budivelnik написав:3 Якщо людина , захоче викупити в мене на етапі котлован , щоб потім продати на етапі готове житло - я піду їй на зустріч у вигляді гарантій того, що їй не прийдеться викупати в мене щоб продавати в майбутньому ( тобто елементарно випишу їй довіреність на право продажу від мого імені) - як не як а 8% економії на податках на дорозі не валяються 4 Станом на сьогодні + з урахуванням п3 , вхідна сума -22000 доларів - 1-кімнатна на 1 поверсі,27000 - 1-кімнатна на 2 поверсі. ПС можу скорегувати на 5-10% якщо будуть куплені більше 2 квартир за повну вартість
на финансовом портале это как минимум смешно.
А ще смішніше на фінансовому форумі виглядає коли виривають фрази з контексту. Спеціально для виривачів 1 Ви можете десь знайти пропозицію коли за дві однокімнатних в новобудові у Вас запросять 2 х 22 000 - 10% = 40 000 доларів. І чи в когось вистарчить наглості заявити що така пропозиція є поганою ? 2 Ви знайдете варіанти , коли забудовник який пропонує за 40 000 дві квартири , ще й погодиться тримати їх на своєму балансі поки Ви для них покупців не знайдете ?
budivelnik написав:3 Якщо людина , захоче викупити в мене на етапі котлован , щоб потім продати на етапі готове житло - я піду їй на зустріч у вигляді гарантій того, що їй не прийдеться викупати в мене щоб продавати в майбутньому ( тобто елементарно випишу їй довіреність на право продажу від мого імені) - як не як а 8% економії на податках на дорозі не валяються 4 Станом на сьогодні + з урахуванням п3 , вхідна сума -22000 доларів - 1-кімнатна на 1 поверсі,27000 - 1-кімнатна на 2 поверсі. ПС можу скорегувати на 5-10% якщо будуть куплені більше 2 квартир за повну вартість
на финансовом портале это как минимум смешно.
А ще смішніше на фінансовому форумі виглядає коли виривають фрази з контексту. Спеціально для виривачів 1 Ви можете десь знайти пропозицію коли за дві однокімнатних в новобудові у Вас запросять 2 х 22 000 - 10% = 40 000 доларів. І чи в когось вистарчить наглості заявити що така пропозиція є поганою ? 2 Ви знайдете варіанти , коли забудовник який пропонує за 40 000 дві квартири , ще й погодиться тримати їх на своєму балансі поки Ви для них покупців не знайдете ?
То може краще жувати ніж говорити ?
уважаемый вы как и все строители считаете себя "самым умным"? если бы я покупал у вас квартиры на этапе "котлована" то я бы не просил вас выдать мне доверенность на их продажу от вашего имени (которую можно анулировать в любой день) я бы как минимум купил бы у вас часть земли под домом, а на оставшуюся сумму подписал бы с вами договор подряда (лучше займа)... ну что согласны на таких условиях продавать "воздух"?
Унуноктий написав:ну что согласны на таких условиях продавать "воздух"?
А може без налитих кровю очей ? В моєму розумінні: 1 Бізнес це мистецтво компромісу 2 Жодна угода не буде заключена, якщо її умови не вигідні хоча б одній з сторін
Тому Ваша пропозиція - це пропозиція людини яка хоче вклавши 30% грошей - не вкладаючи ні каплі роботи - повністю контролювати 100%. І де в цій пропозиції моя вигода ? Тому якщо хочете потеоретизувати - давайте , придумуйте більш вигідні для мене варіанти.
ПС Земля в заставу Вам ( наголошую в заставу) , в договорі застави прописати що за 40000 я зобовязуюсь надати Вам дві квартири + прописані штрафні санкції у Випадку не виконання мною чи Вам своїх обовязків - це мене влаштує .
Как раз вес и меняется, ибо меняется составляющая g - гравитационное притяжение ослабевает при отдалении масс. Но настолько мизерно, из-за колоссальной разницы в массах человека и Земли, что само по себе изменение силы притяжения, а соответственно и веса, не будет различимо и при разнице высот в километр (атм давление - это отдельно).
Посмотрел я в "Авизо" стоимость "сталинок" на Левом берегу. Уже 3 года - цены то ли стоят на месте, то ли чуть снижаются. Но - если 3 года назад 75 000 стоила "двушка" без ремонта (точнее, с ремонтом 30-летней давности), то сейчас за эти деньги можно приобрести квартиру со свежим ремонтом, пусть и не супер-пупер)))) В общем, выгоднее в данный момент крутить деньги на депозитах, чем инвестировать в жилье...
При слове "депозит" лично мне на ум приходят сразу две фамилии: Горбачев и Мавроди...
Унуноктий написав:ну что согласны на таких условиях продавать "воздух"?
А може без налитих кровю очей ? В моєму розумінні: 1 Бізнес це мистецтво компромісу 2 Жодна угода не буде заключена, якщо її умови не вигідні хоча б одній з сторін
Тому Ваша пропозиція - це пропозиція людини яка хоче вклавши 30% грошей - не вкладаючи ні каплі роботи - повністю контролювати 100%. І де в цій пропозиції моя вигода ? Тому якщо хочете потеоретизувати - давайте , придумуйте більш вигідні для мене варіанти.
ПС Земля в заставу Вам ( наголошую в заставу) , в договорі застави прописати що за 40000 я зобовязуюсь надати Вам дві квартири + прописані штрафні санкції у Випадку не виконання мною чи Вам своїх обовязків - це мене влаштує .
без приобретения земли в собственность только полный идиот может покупать у застройщика квартиры.... а ваша позиция напоминает подготовку к мошейничеству.... з.ы. если я плачу деньги, то естественно я хочу полностью контролировать то за что я плачу деньги... возможно вы честнейший человек но если завтра вам на голову упадёт кирпич (на стройке) то я не хочу тягатся по судам с вашей женой и 4 детьми...