chipmunk написав:роботу з веб-мані - а то зараз треба скажімо веббакс конвертити в вебгривню потім через укргарант...
на сколько я знаю, то при внедрении, такой услуги не будет.
|
|
![]()
на сколько я знаю, то при внедрении, такой услуги не будет.
![]() Re: ЕРДЕ БанкQuality,
В ветке Квестора ваш банк с точки зрения надежности - не фонтан. А надежность банка - это его важнейшее качество
![]()
а можно плиз ссылку (в личку) на этот анализ/выводы. относительно надежности ЭРДЭ БАНК предлагаю Вам посмотреть на развитие банка, динамику основных показателей, а также на динамику развития бизнесов Корпорации UBG.
![]() Re: ЕРДЕ БанкЕсли собственникам прийдется выбирать между бизнесами UBG и банком (вдруг!!!), чем они пожертвуют?
![]() Вам надо срочно осваивать международный стандарт ISO 9001 и внедрять его внутри корпорации. Это мой вам совет.
![]() Приємно, що ідеї відмінити комісії за зняття грошей у партнерів, розширення функціоналу ваших обмінних пунктів та попередній перегляд майбутнього е-банкінгу дійсно цікавлять клієнтів. Мабуть вони дійсно варті уваги керівництва
![]() А щодо вибору ким жертвувати в разі чого - УБГ чи Ерде (хоче банк дійсно структурна одиниця УБГ) - я думаю, що інші компанії скинуться і підтримають банк. І навпаки - банк підтримає інші підприємства. З миру по нитці - Ерде банку на шоколадки ![]()
![]()
Можливо і так, вам звичайно відніше ![]()
![]()
Банкрутство будь-якого з підрозділів корпорації принесе значних репутаційних втрат і відповідно фінансових всій групі... Саме тому кептивний Ерде в наших реаліях має більшу цінність ніж супернадійний втб. Багато Вам дала надійність втб під соусом політичного проекту нафаршированого шаленими нафтодоларами? Потрібні ми їм? Ерде це бізнесовий проект, в умовах жорсткої конкуренції де іншого виходу як цінувати клієнта не існує. Перевіркою на надійність Ерде став 2008 рік. Тому дрібний і кептивний не означає не надійний... а крупний системоутворюючий не гарантія надійності. Так показало життя.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|