|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 14 тра, 2016 22:53
..дело известного "товарища" из Фейсбука таки живет и процветает ...однако 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 тра, 2016 22:58
Faceless написав:Это вы о ком?
Поросятко хрю хрю...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 23:10
Faceless кхм...  я о том индивидуме , который писал на Фейсбуке о копилке Привата (что и как изложил полагаю нет нужды повторяться), чем разозлил Гороховского..ну и что в итоге получили клиенты из-за одного де...(дурака) всем известно 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 тра, 2016 23:14
-VICTOR- написав:Faceless кхм...  я о том индивидуме , который писал на Фейсбуке о копилке Привата (что и как изложил полагаю нет нужды повторяться), чем разозлил Гороховского..ну и что в итоге получили клиенты из-за одного де...(дурака) всем известно 
А, ну так тут вопрос то вовсе не о лазейках каких, все же не аналогичная ситуация. Хотя лазейки у ТАСи тоже были по грейсу и КБ, но либо о них мало кто знал, либо те, кто знал, не додумались постить.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 14 тра, 2016 23:36
Faceless написав:Хотя лазейки у ТАСи тоже были по грейсу и КБ, но либо о них мало кто знал, либо те, кто знал, не додумались постить.
3й вариант, тем кто знал не выдавали карту. 
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 тра, 2016 12:27
..Так , а що це за "покращення " у нас ??? В пятницю 13.05 в 19.04 зробив поповнення кредитної карти ( точніше зробив розпорядження) зі свого Ощадного рахунку ...до сих пір поповнення не надійшло , висловив підтримці все що я думаю з цього приводу..очікую реакції , а взагалі "шокований швидкістю " обробки платежів .(згідно регламенту повинні були ще в пятницю і провести поповнення так як розпорядження до 22.00) при зверненні на гарячу лінію в пятницю "фахівець" заявила що чекати мені на протязі 3-ох днів ТАСС - приймайте термінові міри , перекази в середині банку з допомогою Т24 мають ходити он-лайн і в будь-яку пору доби і дня місяця , це неподобство потрібно терміного ліквідувати. І взагалі ..що то за банкінг , коли переказ з одного власного рахунку клієнта на свій інший ще хтось має " візувати " ? ..дайте клієнту самостійно працювати в Т24 . P\S..набридло чекати виконання пятничного розпорядження...оформив скаргу , зробив нове розпорядження - виконали на протязі кількох хвилин... 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 16 тра, 2016 18:25
Кассандра написав:P.S. Ув. Оф. Пред я прошу прощения, если своим тоном или чем другим вас обидела. Но прошу вас ответить таки на вопрос карамболя с его 4816 и 4900 мсс кодами, дабы положить конец этой бесплодной дискуссии.
Ни в коем случае не обидели! Исходя из всех предоставленных нами ответов ранее, можно сделать вывод, что указанные МСС-коды не противоречат официальным условиям программы, а значит попадают в льготный период и на них начисляются бонусы. Также хотим добавить, что наши ответы были аргументированы и затрагивали все условия программы целиком (а не отдельно взятые МСС-коды) именно для того, чтобы в будущем у Клиента была возможность самостоятельно оперировать доступной информацией и наиболее выгодно распоряжаться своими ресурсами. Всегда рады помочь! 
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 тра, 2016 18:31
-VICTOR- написав:..Так , а що це за "покращення " у нас ??? В пятницю 13.05 в 19.04 зробив поповнення кредитної карти ( точніше зробив розпорядження) зі свого Ощадного рахунку ...до сих пір поповнення не надійшло , висловив підтримці все що я думаю з цього приводу..очікую реакції , а взагалі "шокований швидкістю " обробки платежів .(згідно регламенту повинні були ще в пятницю і провести поповнення так як розпорядження до 22.00) при зверненні на гарячу лінію в пятницю "фахівець" заявила що чекати мені на протязі 3-ох днів ТАСС - приймайте термінові міри , перекази в середині банку з допомогою Т24 мають ходити он-лайн і в будь-яку пору доби і дня місяця , це неподобство потрібно терміного ліквідувати. І взагалі ..що то за банкінг , коли переказ з одного власного рахунку клієнта на свій інший ще хтось має " візувати " ? ..дайте клієнту самостійно працювати в Т24 . P\S..набридло чекати виконання пятничного розпорядження...оформив скаргу , зробив нове розпорядження - виконали на протязі кількох хвилин... 
Доброго дня, -VICTOR-! Так, дійсно, через технічний збій зазначена Вами операція не була здійснена. На даний момент ситуація врегульована і операції виконуються згідно регламенту. Приносимо вибачення за доставлені незручності!
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 тра, 2016 20:21
TASCOMBANK ..це звичайно дрібниці , але якщо по суті питання - то таки в середині банку кошти повинні "ходити" в будь-який час доби і дня і таки потрібно позбутись "виконовця" з банку , операцію повинен зробити самостійно клієнт і тоді коли йому це потрібно чи зручно , "контролер" з боку банку для операцій в Т24 - зайвий і як показує практика ще й не надійний 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1