ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 426427428429430 ... 623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ 3.2 5 200
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
29%
58
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
13
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
24
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
48
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
57
Всього голосів : 200
Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 12:30

[quote="1457446:Tarzan"]Занёс вчера на Гончарную, 20 заявление уполномоченному от ФГВФЛ в ЕРДЕ БАНКЕ о выдаче средств

UBG,
Пожалуйста, передайте большое человеческое спасибо Наталии Александровне за нормальное отношение к клиенту (как вчера, так и все предыдущие мои обращения к ней) и приложенные усилия, за внеурочную работу.

UBG,
Пожалуйста, обеспечьте беспрепятственный проход клиентов банка к сотрудникам (пусть даже в дни, когда у Вас переезды, но всё же рабочие(!) дни), разберитесь с поведением охранника, который не в состоянии даже представиться и отвечать за свои действия. Спасибо.

Добрый день.
Благодарю Вас за отзыв и сообщаю, что, действительно, вчера состоялся переезд главного офиса с ул.Жилянская, 31 на на ул.Гончарная, 20. На данный момент работники банка обустраивают свои рабочие места.
В случае возникновения каких-либо вопросов, Вы также можете обратиться ко мне, по тел.: (067)216 54 27 - Климова Ирина Николаевна.
Востаннє редагувалось ЭРДЭ БАНК в П'ят 02 лис, 2012 18:23, всього редагувалось 1 раз.
ЭРДЭ БАНК

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 12:35

tatop написав:Tarzan, скелет заяви нікуди не годиться. Там слід дати посилання на закон про фонд гарантування і вимагати свої кошти згідно цього закону, а не просити можливість розглянути.
Ганьба, виглядає цю заяву розробили клерки банку, щоб не видавати гроші.

Доброго дня,
зразок заяви на виплату гарантованої суми відшкодування Ви можете отримати на сайті ФГВФО за посиланням:
http://fg.gov.ua/investors/examples/
ЭРДЭ БАНК

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 12:50

Re: ЕРДЕ Банк

UBG написав:Доброго дня,
зразок заяви на виплату гарантованої суми відшкодування Ви можете отримати на сайті ФГВФО за посиланням: **********

А что, в заявлении не надо уточнять какие именно деньги хочешь получить? У меня есть действующий до 24.12.12 депозит , а сейчас я хочу забрать деньги с карточного счета.
o-xpa

Подякував: 5 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 12:57

to UBG

есть несколько вопросов.
1 на каждый вклад нужно отдельное заявление?
2 заявление отправлять только в течении 3 месяцев, или можно позже?
3 если у меня вклад заканчивается в апреле 2013 на него тоже заявление писать?
_nata_78

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 13:03

UBG написав:
  tatop написав:Tarzan, скелет заяви нікуди не годиться. Там слід дати посилання на закон про фонд гарантування і вимагати свої кошти згідно цього закону, а не просити можливість розглянути.

Доброго дня,
зразок заяви на виплату гарантованої суми відшкодування Ви можете отримати на сайті ФГВФО за посиланням:

Так это заявление про выплату в случае ликвидации. Причём тут заявление на Шаровую ? В нашем случае временный администратор и должно писаться заявление на его имя.....
UBG, уточните плиз....Возможно я не прав...
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 13:05

UBG & all

Порадьте, що мені зараз робити в даній ситуації.
Депозит у гривні закінчується на початку 2014 р. Якщо я правильно розумію, то зараз заяви на ім’я адміністратора про видачу коштів можна писати лише стосовно депозитів, строк яких закінчився (у мене не той випадок). Мені також слід писати заяву (щоб бути включеним у реєстр кредиторів), чи чекати?
RomanDM

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 13:11

UBG написав:

Доброго дня,

А саме рішення фонду №25 можете зробити публічним.
В личку можете кинути. Даю слово, що буду використовувати для особистого використання.
Ну для чого цей геморой з інформаційним зверненням зідно закону про доступ до публічної інформації.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 13:14

o-xpa, в заявлении Вы можете указать номер карточного счета.
ФГВФЛ выплачивает гарантированную сумму возмещения по депозитным вкладам, срок которых истек до 29.10.2012 и по вкладам, срок которых истекает в период действия временной администрации.
ЭРДЭ БАНК

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 13:18

_nata_78 написав:есть несколько вопросов.
1 на каждый вклад нужно отдельное заявление?
2 заявление отправлять только в течении 3 месяцев, или можно позже?
3 если у меня вклад заканчивается в апреле 2013 на него тоже заявление писать?

1. Если срок депозитных вкладов истек до 29.10.2012 Вы можете указать их в одном заявлении.
2. Заявления нужно подать в период действия временной администрации.
3. Нет, не нужно. Выплата по таким вкладам будет произведена только после ликвидации Банка или же, обязательства по Вашему вкладу возьмет на себя уже новый инвестор.
ЭРДЭ БАНК

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 13:18

RomanDM написав:Порадьте, що мені зараз робити в даній ситуації.
Депозит у гривні закінчується на початку 2014 р. Якщо я правильно розумію, то зараз заяви на ім’я адміністратора про видачу коштів можна писати лише стосовно депозитів, строк яких закінчився (у мене не той випадок). Мені також слід писати заяву (щоб бути включеним у реєстр кредиторів), чи чекати?

В мене ситуація аналогічна Вашій. Діяти портрібно згідно постанови ФГВФО №25.
Але де його почитати.
По тих вижимках, що є на сайті фонду, то
Якщо відсотки нараховуються щомісячно, то їх можна забирати, написавши заяву в відділенні на імя тимчасового адміністратора. А ось чи будуть віддавати? Невідомо?
Вклад віддадуть вже при ліквідації.
А ось якщо вклад достроково розірвати, то відповіді на це питання не знаю.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

#<1 ... 426427428429430 ... 623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей