ну и отлично, нужно узнать можно ли это сделать дистанционно и не тянуть до последнего
|
|
![]() а кому оно надо?Sean Да, еще и ходить с декларациями? Да кому оно надо? Да еще и нервы порть от вечной не стабильности банков и угрозы их развала. Та пусть уж лучше в стеклянной банке или в любом товаре, который за год реализуешь с 20% накруткой.
![]() ulia_g до лета не вынести из банков, так что прийдется знакомиться с налоговой.
ЗЫ. всегда было интресно смотреть в амер.фильмах как они в апреле налоговые декларации забывают сдать, нас я так понял это тоже ждет. Будем цивилизованными и законопослушными гражданами европейской страны ![]() ![]() Surfer, Да Должен быть отменен, И ЗАМЕНЕН на 5% , чтоб Банки сами брали и с 01.01.15,давайте писать письма, я уже написал (пример на 7-ой странице) уже многим сегодня дал в своем городе Харькове (образец имею ввиду) и они тоже пишут...Надо собирать Майдан! Есть кто то из Киева. Собирайтесь. Если будет много людей собрано и выйдут, я с Харькова подтянусь (я 2 раза приезжал на Виче в Киев, кстати случайно завтра они не выходят к людям?-можно было устроить бунт)Так вот я помню тогда Порошенко (один кстати сейчас из фаворитов на Президенты) говорил: "Південь і Схід підтримайте нас. бо ми стоїм за Вас, за те, через що страждаєте Ви! Через хабарі і безмірні податки", тобто наголошував на те, що нова влада спростить податки для Юр.осіб і Фіз.осіб, а насправді все змінилося в протилежний бік. Так давайте пригадаємо їм те, що вони обіцяли!!!
![]()
1) в даній ситуації, після девальвації грн. і відтоку депозитів приймати таке рішення безглуздо, некомпетентно і незаконно 2) у ПКУ було 5% з 1.01.2015 (наскільки пам"ятаю оподаткування доходів по депозитам кілька разів відтягували), могли б і ще раз перенести, поки не появляться інші варіанти для інвестування фізичним особам та не спростяться умови ведення бізнесу. 3) бажаю партіям-популістам КПУ,БЮТ,ПР набрати до парламенту на наступних виборах менш 3% голосів, а також не хотів би бачити їх представників ні прем"єром ні президентом ні головою ВР ні міністрами економіки/фінансів, ні в керівництві НБУ. 4) 15% - то забагато, он тарифи на компослуги піднімають по трохи, щоб народ звикав, так і тут, могли би поетапно, перший рік 5%, другий 7.5%, третій, 10% і т.д. 5) чому не рахувати сумарний дохід фізособи (з/пл, рента, дохід від депозитів і т.д.) і його не оподтаковувати по звичайній шкалі (не прогресивіній) 6) може оподатковувати дохід по валютним депохзитам, а гривневі по нульовій ставці. Питань і варіантів багато, але БЮТ вирішила з коліна прийняти ЗУ, порушуючи закони і елементарну життєву логіку. ![]() МАСОВИЙ ПРОТЕСТflyman , організовуємо масовий протест, всі пишемо лист в НБУ і ВРУ (який на 7-ій сторонці даної теми написав я , там зразок ). Ми повинні добитися повернення 5% ставки з автоматичним перерахуванням Банком! Як було закладено раніше!
![]() vitalikss86
ні, я дію партизанськими методами, розбиваю на депо по $1200 і 10000 грн і розширюю кількість банків з депозитами, частину переоформлюю на дружину, а потім, якщо, до липня нічого не зміниться щодо оподаткування, збираюсь ще і на тещу. В банках самі зараз бурчать, що додалось дуже багато роботи, замість одного деподоговора люди роблять по 5. Так що хай банки добиваються відміни оподаткування і скасування норм на обмеження.
|
|