Ksen_ написав:Закончился вклад на 6 мес, переоформила на 3 новых, в т.ч. и на 1,5 года. Только вечером перечитала договоры (очень спешила в банке, не было времени читать, открываю вклады не первый раз, потому доверяю), оказалось к вкладу на 1,5 года добавили 0,5%, а не 1%. Спросила в банке - сказали, что это на сайте такая информация про +1%, а при переоформлении дают только +0,5%. Разница непринципиальна, но все равно неприятный осадок.
при пролонгации всего вклада на год и более по акции +1%, при переоформлении части вклада +0,5%
kevbrin написав:цікаво, чому такі ставочки малєнькі? у більшості подібних кармашкових банчиків депоставочки рванулі ввисочинь;) а тут тиша.
Запронуйте на чому заробити Ерде більше 50%, як заробляють банки, що надають готівкові і споживчі кредити і в нього ставки рвануть. А так більше 20% при 0,4% офіційній інфляції це ставки фантастіко. Гривня в ціні однако.
Вклад «Двойная выгода» - уникальный продукт, который позволяет защитить Ваши средства в гривне от изменений валютного курса.
Преимущества вклада: • Средства защищены от обесценивания - на момент оформления сумма вклада в гривне фиксируется по текущему, установленному Банком, курсу продажи доллара США. После окончания срока вклада Банк возвращает Вам эквивалент в гривнах по курсу продажи доллара США, установленному Банком на день окончания вклада. • Процентная ставка выше, чем по вкладу в долларах США.
Условия вклада: •Валюта вклада: гривна. •Срок вклада: 2 месяца. •Пополнение: отсутствует. •Минимальная сумма: 10 000 гривен. •Выплата процентов: в конце срока.
Quality написав:Вклад «Двойная выгода» - уникальный продукт, который позволяет защитить Ваши средства в гривне от изменений валютного курса.
Преимущества вклада: • Средства защищены от обесценивания - на момент оформления сумма вклада в гривне фиксируется по текущему, установленному Банком, курсу продажи доллара США. После окончания срока вклада Банк возвращает Вам эквивалент в гривнах по курсу продажи доллара США, установленному Банком на день окончания вклада. • Процентная ставка выше, чем по вкладу в долларах США.
Условия вклада: •Валюта вклада: гривна. •Срок вклада: 2 месяца. •Пополнение: отсутствует. •Минимальная сумма: 10 000 гривен. •Выплата процентов: в конце срока.
12,5% в гривні на 2 місяці у Вас і 25,5% в гривні на 2 місяці в Ідея банку. Відчуваєте різницю. Ще ж як має вирости курс долара до початку жовтня. А який курс долара прогнозуєте через 2 місяці? Як на мене, цей продукт не буде користуватися попитом.
Quality написав:Вклад «Двойная выгода» - уникальный продукт, который позволяет защитить Ваши средства в гривне от изменений валютного курса.
12,5% в гривні на 2 місяці у Вас і 25,5% в гривні на 2 місяці в Ідея банку. Відчуваєте різницю. Ще ж як має вирости курс долара до початку жовтня. А який курс долара прогнозуєте через 2 місяці? Як на мене, цей продукт не буде користуватися попитом.
на момент оформления сумма вклада в гривне фиксируется по текущему, установленному Банком, курсу продажи доллара США. После окончания срока вклада Банк возвращает Вам эквивалент в гривнах по курсу продажи доллара США, установленному Банком на день окончания вклада. • Процентная ставка выше, чем по вкладу в долларах США.
Quality, давайте виберем мірило-долар США. Назвіть мені курс долара через 2 місяці і я Вам скажу, наскільки Ваш двомісячний буде невигідніший ніж двомісячний в Ідея банку. Чи Ви вважаєте, що долар в кінці вересня буде біля 10 грн? Ось якби ви приймали б зараз гривню, ямовно по 8, а через 2 місяці видавали долар по 8 в незалежності від курсу через 2 місяці, тоді Ваш вклад був би цікавим споживачу. Але час покаже, нехай я буду помилятись і народ буде купувати цей вклад, в чому я сумніваюсь.
Востаннє редагувалось tatop в Чет 19 лип, 2012 17:17, всього редагувалось 1 раз.
tatop написав:Quality, давайте виберем мірило-долар США. Назвіть мені курс долара через 2 місяці і я Вам скажу, наскільки Ваш двомісячний буде невигідніший ніж двомісячний в Ідея банку. Чи Ви вважаєте що долар в кінці вересня буде біля 10 грн?
этот вклад для тех Клиентов, которые уходят с грн в дол.
tatop написав:Quality, давайте виберем мірило-долар США. Назвіть мені курс долара через 2 місяці і я Вам скажу, наскільки Ваш двомісячний буде невигідніший ніж двомісячний в Ідея банку. Чи Ви вважаєте що долар в кінці вересня буде біля 10 грн?
Ви ж приймаєте і видаєте гривню. Доларом тут і не пахне.
Ви ж приймаєте і видаєте гривню. Доларом тут і не пахне.
привязка вклада к КУРСУ ДОЛ! фактически это вклад в дол, но ставка выше!