Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Faceless написав:Ни у кого чудес с Ощадниками не происходило сегодня?
Походу закрыли тот на котором не было денег и движения давно не было
У меня один такой закрыли, а тот, на котором были деньги - сделали капитализацию процентов и вывели ее все на карту. И все бы ничего, но вывели на Викенд, на который я на днях написал заяву на закрытие, и потому по карте ничего нельзя сделать
Faceless написав:Ни у кого чудес с Ощадниками не происходило сегодня?
Походу закрыли тот на котором не было денег и движения давно не было
У меня один такой закрыли, а тот, на котором были деньги - сделали капитализацию процентов и вывели ее все на карту. И все бы ничего, но вывели на Викенд, на который я на днях написал заяву на закрытие, и потому по карте ничего нельзя сделать
А він був прив'язаний до Вікенда чи це у відділеннях вже святкувати почали?
velvet написав:Походу закрыли тот на котором не было денег и движения давно не было
А він був прив'язаний до Вікенда чи це у відділеннях вже святкувати почали?
Був, з старих часів, але чого взагалі вирішили все з Ощадного зняти - незрозуміло, він сам залишився відкритий
Коли я WC закривав, то дівчат найбільше турбувало, щоб не було Ощадних до них підв'язано, а ваші щось проґавили.
Faceless написав:але чого взагалі вирішили все з Ощадного зняти - незрозуміло, він сам залишився відкритий
Ну, от виглядає так, що хотіли закрити, але чому не зробили - це вже загадка. Взагалі не дуже розумію їх фанатичне бажання закривати рахунки: хоч поточні, хоч карткові. Одна справа, коли клієнт взагалі перестав банком користуватися, а може й взагалі помер, інша справа, коли видно, що є рух на інших рахунках. Таке враження, ніби вони поштучно їх утримання оплачують.