Масштабна реформа системи охорони здоров'я в Києві, ініційована столичною владою, дозволить доводити до банкрутства і закривати міські поліклініки. Як пише "Дзеркало тижня. Україна", в рамках реформи з 1 січня 2014 року поліклініка стане комунальним підприємством. А, за законом, КП можна довести до банкрутства й закрити. Причому в нинішній ситуації, підкреслює оглядач, для цього не потрібно докладати ніяких зусиль - борги величезні, і немає жодних гарантій, що вони зменшаться до кінця року. Так, з початку поточного року в Святошинському районі борги поліклінік по комуналці перевалили за 800 тисяч гривень, не краща картина і в інших районах. Рекордсмен - Деснянський район, що заборгував більше 2 мільйонів 200 тисяч гривень. "За оперативною інформацією, в поліклініках відключають світло, воду, телефон - поки ненадовго, ймовірно, щоб не було скандалів. Відомо, що Конституція забороняє закривати медичні установи, але якщо вони отримають статус комунальних - проблем не буде. Приміщення, як нині водиться, отримають більш ефективних власників. Хворі з їх проблемами, пільгами, інвалідністю і т.д. в цю схему ніяк не вписуються", - відзначає автор. Крім того, нагадує видання, у ході реформування у Києві з 102 діючих закладів первинної меддопомоги залишиться лише 42. А величезні борги можуть привести до того, що кияни в будь-який момент можуть взагалі опинитися без "швидкої допомоги". "Не сьогодні-завтра бригади швидкої допомоги просто будуть з носилками бігати - тільки за бензин автотранспортна служба заборгувала більше 3 мільйонів гривень, та плюс 300 тисяч гривень - за комуналку", - пише автор. "Своїм рішенням Київрада не тільки дозволила закривати поліклініки, а й відправила медиків на підніжний корм. Муніципальні медустанови повинні будуть самостійно піклуватися про вирішення фінансових питань, які зараз має вирішувати міський бюджет. Тобто, їм доведеться заробляти: впроваджувати платні послуги, збільшувати розмір благодійних внесків, залучати пацієнтів, бажано, заможних", - пише видання.
З.Ы. В Деснянской поликлинике по Маяковского недалеко от бывшего "Фестивального" уже разруха - поуходили все врачи.
hxbbgaf написав:Так большинство снимающих как раз и работают кассирами и продавцами.
Глупости. Как раз работающие кассирами и продавцами снимают в меньшинстве, много кто катается из пригородных сел. Ну еще часть киевлян на спадщине, не сподобившеяся на большее в жизни, или студенты на подработках.
hxbbgaf написав:в итоге имеют, практически, такую же зарплату как в своем Харькове или Днепре
Те, кто едут с Харькова или Днепра в Киев - то точно не кассирами и продавцами работать. Это специалисты, которые просто в Киеве имеют больше перспектив и больший доход. Причем даже с учетом аренды. И таких как раз большинство.
hxbbgaf написав:Знакомые из Полтавы и из Харькова говорят, Киев - самый грязный город, настоящий свинюшник. Там даже окурок никто не бросит - чисто на улицах. Сидят в Ашане и на рынке, снимают комнату на двоих, денег едва хватает на еду, зачем сидят, сами не знают. В Харькове работу кассиром тоже можно найти. Вобщем, никакой логики. Скоро должен начинаться свал.
Круг Ваших знакомых ограничен кассирами ашана и торговцев с рынка?
Так большинство снимающих как раз и работают кассирами и продавцами. Сидят, если не с самого забитого села (хотя и там при желании можно жить, ведь не село делает людей, а люди делают село), сами не знают зачем - им внушили такую мульку, что тут все миллионеры, в итоге имеют, практически, такую же зарплату как в своем Харькове или Днепре, только почти половину отдают за аренду комнаты.
По Вашей логике - в киеве сдаются только хрущи и общаги? Вы заблуждаетесь. И на этой ветке достаточно "приезжих" своим примером Вас опровергают.
Вы в самом деле думаете что процент скидки определяется только по тем 4-м сделкам которые домик выносит на обозрение? Намекну - это не так.
Намекните плиз сколько "осталось за кадром"? Хочется ознакомится с соотношением опубликованных сделок и припрятанных?
1 А що Вам намєкати - Ви все одно як баба-яга яка проти 2 Домік кожного разу в тижневому огляді публікує 4 угоди ( якщо я помилився - можете мене поправити), таким чином в рік це 52 тижні х 4 угоди = 200 угод. Всього угод на ринку близько 10 000 . Як думаєте навіть інформація з 200 угод - більш інформативна ніж Ваші фантазії про те що Ви чули чи Вам здається чи Ви нафантазували? 3 Чи не Ви постійно викрикаєте що домік в цих 4 угодах показує завищену ціну?
budivelnik написав:Поки що Вас зрозумів тільки Алсодранк і Обвал Якщо Вас радує ця підтримка - мені вас шкода....
Я теж зрозумів. Вам ще шкода?
А давайте я напишу в двох фразах що відстоював в цій суперечці я, а Ви з свого боку напишете що Ви зрозуміли з того що відстоював косяк - і після цього порівняйте.( умова - тут форум по нерухомості, тому мене не цікавить правильність використання математичних термінів, мене і я надіюсь всіх інших цікавлять речі які відносяться до нерухомості, тобто які висновки можна зробити з математичних викладок, косяк почав з того що графіки доміка і мегаквартала - не корелюють між собою)) Фраза-1 Домік і мегаквартал черпають первинну інформацію в основному ( на 80-90%) з одного джерела - і це джерело оголошення про ціни продажу в інтернет Авізо-сландо виданнях Фраза-2 Домік свій графік будує виключно нв цінах пропозиції , а різницю між пропозицією і реальною угодою - публікує щотижня в текстовому варіанті Мегаквартал - відразу публікує середнє значення ціни продажу ( яке випливає з обробки ціни вітрини - своїми алгоритмами)
Чем вам не нравится компания Олсодранка? В моем бан-листе спамеров-неадекватов-нетипичных вам компанию составляют Юра и киевлянка, так у кого компания лучше?
Бросайте тут спамить, а то ваши потенциальные покупатели зайдут и еще сделают выводы, что вы строите также плохо, как рассуждаете.