вал 14.12.2010 9:46:12 | 14.12.2010 | Поповнення карткового рахунку згідно договору № ПК-85999 від 03.12.10 | 200,00 UAH | 200,00 UAH (виртуальное пополнение :) 31.12.2010 12:58:21 31.12.2010 Начисление процентов на остаток осн. карт. счета 0,67 UAH (зачем эта операция в выписке?) 31.12.2010 12:59:15 31.12.2010 Проценты на основной карточный счет 0,67 UAH 0,67 UAH Всього по рахунку: 200,67 UAH
По моим подсчётам доступная сумма должна быть: 220,24 - 195,20 = 25,04 = 19,57 + 4,80 + 0,67
По сути это - единственная неточность в данной выписке.
Как минимум её и следует исправить.
Остальные улучшения - на ваше усмотрение 
-
AntonK
-
-
- Подякував: 1390 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 січ, 2011 20:41
Щось тишина на цьому форумі... В принципі це добре - гроші люблять тишу  Але все таки хотілося б запитати про стан розвитку інтернет-банкінгу - здається колись заходила про це мова (бажано безплатний), і друге питання щодо розвитку мережі банкоматів - розвиваєтесь помаленьку, ставите додаткові? Чи і надалі тільки пара банкоматів плюс банки партнери? Якщо вже так, то хотілося б мати безплатне зняття коштів у банкоматах того ж Укрсоц, а то якщо активно використовувати карту у чужих банкоматах - дуже швидко 10% на залишок з'їдається 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 24 січ, 2011 21:33
steam написав:хотілося б запитати про стан розвитку інтернет-банкінгу
На данный момент, к сожалению, данная услуга Банком не предоставляется, но она находится в разработке. Надеюсь, что в скором времени Банк сможет предоставить эту услугу своим клиентам.
http://www.rdbank.com.ua/forum/topic7.html
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 січ, 2011 10:38
octopus
Те, що послуга в розробці - відомо. Навіть на цьому форумі описувалось. Питання у тому, коли він буде доступний клієнтам. Якщо не помиляюсь, то тут же, на фінансах, проскакувала інформація про його впровадження в реал. А який сенс дивитися на ссилку піврічної давнини? Впевнений, що за цей час зроблено багато роботи, і сьогодні-завтра з'являться новини, що появився інтернет-банкінг, що відкрилося ще 5 відділень, що.. ну і так далі 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 січ, 2011 13:09
steam написав:Щось тишина на цьому форумі... В принципі це добре - гроші люблять тишу  Але все таки хотілося б запитати про стан розвитку інтернет-банкінгу - здається колись заходила про це мова (бажано безплатний), і друге питання щодо розвитку мережі банкоматів - розвиваєтесь помаленьку, ставите додаткові? Чи і надалі тільки пара банкоматів плюс банки партнери? Якщо вже так, то хотілося б мати безплатне зняття коштів у банкоматах того ж Укрсоц, а то якщо активно використовувати карту у чужих банкоматах - дуже швидко 10% на залишок з'їдається 
Добрый день,
На этот год запланирована установка 5 банкоматов, также бесплатно можно снимать в отделениях банка.
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 січ, 2011 13:12
steam написав:octopusТе, що послуга в розробці - відомо. Навіть на цьому форумі описувалось. Питання у тому, коли він буде доступний клієнтам. Якщо не помиляюсь, то тут же, на фінансах, проскакувала інформація про його впровадження в реал. А який сенс дивитися на ссилку піврічної давнини? Впевнений, що за цей час зроблено багато роботи, і сьогодні-завтра з'являться новини, що появився інтернет-банкінг, що відкрилося ще 5 відділень, що.. ну і так далі 
По WEB банкингу кроме того, что написал ранее, пока к сожалению ничего не добавлю:
«мы понимаем, что нашим Клиентам хочется уже поскорее пользоваться этим продуктом, но я думаю Вы согласитесь, что предоставлять продукт в "сыром" виде лишь бы побыстрее, будет не совсем правильно. как я уже и сообщал, WEB банкинг находится на стадии тестирования. в процессе дорабатывается и исправляются недочеты. в связи с этим тестирование займет еще какое-то время (думаю мес.2).
Спасибо всем за понимание!»
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 січ, 2011 14:13
Клієнти тіпа задають розумні питання, а банк тіпа відповідає  Звичайно велике спасибі, що завжди оперативно відповідаєте, і обслуговування у вас відмінне. Але дуже часто тут пишуть про те, що і так відомо з сайту банку - про безплатно знімати у відділеннях, про "роботу над WEB банкінгом" і тд... А все таки хотілося б дізнатися про неофіційну інформацію, або менш явну. На приклад термін введення того ж WEB банкінгу - 1 лютого,1 травня (можна не відповідати - працюйте, що б ми із задоволенням користувалися вже готовим продуктом); або про те, щоб у банкоматах якогось банку можна було б знімати без комісії, бо маючи пару банкоматів - недостатньо для більшості клієнтів - їхати на другий кінець міста, щоб зняти 50 грн... Є багато інших питань, які багатьох клієнтів цікавлять, я навів тільки приклади. Плюс для всього - інфо з цього форуму не стільки для нас, скільки для потенційних клієнтів, сам так попав у ЕРДЕ.
ПС Не знаю чи озвучувалася пропозиція показати бета-версію інтернет-банкінгу широким масам населення - а може хтось порадить щось цікаве, багато з нас користується декількома банками - а тому могли б показати які продукти цікаві, а які зайві, як краще зробити те чи інше. Ви дивитесь на це зі сторони банку, а ми як клієнти - разом створимо практично ідеальний продукт.
Все, не буду більше відривати 
-
steam
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|