|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:26
budivelnik написав: obval написав:Успишные будивэльнык , мульйонер Франт и иже с ними воюют с падальщиками , завал мозКу
Я не воюю Я просто ділюсь з ними своїми знаннями .
Та ну , боитесь что рухнет недвига  Делитесь знаниями в ветке : "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?" ? Это сильно Поясню , сдеСя не спорят , что будет обвал , а пытаются угадать КОГДА 
Востаннє редагувалось obval в Нед 28 лип, 2013 21:30, всього редагувалось 2 разів.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:29
obval написав: budivelnik написав: obval написав:Успишные будивэльнык , мульйонер Франт и иже с ними воюют с падальщиками , завал мозКу
Я не воюю Я просто ділюсь з ними своїми знаннями .
Та ну , боитесь что рухнет недвига 
Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має. Тому впаде нерухомість - піду торгувати ( це в мене також досить добре виходить) + знання в сумці носити не потрібно, та й всі бомжувати не будуть , так що в конкуренції з андрієм-бетоном за право проектування і будівництва - я все одно виграю.+ вже сьогодні можу бути рантьє, а там і пенсія не за горами.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:32
budivelnik написав:Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має. Тому впаде нерухомість - піду торгувати ( це в мене також досить добре виходить) + знання в сумці носити не потрібно, та й всі бомжувати не будуть , так що в конкуренції з андрієм-бетоном за право проектування і будівництва - я все одно виграю.+ вже сьогодні можу бути рантьє, а там і пенсія не за горами.
Ужос , до чого тут ВЫ и Ваш ситуацьён по жизни ??? Не интересно , только РН 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:35
obval написав: budivelnik написав:Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має. Тому впаде нерухомість - піду торгувати ( це в мене також досить добре виходить) + знання в сумці носити не потрібно, та й всі бомжувати не будуть , так що в конкуренції з андрієм-бетоном за право проектування і будівництва - я все одно виграю.+ вже сьогодні можу бути рантьє, а там і пенсія не за горами.
1 Ви ж мене пробували переконати що я боюсь обвалу - от я Вам своє бачення і показав 2 РН тісно повязаний з ситуацією в державі. Ситуація не з найкращих , але явно не дотягує до ситуації 1990-1998 років, тоді - Вижили, виживемо і тепер.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:36
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:38
budivelnik написав:Для зовнішніх стін завжди роблять теплотехнічний розрахунок. Та товщина, яка задовільняє теплотехніку - дозволяє отримати міцність в рази( а по суті в сотні разів) більшу від необхідної
ты не прав пеноблок д600 пару этажей можно построить выше уже надо д800 хотя д600 уже идет как конструкционный т.е. нужны РАЩЕТЫ ты и прав по своему, как для своего времени образования, когда кирпич был основным стой материалом но щас строят из многих матералов и если ты всегда был ориентирован на кирпич рядовой строительный и уверен на все 100 в его прочности при кладке в около 40 см к примеру, шо выдержит полюбому и три этажа, то к примеру в Крыму давно знают про такие вещи как прочность стенового камня - ракушняк от м15 до м35, причем даже указанная плотность скачет внутри партии поэтому нужен ращет, нужно ли укрепить эту стену колонами, или таки простого армопояса хватит
-
concrete
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1685 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:38
budivelnik написав: obval написав: budivelnik написав:Я ж не народився будівельником і печатки з спеціальністю на лобі в мене не має. Тому впаде нерухомість - піду торгувати ( це в мене також досить добре виходить) + знання в сумці носити не потрібно, та й всі бомжувати не будуть , так що в конкуренції з андрієм-бетоном за право проектування і будівництва - я все одно виграю.+ вже сьогодні можу бути рантьє, а там і пенсія не за горами.
1 Ви ж мене пробували переконати що я боюсь обвалу - от я Вам своє бачення і показав 2 РН тісно повязаний з ситуацією в державі. Ситуація не з найкращих , але явно не дотягує до ситуації 1990-1998 років, тоді - Вижили, виживемо і тепер.
Конечно выживем , я и не говорил , что при 300долл м2 что то с кем то станется , легко переживёте 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 лип, 2013 21:46
concrete написав:ты не прав пеноблок д600 пару этажей можно построить выше уже надо д800 хотя д600 уже идет как конструкционный т.е. нужны РАЩЕТЫ
1 Навіть з піноблока д600 - побудувати можна, тим більще що теплотехнічний розрахунок дасть товщину стіни в 400 мм concrete написав:ты и прав по своему, как для своего времени образования, когда кирпич был основным стой материалом но щас строят из многих матералов и если ты всегда был ориентирован на кирпич рядовой строительный и уверен на все 100 в его прочности при кладке в около 40 см к примеру, шо выдержит полюбому и три этажа, то к примеру в Крыму давно знают про такие вещи как прочность стенового камня - ракушняк от м15 до м35, причем даже указанная плотность скачет внутри партии поэтому нужен ращет, нужно ли укрепить эту стену колонами, или таки простого армопояса хватит
2 Прблема піноблока - та сама що і в ракушняка - неоднорідність структури, тому конструктори про це знають , а різні інтернет-теоретики думають що вони найрозумніші тому й придумують варіанти під якими жоден нормальний фахівець не підпишеться не зважаючи на те що інтернет теоретики будуть звинувачувати фахівця у відсталих поглядах. 3 Саме тому що проектанти не використовують все що рекомендується в інтернеті - будинки стояли, стоять і будуть стояти, а різні андрії_В - будуть сходити слиною і отримувати бани.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1