|
Юнисон - БАНКРОТ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 20 жов, 2015 21:35
korovas2 написав:gav написав:я подавал заявку вчера. убки не запрашивали. сегодня перезвонили с положительным решением. кредлим налили вполне неплохо.
но есть пару моментов: 1. ежегодная страховка 0.76% от кредлимита. несмотря на то, что в тарифах она вместе с отключчаемой платой за смс-инфо, без страховки не хотят. посмотрю на договор страхования... 2. "Ежемесячная комиссия за обеспечение обслуживания кредитной задолженности по кредитной линии" 3.99% с непонятным мне описанием "Комиссия рассчитывается в первый рабочий день месяца за предыдущий расчетный период, исходя из ежедневного остатка задолженности по кредитной линии." это как понимать?
На всю сумму овера будут жарить за весь прошедший месяц. Вот шо это значит. Гу...но кредитка
На всю сумму потраченногоовера 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 20 жов, 2015 21:37
Vorlon написав:На какую кредитку - покупоновскую или обычную? И был ли обзвон работодателя (или кого-нибудь ещё), требуют ли ЕГРПОУ, рабочие телефоны и пр.?
покупоновскую. звонок работодателю был. ергпоу и рабочие телефоны требуют.
-
gav
-
-
- Подякував: 48 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 21:38
korovas2 написав:gav написав:я подавал заявку вчера. убки не запрашивали. сегодня перезвонили с положительным решением. кредлим налили вполне неплохо.
но есть пару моментов: 1. ежегодная страховка 0.76% от кредлимита. несмотря на то, что в тарифах она вместе с отключчаемой платой за смс-инфо, без страховки не хотят. посмотрю на договор страхования... 2. "Ежемесячная комиссия за обеспечение обслуживания кредитной задолженности по кредитной линии" 3.99% с непонятным мне описанием "Комиссия рассчитывается в первый рабочий день месяца за предыдущий расчетный период, исходя из ежедневного остатка задолженности по кредитной линии." это как понимать?
На всю сумму овера будут жарить за весь прошедший месяц. Вот шо это значит. Гу...но кредитка
А я це розумію як.....буде кожний день заборгованість буде і комісія....не буде хоч один день - комісії не буде. По простому, грейс до 30 днів. Ні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 21:55
Квесторе_поверніться написав: korovas2 написав:gav написав:я подавал заявку вчера. убки не запрашивали. сегодня перезвонили с положительным решением. кредлим налили вполне неплохо.
А я це розумію як.....буде кожний день заборгованість буде і комісія....не буде хоч один день - комісії не буде. По простому, грейс до 30 днів. Ні?
Схоже що ні. Скоріше як кеш кредит. Скільки днів в овері - на стільки і нажарило
-
korovas2
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 жов, 2015 22:00
Кorovas2, так тут комісія 3,99%. Від якої суми вона буде братись?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 22:07
Квесторе_поверніться написав:Кorovas2, так тут комісія 3,99%. Від якої суми вона буде братись?
Судячи з умов договору за кожен день користування кред.лімітом в еквіваленті за місяць. Тобто у вас ліміт 10к. В середньому в місяць залишок 8к. Значить сума використаного оверу 2к. На цю суму порахують коміс. В мене в селі цього банчика нема, тому перевірити на жаль практично не можу. Можу помилятись але схожу кредитку фєд пропонує через свій маркет
-
korovas2
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 жов, 2015 22:23
korovas2 написав:Квесторе_поверніться написав:Кorovas2, так тут комісія 3,99%. Від якої суми вона буде братись?
Судячи з умов договору за кожен день користування кред.лімітом в еквіваленті за місяць. Тобто у вас ліміт 10к. В середньому в місяць залишок 8к. Значить сума використаного оверу 2к. На цю суму порахують коміс. В мене в селі цього банчика нема, тому перевірити на жаль практично не можу. Можу помилятись але схожу кредитку фєд пропонує через свій маркет
Комісія щомісячна. Платинум банк бере таку комісію від кредитного ліміту. Якщо використав в місяць любу суму, плати комісію. В Платині це аналог кеш кредиту на картці. Якщо тут немає пільгового періоду, то щось подібне має бути.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 22:28
Квесторе_поверніться написав:Якщо тут немає пільгового періоду, то щось подібне має бути.
Почему это нет? В условиях есть - до 60 дней: Пільговий період* на операції оплати товарів та послуг, що здійснені з використанням картки в торгівельній мережі та мережі Інтернет** - до 60 днів. * Це період, протягом якого розмір комісії за забезпечення обслуговування кредитної заборгованості по кредитній лінії встановлюється на рівні 0,01% (виключно на суму заборгованості, яка виникла при здійсненні операцій в торгівельній мережі та мережі Інтернет) ** Окрім операцій з переказу коштів на інші картки та/або рахунки, відкриті в банку або в інших банках, що здійснені з використанням картки, її реквізитів або без використання картки
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 22:35
Vorlon написав: Квесторе_поверніться написав:Якщо тут немає пільгового періоду, то щось подібне має бути.
Почему это нет? В условиях есть - до 60 дней: Пільговий період* на операції оплати товарів та послуг, що здійснені з використанням картки в торгівельній мережі та мережі Інтернет** - до 60 днів. * Це період, протягом якого розмір комісії за забезпечення обслуговування кредитної заборгованості по кредитній лінії встановлюється на рівні 0,01% (виключно на суму заборгованості, яка виникла при здійсненні операцій в торгівельній мережі та мережі Інтернет) ** Окрім операцій з переказу коштів на інші картки та/або рахунки, відкриті в банку або в інших банках, що здійснені з використанням картки, її реквізитів або без використання картки
Як тоді розуміти 3.99% щомісячної комісії?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 22:40
Квесторе_поверніться написав:Як тоді розуміти 3.99% щомісячної комісії?
Если не используешь льготный период - разве не очевидно? 3,99*12=47,88% годовых.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
|