Вы вашу цель - так и сказали, с какой целью вы защищаете продавана ?
Думаю - вы сейчас реально в стадии неспешной продажи.

|
|
![]() 1715
![]()
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?тоже самое, смежная двушка в старой Дарнице на Пожарского, ушла за 53 к у.е. = 430 тыс. 1,2 км от метро Востаннє редагувалось Читатель11 в Вів 19 лис, 2013 16:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() ![]() ![]() Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 19 лис, 2013 16:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Карта криміногенності Києва: на Троєщині крадіжок менше, ніж на Печерську.
![]() на Печерске и в хорошем Шевченковском больше всего любителей веществ, на окраинах угоны процветают
Востаннє редагувалось alisonya в Вів 19 лис, 2013 16:31, всього редагувалось 1 раз.
![]()
![]() ![]() или вы хотите чтобы была иная картина?
![]()
Faceless, так, я тоді не зовсім точно виразився. Я б сказав, що оголошення - це "інструмент" на ринку нерухомості. ваші слова "недобросовісною конкуренцією" наштовнухли погуглити точне визначення конкренціі Конкуренція — важливий елемент механізму саморегулювання ринкової економіки і водночас конкретна форма її функціонування. У перекладі з латинської це слово означає «сходитися», «стикатися». Конкуренція — це суперництво між суб’єктами ринкової економіки за найкращі умови виробництва, вигідну позицію на ринку тощо. Вона є тією ринковою силою, що забезпечує взаємодію попиту і пропозиції, яка урівноважує ринкові ціни. просто будівельник посіяв в мені насіння підозри, що я обманюю рил (а значить поступаю нечесно) Але оскільки як не крути - ми маємо чи то "кривий/монопольний мікроринок" чи то "недобросовісну конкуренцію". Звідси, я маю повне моральне право грати в ситуації "рил, що вклинився" так само брудно як і сам рил(грати в цілому, але беручи поправку в залежності від конкретної ситуації).
|
|