|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 05 січ, 2011 20:03
ruslan4 написав:Хотілося б гнучкішого і дієвішого повідомляння Ваших користувачів через звісточки (СМСки) про таку просту річ, як наближення завершення строку вкладу. Бо восени постійно перебував у службових відрядженнях, тож тупо проґавив дату завершення депозиту – і хоча збирався їх все одно перевкласти, однак кошти пролежали 1,5 місяця «без роботи» – звісно, що для мене, а не для банку : ((((
Гадаю, Ви виправите такий ґандж якнайхутчіше, і налагодите належну роботу служби повідомлень звісточками.
Мне вот любопытно, будете ли вы такой услугой пользоваться, если она будет платной? :)
Кстати, в современных (и не только) мобильных телефонах есть календари с напоминаниями... рекомендую. А то вот в соседних форумах жалуются, что СМСки-уведомления (о всяком-разном) приходят в 5 утра... банк-то не всегда в курсе, в какой часовой пояс вкладчик отправился путешествовать ;)
-
AntonK
-
-
- Подякував: 1390 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 січ, 2011 21:34
Quality
Яка цифра регулятивного капіталу у Ерде при статутному в 211 млн. ?
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 10:32
emeta написав:оформил депо с мин. суммой вклада по ставке 2010 г
из минусов:
Просьба дать почитать типовой договор очень удивила сотрудников. говорят, я второй!!! такой принципиальный за всю историю работы банка мол задавайте вопросы я отвечу- я отвечу.. а о чем задавать вопросы, если я не видел договор??
Оформления вклада привостанавливать уже в процессе если мне не понравится какой либо пункт? то бишь когда девочка забьет данные паспорта в договор , распечатает его и даст мне на подпись?
Нехотя согласились распечатать договор текущего клиента удалив предварительно его данные(банковская тайна)
Порекомендовал им не выбрасывать распечатанное, может еще кто предварительно читает а потом уже несет деньги в кассу..
Спасибо за отзыв!
сегодня разошлем по отделениям сообщение, что бы распечатали договора по депозитам, и предоставляли Клиентам без удивления 
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 10:38
ruslan4 написав:Пане Quality, нехай трішки і запізно, але приєднуюся до всіх найщиріших привітань ЕРДЕ Банку з нагоди 4 рочків! В банку обслуговуюся давно: разом пережили і обвал 2008-го.... Не рипався – не спішив кошти витягувати з вкладів і не жалкую про це. Загалом, обслуговуванням дуже задоволений – дівчата в обличчя впізнають але все ж таки «5» за обслугу не можу поставити – лише 4 з величезним плюсом. Чому? Хотілося б гнучкішого і дієвішого повідомляння Ваших користувачів через звісточки (СМСки) про таку просту річ, як наближення завершення строку вкладу. Бо восени постійно перебував у службових відрядженнях, тож тупо проґавив дату завершення депозиту – і хоча збирався їх все одно перевкласти, однак кошти пролежали 1,5 місяця «без роботи» – звісно, що для мене, а не для банку : (((( Гадаю, Ви виправите такий ґандж якнайхутчіше, і налагодите належну роботу служби повідомлень звісточками. Наперед вдячний! І ще раз вітаю як з новими роками: як з 2011-тим, так і з 5-тим! :о))
ruslan4
просьба сообщить (в личку) Вашу ФИО и адрес отделения, поскольку сотрудники должны были за 1-2 дня до окончания вклада перезвонить Вам и сообщить.
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 10:45
алекс1949 написав:Сегодня попробовал посмотреть остаток на карте ЕРДЕ в банкомате системы Радиус. Банкомат меня послал. Где и каким образом можно осуществлять такие элементарные операции? 
алекс1949
остаток по счету можно посмотреть в банкоматах ЭРДЭ БАНК или позвонив в службу поддержки банка (круглосуточно).
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 10:56
Viz написав:Quality
Яка цифра регулятивного капіталу у Ерде при статутному в 211 млн. ?
Viz
как только будет отчетность за 4 кв. отпишусь о размере регулятивного капитала.
-
Quality
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 11:30
AntonK написав:Мне вот любопытно, будете ли вы такой услугой пользоваться, если она будет платной?  Кстати, в современных (и не только) мобильных телефонах есть календари с напоминаниями... рекомендую. А то вот в соседних форумах жалуются, что СМСки-уведомления (о всяком-разном) приходят в 5 утра... банк-то не всегда в курсе, в какой часовой пояс вкладчик отправился путешествовать 
але ж інші повідомлення надходять безкоштовно! І все працює гаразно!
-
ruslan4
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 11:34
AntonK написав:Мне вот любопытно, будете ли вы такой услугой пользоваться, если она будет платной?  Кстати, в современных (и не только) мобильных телефонах есть календари с напоминаниями... рекомендую. А то вот в соседних форумах жалуются, что СМСки-уведомления (о всяком-разном) приходят в 5 утра... банк-то не всегда в курсе, в какой часовой пояс вкладчик отправился путешествовать 
перепрошую: зарано натиснув «надіслати», тому не дописав відповідь.
Про будильники з нагадуваннями – взагалі-то обізнаний, але то був злий збіг обставин: позаяк вже товкся два місяці у відрядженні довготривалому – якось не до нагадувалок було.
-
ruslan4
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 11:36
зрештою, можна і на Ваш відгук дорікнути, мовляв, а чого ж скаржитися на повідомлення о 5-й ранку, якщо можна вимкнути у слухавці гучний режим 
-
ruslan4
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 січ, 2011 11:38
Quality написав:ruslan4 просьба сообщить (в личку) Вашу ФИО и адрес отделения, поскольку сотрудники должны были за 1-2 дня до окончания вклада перезвонить Вам и сообщить.
Дякую, що моє зауваження не минуло повз Вашу увагу – зараз напишу в «приватню».
-
ruslan4
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему