Плюшкин, у вас нездоровый оптимизм. Этот банк не оставят в покое.
Странно, что клиенты этого банка так легко стерпели эту ситуацию. Даже в России людей уже бы поощрили чем-то полезным (не баянными акциями и розыгрышами, а полезным).
|
|
![]() Re: ЕРДЕ БанкПлюшкин, у вас нездоровый оптимизм. Этот банк не оставят в покое.
Странно, что клиенты этого банка так легко стерпели эту ситуацию. Даже в России людей уже бы поощрили чем-то полезным (не баянными акциями и розыгрышами, а полезным).
![]() Re: ЕРДЕ Банксудячи по інформаційному фону, спочатку соратники демчака намагались зробити якийсь кризовий піар, але зараз все поутихло. здається банк і всі компанії групи затихарилися і чекають.
боюсь якби демчака не "злили". хоча це можливо вимушена жертва - віддати демчака, щоб залишився бізнес. ![]() Я согласен насчет вкладов, если все таки банк накроется, то их можно получить в Фонде. А так я думаю, что банк предоставит бонусы тем, кто с ним останется.
![]() Фонд виплачує після оголошення банка банкрутом![]() 1.За цей час проценти на вклад не нараховуються. 2.Що буде із вкладами у національній валюті через рік? ![]() Спитайте у тих вкладників Укрпромбанку і банку Надраchipmunk
що повелися на цю туфту тимчасової адміністрації. Продовжувати депозит у банку, куди вводять ТА - це кліника. А що буде із гривнею через рік? І чи взагалі - буде гривня? ![]() Шановні Клієнти,
Хвилюватися не має причин. На сьогоднішній день банк виконує свої зобов'язання перед Клієнтами. Паніка, яка панує в мережі Інтернет є "не здоровою", і ми з Вами повинні розуміти, що із-за паніки проходять зброї в роботі. Ситуація має вирівнятися найближчим часом і банк знову буде працювати в звичайному режимі. Що стосується відсотків по кешбеку, то вони обов'язково будуть нарахованні вам на МПК, якщо не в цьому місяці, то в наступному за 2. Прошу Вас зберігати спокій та підтримати банк.
|
|