Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 20632064206520662067 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:26

budivelnik написав:
  obval написав:Успишные будивэльнык , мульйонер Франт и иже с ними
воюют с падальщиками , завал мозКу
Я не воюю
Я просто ділюсь з ними своїми знаннями .

Та ну , боитесь что рухнет недвига :mrgreen:
Делитесь знаниями в ветке :
"Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?" ?
Это сильно :mrgreen:

Поясню , сдеСя не спорят , что будет обвал , а пытаются угадать КОГДА :!:
Востаннє редагувалось obval в Нед 28 лип, 2013 21:30, всього редагувалось 2 разів.
obval

Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:29

obval написав:
  budivelnik написав:
  obval написав:Успишные будивэльнык , мульйонер Франт и иже с ними
воюют с падальщиками , завал мозКу
Я не воюю
Я просто ділюсь з ними своїми знаннями .
Та ну , боитесь что рухнет недвига :mrgreen:
Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має.
Тому впаде нерухомість - піду торгувати ( це в мене також досить добре виходить) + знання в сумці носити не потрібно, та й всі бомжувати не будуть , так що в конкуренції з андрієм-бетоном за право проектування і будівництва - я все одно виграю.+ вже сьогодні можу бути рантьє, а там і пенсія не за горами.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:32

obval написав:Поясню , сдеСя не спорят , что будет обвал , а пытаются угадать КОГДА :!:
На протязі найближчих років з 10-30 - не дочекаєтесь, а більші періоди наприклад мене взагалі не цікавлять.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:32

budivelnik написав:Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має.
Тому впаде нерухомість - піду торгувати ( це в мене також досить добре виходить) + знання в сумці носити не потрібно, та й всі бомжувати не будуть , так що в конкуренції з андрієм-бетоном за право проектування і будівництва - я все одно виграю.+ вже сьогодні можу бути рантьє, а там і пенсія не за горами.

Ужос , до чого тут ВЫ и Ваш ситуацьён по жизни ???
Не интересно , только РН :!:
obval

Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:35

obval написав:
  budivelnik написав:Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має.

1 Ви ж мене пробували переконати що я боюсь обвалу - от я Вам своє бачення і показав
2 РН тісно повязаний з ситуацією в державі. Ситуація не з найкращих , але явно не дотягує до ситуації 1990-1998 років, тоді - Вижили, виживемо і тепер.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:36

budivelnik написав:
  obval написав:Поясню , сдеСя не спорят , что будет обвал , а пытаются угадать КОГДА :!:
На протязі найближчих років з 10-30 - не дочекаєтесь, а більші періоди наприклад мене взагалі не цікавлять.

Зуб даете ?
obval

Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:38

budivelnik написав:Для зовнішніх стін завжди роблять теплотехнічний розрахунок.
Та товщина, яка задовільняє теплотехніку - дозволяє отримати міцність в рази( а по суті в сотні разів) більшу від необхідної

ты не прав
пеноблок д600 пару этажей можно построить
выше уже надо д800
хотя д600 уже идет как конструкционный
т.е. нужны РАЩЕТЫ

ты и прав по своему, как для своего времени образования, когда кирпич был основным стой материалом
но щас строят из многих матералов

и если ты всегда был ориентирован на кирпич рядовой строительный и уверен на все 100 в его прочности при кладке в около 40 см к примеру, шо выдержит полюбому и три этажа, то к примеру в Крыму давно знают про такие вещи как прочность стенового камня - ракушняк от м15 до м35, причем даже указанная плотность скачет внутри партии
поэтому нужен ращет, нужно ли укрепить эту стену колонами, или таки простого армопояса хватит
concrete

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 1685 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:38

budivelnik написав:
  obval написав:

1 Ви ж мене пробували переконати що я боюсь обвалу - от я Вам своє бачення і показав
2 РН тісно повязаний з ситуацією в державі. Ситуація не з найкращих , але явно не дотягує до ситуації 1990-1998 років, тоді - Вижили, виживемо і тепер.

Конечно выживем , я и не говорил , что при 300долл м2 что то
с кем то станется , легко переживёте :wink:
obval

Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 21:46

concrete написав:ты не прав
пеноблок д600 пару этажей можно построить
выше уже надо д800
хотя д600 уже идет как конструкционный
т.е. нужны РАЩЕТЫ
1 Навіть з піноблока д600 - побудувати можна, тим більще що теплотехнічний розрахунок дасть товщину стіни в 400 мм

concrete написав:ты и прав по своему, как для своего времени образования, когда кирпич был основным стой материалом
но щас строят из многих матералов

и если ты всегда был ориентирован на кирпич рядовой строительный и уверен на все 100 в его прочности при кладке в около 40 см к примеру, шо выдержит полюбому и три этажа, то к примеру в Крыму давно знают про такие вещи как прочность стенового камня - ракушняк от м15 до м35, причем даже указанная плотность скачет внутри партии
поэтому нужен ращет, нужно ли укрепить эту стену колонами, или таки простого армопояса хватит
2 Прблема піноблока - та сама що і в ракушняка - неоднорідність структури, тому конструктори про це знають , а різні інтернет-теоретики думають що вони найрозумніші тому й придумують варіанти під якими жоден нормальний фахівець не підпишеться не зважаючи на те що інтернет теоретики будуть звинувачувати фахівця у відсталих поглядах.
3 Саме тому що проектанти не використовують все що рекомендується в інтернеті - будинки стояли, стоять і будуть стояти, а різні андрії_В - будуть сходити слиною і отримувати бани.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 лип, 2013 22:03

рЫлы в Авизо под нынешний "загон" начали "рост" в авизо с конца мая "рисовать"? :shock:
http://radikal.ru/fp/5d976f86bec843b5a5bff21b5ecd7768
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 20632064206520662067 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей