|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 15 гру, 2011 11:43
Заходил в банк, по поводу депозита... Скажите, где взять карточку, что бы добавили один процент ( жадный, я знаю ) ??? Просто, не бывал часто в торговых центрах  ... С Ув. Алексей.
-
Warlocc
-
-
- Подякував: 52 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2011 12:03
Warlocc Эти карточки распространялись в торговых сетях в период действия акции. Сейчас, к сожалению, акция закончилась, увы. 
-
Quality UBG
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2011 12:21
Quality UBG написав:в торговых сетях
У яких саме торгових мережах? Частий клієнт різних торгових мереж й жодного разу не помічав 
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2011 12:46
ТупУм написав: ОЧЕНЬ плохо. 
Это распространенная практика. Поэтому ничего плохого здесь нет. Не забывайте, что при обмене наличных евро/доллар банк берет комиссию и иногда (учитывая комиссию) более выгодно менять через грн. 
Выгоднее через грн. врядли получится... разве что процент комиссии очень высокий. А вот вскочить в лифт можно не плохо... если банк работает честно то конверсия происходит через отношение гривневого эквивалента(читай курс НБУ)... И если форекс сегодня рисует евро/доллар скажем 1.32, то есть шанс зайти в евро скажем по 1.30(форекс вчера на 15.00)... (это не текущие цифры, а пример). Но какой банк на такое пойдет? Или комиссию задерут, или скажут что еврей закончился.
-
Elwing
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2011 13:02
BBC написав: Quality UBG написав:в торговых сетях
У яких саме торгових мережах? Частий клієнт різних торгових мереж й жодного разу не помічав 
І це нормально, жодна рекламна акція ніколи не дасть 100% покриття всієї цільової аудиторії. А розповсюджували картки у багатьох мережах, наприклад, в Києві це Городок, Алладін, Караван, Променада, Дрім Таун та інші. Крім Києва, картки роздавалися у Дніпропетровську, Донецьку та Одесі.
-
Quality UBG
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2011 22:32
Warlocc написав:Заходил в банк, по поводу депозита... Скажите, где взять карточку, что бы добавили один процент ( жадный, я знаю ) ??? Просто, не бывал часто в торговых центрах  ... С Ув. Алексей.
Уважаемый жадина, меня тоже сей вопрос интересовал. Сегодня зашел оформлять вклад и этот один процент получил так : оформил вклад на сотку, а поскольку я стал "уже существующим клиентом" то по основному депозиту на десятку получил +1% итого под 10% положил  надеюсь мой совет для жадных решит вашу проблему  отделение на позняках
-
stormex
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2011 11:48
Quality UBG В продуктовій лінійці депозитів від Ерде є пробіл. Потрібен вклад з можливістю зняття всієї суми без втрати нарахованих % в будь-який момент або через невеликі терміни з ринковою ставкою. На вскидку назву деякі альтернативи конкуретів - картковий від Юнекса - влучна десятка КПБ - про запас УГБ - бери вище Піреус - зростаючий або золотий гаманець Дельти - декада Форума Ставка має бути ринковою конкурентною. Якщо долар то 7-8%. Нажаль депозитний прогноз ніяк не вписується ні по умовах ні по %. Наступний рік обіцяє бути напруженим, такий продукт мав би попит. + є люди яким кошти можуть знадобитись в будь-який момент і вкладатись на строкові не має сенсу а % по поточних надто низькі. Подумайте над цим 
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2011 12:45
Viz По картковому рахунку у грн 10%, а от у валюті й справді такого продукту немає
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 16 гру, 2011 14:36
Вклад КЛАСИЧНИЙ ПЛЮС, яка мінімальна сума вкладу в доларах і євро? Якісь обмеження на максимальну суму чи терміни поповнення є?
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2011 16:11
Мiнiмалка по баксу 200, обмежень сказали нема.
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
|