|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 02 лип, 2012 11:07
AntonK написав: Ksen_ написав:До 30 июня по акции при переоформлении на 1 год и более +2%, поэтому и не можете найти про +1%.
Учитывая, что по 2-ое июля большинство отделений (кроме избранных в Макеевке, Виннице и т.п.) не работает, акция "+2%" уже, можно сказать, недоступна c 28-го июня 
Добрый день, акция действовала только до 30-го июня включительно
-
ЭРДЭ БАНК
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 11:33
BBC написав:Цитата з договору 1.3 ... В разі, якщо Вкладник не погоджується з новим рівнем плаваючої процентної ставки по Вкладу, то він має право впродовж десяти календарних днів достроково розірвати Договір та забрати суму Вкладу та нарахованих процентів без застосування будь-яких санкцій та перерахунку процентів.
Договір підписано 06 липня 2011 року, чи означає, що 06 липня 2012 року можна отримати всі належні виплати по вкладу й закрити відповідно вклад?
Доброго дня. Ви можете забрати свої кошти 06.07.2012 р , але напишіть заяву за три банківських дні
-
ЭРДЭ БАНК
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 11:34
BBC написав:Quality Чи потрібно при розриві "Класичного на 3 роки" в десятиденний термін від початку другого року писати заяву згідно п.3.4.3 3.4.3 у випадку дострокового розірвання цього Договору (дострокового повернення вкладу) з ініціативи вкладника, письмово повідомити Банк про свій намір одержати суму вкладу та суму нарахованих процентів не менш, ніж за 3(три) робочих дні шляхом подання заяви. така заява подається у двох примірниках, один з відміткою Банку повертається Вкладнику
Якщо потрібно, то на чиє ім'я пишеться заява? Коли слід подати заяву, щоб отримати вклад в перший день (06 липня) відведеного десятиденного періоду?
Заява пишеться за три банківські дні на ім`я Начальника відділення
-
ЭРДЭ БАНК
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 14:16
UBG написав: octopus написав:Переоформление вклада должно производиться в день окончания предыдущего? А если меня в этот день не будет в городе (на Украине)?
Добрый день. Вы можете переоформить вклад в любое для Вас удобное время, но по акциях / ставках, которые будут действовать на момент переоформления вклада. В июле действует следующая акция: при переоформлении депозитного вклада у национальной валюте на 1 год и больше, Вы получаете в подарок +1% к действующей ставки.
Пример: 1,5 годичный депозит заканчиваетя 14 июля. Могу ли я сейчас написать заявление, чтобы его переоформили на новые 1,5 года или можно (нужно) подойти после 23 июля, когда я появлюсь в городе, и заявить, что я его переоформляю?
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 15:20
UBG написав: BBC написав:Цитата з договору 1.3 ... В разі, якщо Вкладник не погоджується з новим рівнем плаваючої процентної ставки по Вкладу, то він має право впродовж десяти календарних днів достроково розірвати Договір та забрати суму Вкладу та нарахованих процентів без застосування будь-яких санкцій та перерахунку процентів.
Договір підписано 06 липня 2011 року, чи означає, що 06 липня 2012 року можна отримати всі належні виплати по вкладу й закрити відповідно вклад?
Доброго дня. Ви можете забрати свої кошти 06.07.2012 р , але напишіть заяву за три банківських дні
Цікаво, був сьогодні у відділенні оформляв карту, спеціально запитав про заяву. Сказали не потрібно, якщо забиратиму на протязі 10 днів від 06.07.2012. Ввели в оману? Доведеться ще один візит нанести відділення на ваші слова посилатися можна, що потрібна заява? P.S. Щоправда запитав про розірвати "Класичний на 3 роки" й оформити в цей же день "Класичний" на 1,5 роки... можливо в цьому випадку порядок дій інший? Відділеня № 25 на Жилянській в Києві.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лип, 2012 15:43
octopus написав:1,5 годичный депозит заканчиваетя 14 июля. Могу ли я сейчас написать заявление, чтобы его переоформили на новые 1,5 года или можно (нужно) подойти после 23 июля, когда я появлюсь в городе, и заявить, что я его переоформляю?
Для ответа на Ваш вопрос нужно задать Вам еще несколько уточняющих вопросов. Для этого прошу Вас оставить свой контактный номер телефона для возможности связаться с Вами специалиста Контакт-центра.
-
ЭРДЭ БАНК
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 20:21
wolt450 написав:Шановні Клієнти! ЕРДЕ БАНК повідомляє про підвищення процентних ставок за вкладом «Класичний плюс» у гривні та доларах США з 27 червня 2012 року. Зміна ставок викликана загальними тенденціями на ринку залучення ресурсів. Нові депозитні ставки стосуються тільки договорів, укладених з 27 червня 2012 року.По гривні підвищили, а в доларах 8,0 на 1,5року залишили як було. Смішна стає ставочка, нема змісту відкриватися при сьогоднішній конкуренції. Аналогічно на 3р. Буду тікать
Да, вообще не за что зацепиться. Я свои забрал, отдали без особых уговоров и агитации за продление, только за день до даты возврата спросили, заказывать ли в кассу на выдачу всю сумму. В целом обслуживание хорошее, но ставки потеряли былую конкурентоспособность, увы - уже в который раз объявленные повышения оказываются половинчатыми и неубедительными.
-
pharus
-
-
- Подякував: 3080 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лип, 2012 09:35
Шановні, а усім правильно нарахували кєш-бек ??? нерозумію алгоритм нарахування. Навіть без врахування транзакцій за 28-30 червня не сходиться сума ....
-
lov2108
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лип, 2012 09:56
Трьохрічний договір в гривні. Перший рік закінчується 13 липня. Що Ви можете запропонувати кращого від минулорічних 16% +1% на другий рік? Дякую за відповідь.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-