Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:Може це Лєрка працює на Льоню і допомагає скидати кредитне ярмо знищуючи баньчики які активно кредитували Юнісон та Міхалич, щоб вже форумчани могли отримати Б5
Так була ж чутка, що Тігіпич замішаний у історії з ведмедем, хоча я так і не зрозумів, за білих він там був чи за червоних. У нього тут і підготовка велась, та щось там не зрослось...
Ну так він же акула, тому можливо і він хотів міхаличем поживитись, але платинові пінгвіни виявились спритніші
..ну а мені так бачиться ,що Сірожа за малим чим не вляпався по самі помідори..)) пронесло - і це добре . Як результат один учасник уже пішов під лід ..інший дихає на ладан , навіщо Леонідовичу ці пригоди на свою пяту точку )
Я смотрю , что кроме представителя банка , тут больше никто не может порекомендовать открыть валютный депо ? Какая причина ? Низкие ставки или что-то другое ( надежность банка ) ?
klug написав:Так була ж чутка, що Тігіпич замішаний у історії з ведмедем, хоча я так і не зрозумів, за білих він там був чи за червоних. У нього тут і підготовка велась, та щось там не зрослось...
Ну так він же акула, тому можливо і він хотів міхаличем поживитись, але платинові пінгвіни виявились спритніші
Яка він акула можуть розповісти колишні однопартійці з Сильної України Тут головне, щоб Сергійко не порадив клієнтам ТАСі саморозпуститись. Досвід цікавих рекомендацій він вже має