Відповідно до Постанови Правління Національного банку України від 09.01.2013 № 4 «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ЕРДЕ БАНК“ 10.01.2013
arlekin написав:пИсец! наши "проффесиАналы" не на*бут - не проживут!
Виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам АТ «ЕРДЕ БАНК» будуть здійснюватись з 15 січня по 22 березня 2013 року через установи банку-агента Фонду ПАТ «КБ „ХРЕЩАТИК“.
если лицензию отняли 9.01., то выплатить вклады должны в теч. 7 дней - т.е. с 10.01 по 17.01.! (если я правильно понял закон о ФГВ...) откуда взялся период "з 15 січня по 22 березня 2013 року"???
Может, это является ответом: В банке "Таврика" Тимчасову адміністрацію запроваджено строком на 3 місяці з 21.12.2012р. по 20.03.2013р. Видимо, на 20-ые числа марта уже что-то генеральное запланировано
1. Фонд розпочинає виплату відшкодування коштів вкладникам, їх представникам та спадкоємцям у національній валюті України в готівковій або безготівковій формі не пізніше семи днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.
arlekin написав: если лицензию отняли 9.01., то выплатить вклады должны в теч. 7 дней - т.е. с 10.01 по 17.01.! (если я правильно понял закон о ФГВ...) откуда взялся период "з 15 січня по 22 березня 2013 року"???
Вы не так Закон поняли. Выплаты начинаются через 7 дней после ликвидации и длятся какое-то время, чтобы все вкадчики смогли получить. Я так понимаю, что 15 января можно получить деньги сразу, если сюрпризов со списками не будет.
HELD39 написав:arlekin Стаття 28. Розрахунки з вкладниками
1. Фонд розпочинає виплату відшкодування коштів вкладникам, їх представникам та спадкоємцям у національній валюті України в готівковій або безготівковій формі не пізніше семи днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.
Аааа! пардон!... ну, посмотрим, как резво они будут выплачивать!...
во-во! ключевая фраза: "...если сюрпризов со списками не будет." судя по работе
...провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження планів врегулювання неплатоспроможності банків Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Куреного Олександра Вікторовича.
(ох, как же они любят себя хвалить!!!) - сюрпризы весьма вероятны!