|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?я так понимаю потерли все, или как понимать что за весь день добавилось лишь полтора поста, несмотря на ТАКИЕ события, которые происходят и естественно будут непосредственно влиять на привлекательность недвиги в этой бедной, несчастной стране
![]() На рынке киевской недвижимости уже 5 лет ничего существенного не происходит... Что касается евроклоунов - побушуют еще недельку и успокоятся... Им есть что терять... Скорее бы пан Ющенко выполз на арену - дабы украинцы быстрее вспомнили про мерзкую продажную суть украинских политиков.... Может, не так все плохо с КРЖН? http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2013/12/01/313830 ![]() 1 Хотів би послухати Вашу риторику коли б Ви стояли в лікарні і дивились на пробиту голову своєї дитини. Я думаю що тих хто це зробив - Ви б клоунами не називали , а найлегше це сволота-підарасня і так далі.... 2 Я не дозволяю собі різких(образливих) випадів в сторону політичних опонентів Чому такі випади дозволяєте собі Ви ? 3 Ви зараз злі на Ющенка за що ? За те що він не допустив крові і мами в Донецьку(Львові) не плакали над трупами своїх дітей ?
![]() budivelnik Будівельник, Ви - як мале дитя з тією Європою!)))
Розкрийте очі! Україні потрібні 1) порядок 2) російські нафта, газ, ліс та інші ресурси Причому тут Європа? Вона що - наведе порядок в корумпованій державі? Ні! Вона зробить її своїм аграрним додатком... І джерелом дешевої робочої сили. Я не хочу, щоб мені, моїм родичам чи знайомим падали на голову будівлі, вбиваючи по півсотні людей одразу... Європа, пся крев... Ющенка в президенти! ![]() Востаннє редагувалось Frant в Нед 01 гру, 2013 11:44, всього редагувалось 1 раз.
![]() Яким шляхом? Кийками по головах дітей ? А що , у випадку вступу в Євросоюз газ/нафта для нас зникнуть ? Чи той кого Ви вважає братом/сестрою на вік - назло нам його перекриють ? І при цьому з радістю будуть його помпувати нащадкам фашистів ? Якщо так - то я б такому другу - яйця відірвав 1 Досліди над людьми зі сторони СРСР і її послідовника Росії - я Вам приводив В мене вийшло 10-30 млн загинувших - проти Вашого прикладу в 30 осіб 2 А що Росія наведе порядок ? Який ? Поліцейський ??? - я такого не хочу і вам не раджу на своїй шкірі його випробовувавти
![]()
Втрати СРСР від нашестя європейців в 1941-1945 роках - 11 млн військових і 17 млн. цивільного населення. У вермахті воювали не тільки німці. Було повно французів,хорватів румунів, італійців та іншої наволочі. Вся Европа хотіла поживитись! І зараз хоче! ![]() Німці наведуть тут "порядок" ![]() ![]() ![]() Ющенко - в президенти! ![]() Востаннє редагувалось Frant в Нед 01 гру, 2013 11:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() 1 Якщо Ви самі собі не зробите - то ніякий сторонній дядько ні москаль ні німець чи негр з ескімосом - Вам нічого не набудує. 2 Перш ніж кудись йти - подивіться як той куди претесь - сам живе. Подивились ? А тепер дайте мені відповідь Навіщо мені йти в Росію - якщо там гірше ніж в мене у Львові? Томя я хочу йти туди - де мені буде краще і на мій погляд краще в Європі, тим більше що Ви самі сказали Росія природними ресурсами зі мною не поділиться . а тому у випадку коли росіяни будуть працювати так сао як і ми - вони будуть багатшими від нас ( бо в них є газ/нафта) А от якщо я буду працювати так само як і німці - то я буду такий самий багатий як німці. То як І далі прагнете поліцаю Пу задницю полизати?
![]() всем привет.
эх, франт, а скажите, просто ради инетереса - какая у вас цель в жизни ? На ближайшие 10-15 лет ? 1 - надо добробут 2 - надо эффективность производства (газ есть и у самих, нефть можно из европы довозить), остальных ресурсов хоть залейся, включая и лес (кстати, а чего вы его привели - он что для вас так стратегически важен ? На туалетную бумагу не хватает ? ![]() по джерелу робочої сили - ну поедут наших больше работать в европу - почему это плохо ? по поводу аграрного додатка - это лажа, как будто европейцы-капиталисты поработять нас и заставят нас на наших же плантациях работать ![]() не вижу взаимосвязи между событиями в Риге и стремлеинием в Европу. С таким же успехом я могу вам привести московский Трансвааль и т.д. ![]() Есть такая известная фраза - можно вывести человека из села, но вывести село из человека - невозможно. Так вот, касаемо отдельных личностей на этом форуме, эту фразу можно переделать таким образом: можно вывести человека из совка, но вывести совка из человека - невозможно.
![]()
|
|