|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 12 тра, 2013 22:41
Warhead +1 я теж підтримаю думку багатьох клієнтів банку,був клієнтом ПУМБ-а,є Дельти...ПУМБ гарно написав:дзвінки зі стаціонарних і мобільних - безкоштовні,Дельта ж відповідає:лінія завантажена,шановний пане Євгене (vimex),Ви що тримаєте нас за дебілів чи що?Ми,що дурніші за Вас,що не знаємо,що це Ваші витівки?!Мені аж цікаво набрати 100 кусків і побачити,чи дійсно мене блокують чи ні?Я був і є клієнтом багатьох банків,підтримую Дельту в багато чому,але таке неподобство бачу перший раз,прошу прокоментувати офіційних представників банку,а не так відписочку,коли вирішиться ця проблема з дозвоном на 0-800-500-600?
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2013 22:58
melkh написав:Warhead +1 я теж підтримаю думку багатьох клієнтів банку,був клієнтом ПУМБ-а,є Дельти...ПУМБ гарно написав:дзвінки зі стаціонарних і мобільних - безкоштовні,Дельта ж відповідає:лінія завантажена,шановний пане Євгене (vimex),Ви що тримаєте нас за дебілів чи що?Ми,що дурніші за Вас,що не знаємо,що це Ваші витівки?!Мені аж цікаво набрати 100 кусків і побачити,чи дійсно мене блокують чи ні?Я був і є клієнтом багатьох банків,підтримую Дельту в багато чому,але таке неподобство бачу перший раз,прошу прокоментувати офіційних представників банку,а не так відписочку,коли вирішиться ця проблема з дозвоном на 0-800-500-600?
Для віп клієнтів дозвін є завжди і моментальний, для не віп - "лінія перевантажена"  .
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2013 23:02
melkh написав:Warhead +1 я теж підтримаю думку багатьох клієнтів банку,був клієнтом ПУМБ-а,є Дельти...ПУМБ гарно написав:дзвінки зі стаціонарних і мобільних - безкоштовні,Дельта ж відповідає:лінія завантажена,шановний пане Євгене (vimex),Ви що тримаєте нас за дебілів чи що?Ми,що дурніші за Вас,що не знаємо,що це Ваші витівки?!Мені аж цікаво набрати 100 кусків і побачити,чи дійсно мене блокують чи ні?Я був і є клієнтом багатьох банків,підтримую Дельту в багато чому,але таке неподобство бачу перший раз,прошу прокоментувати офіційних представників банку,а не так відписочку,коли вирішиться ця проблема з дозвоном на 0-800-500-600?
Уважаемый melkh, обращаем Ваше внимание на то, что связаться с Контакт-Центром Банка также есть возможность удобным каналом связи: - по электронной почте: info@deltabank.com.ua, consultant@deltabank.com.ua; - через форму обратной связи на сайте Банка; - по нашему стационарному телефону: 044 428-95-95; - посредством Скайп-телефонии (deltabank_ukraine). Также позвольте проинформировать, что Ваш вопрос был передан в ответственное подразделение Банка для принятия соответствующих мер. Спасибо за обращение!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2013 23:06
А самый-самый удобный канал связи -- эт УкрПочта. Вот чё Вы его не упомянули? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 12 тра, 2013 23:13
clientage +1 так как депозит сделали на укрпочте,та сделайте 45% в мес.и лично я на совдепе почте никогда не открою депо,по работе отправляю "рекомендованим",то надо выстоять русский месяц,а когда на работу пришла ц/п,то начинают еб*** мозги,то паспорт не тот,то еще че-нибудь,я им отвечаю:"Вот же доручення", аАа да...вот так обслуживание на совдеппочте
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2013 23:16
Узнайте приватно у Warhead тел.номер 050. МТС на МТС у него бесплатно. Мне этот номер тоже где-то встречался.
-
NN
-
-
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2013 23:31
Какие субботы будут в мае рабочими??? Имеются ввиду субботы, на которые перенесли рабочие дни 3го и 10го мая.
Интересует будет ли работать дневная касса.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2013 23:38
WachtAmRhein написав:Какие субботы будут в мае рабочими??? Имеются ввиду субботы, на которые перенесли рабочие дни 3го и 10го мая. Интересует будет ли работать дневная касса.
Уважаемый WachtAmRhein, позвольте проинформировать, что перенесены рабочие дни следующим образом: - пятница 3 мая 2013 – на субботу 18 мая 2013; - пятница 10 мая 2013 – на субботу 1 июня 2013. Отделения будут работать в стандартном режиме, в том числе и дневная касса. Спасибо за вопрос!
-
Delta official
-
-
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 тра, 2013 00:38
kollazh написав:Кому нужна помощь обращайтесь в личку поможем!
Помогаете стать счастливыми клиентами или помогаете пострадавшим клиентам?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему