Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10751076107710781079 ... 3136>
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2013 23:59

Incisio

При аналогичной ситуации в ПУМБе мне вернули за неделю. Поэтому и интересно как долго будет Дельта мурыжить этот вопрос.
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 00:00

Кармелюк написав:Delta official
Трохи нижче фрагмент дискусії на гілці Кредитпромбанку. Є запитання: мене обдурили чи ні? В Кредитпромбанку був депозит у доларах на 18 місяців під 10%. Залишалось ще 16 місяців, коли довелось переоформити депозит на Дельту - переоформили під 9% на рік, стверджуючи, що це максимум. А тепер читаю, що іншим вкладникам зберегли умови депозиту із тими ж строками та ще й на тих же умовах. Дайте відповідь: хто вводить в оману - працівники банку, які оформили депозит на гірших умовах чи форумчани на гілці Кредитпромбанку.

"Додано: Сер 15 тра, 2013 23:27

Кармелюк написав:
Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.

Watcher написав:
Так це не має значення, що в Дельті немає таких умов! Для переоформлення на Дельту це ні на що не вплине: вам дають такі самі умови, що у вас і були у Кредитпромі, але тільки на той строк, що залишився. У мене вклад як був під 9,9 у долларах, так і залишився з помісячними виплатами. Залишалось до кінця строку 4 місяці, от на ці 4 місяці вклад і переоформили, але вже з Дельтою. Старий договір втратив чинність, а новий набрав чинності на умовах старого.

Кармелюк написав:
То Ви хочете сказати, що мене нагло обдурили? На сайті Дельти я подібного не знайшов, у відділенні на моє прохання оформити під максимальний процент на будь-який термін знайшли максимум 9% на рік (та я й сам їх папери з процентами по депозитах, які лежали у економіста уважно подивився)"

Шановний Кармелюк,
для первірки інформації, викладеної у Вашому повідомленні, просимо надати Ваші персональні дані (ІПН/№договору/№ рахунку/інш.)на електронну адресу Delta official. Очікуємо на зворотній зв'язок!
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 00:05

Кармелюк

Всех как обычно разводят по одному. Они придумали вагон всяких акционных № 1, 7, 27.итд.А другим просто втюхивают то что есть на условиях Дельты. У кого с акцией там процент сохраняется, у кого нет акции то на нет и суда нет.
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 00:11

Warhead написав:
  Mozart написав:Никогда! У меня все операции по покупкам в магазинах, на азс, в инете появляются спустя несколько дней(иногда и неделя, это азс как правило) и уже как проведенные - видно только в истории операций по кредитке.
[/quote]

Это вполне нормально. В момент расчета через пост-терминал платежная система блокируют сумму на вашем счету, а уже спустя какое-то время, когда работает НБУ и т.п. деньги с вашего счета официально списываются. Что вас удивляет? это стандарт работы международной платежной системы и НБУ
Alexmir

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 00:21

Alexmir написав:
  Warhead написав:
  Mozart написав:Никогда! У меня все операции по покупкам в магазинах, на азс, в инете появляются спустя несколько дней(иногда и неделя, это азс как правило) и уже как проведенные - видно только в истории операций по кредитке.

Это вполне нормально. В момент расчета через пост-терминал платежная система блокируют сумму на вашем счету, а уже спустя какое-то время, когда работает НБУ и т.п. деньги с вашего счета официально списываются. Что вас удивляет? это стандарт работы международной платежной системы и НБУ

С чего вы взяли что меня тут что-то удивляет? Я просто ответил на вопрос Mozart (приведенный в моей цитате, которую вы не прочитали судя по всему):

Mozart написав:ОК, сформируем вопрос ко ВСЕМ: у кого, после совершения покупки в магазине и расчетах кредитной картой - появлялось ЧТО-ЛИБО в непроведенных? Или заблокированных?
Опять же - это нужно для аргументации.
Warhead

Подякував: 347 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 00:27

Delta official написав:
Трохи нижче фрагмент дискусії на гілці Кредитпромбанку. Є запитання: мене обдурили чи ні? В Кредитпромбанку був депозит у доларах на 18 місяців під 10%. Залишалось ще 16 місяців, коли довелось переоформити депозит на Дельту - переоформили під 9% на рік, стверджуючи, що це максимум. А тепер читаю, що іншим вкладникам зберегли умови депозиту із тими ж строками та ще й на тих же умовах. Дайте відповідь: хто вводить в оману - працівники банку, які оформили депозит на гірших умовах чи форумчани на гілці Кредитпромбанку.

Кармелюк написав:
Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.

Watcher написав:
Так це не має значення, що в Дельті немає таких умов! Для переоформлення на Дельту це ні на що не вплине: вам дають такі самі умови, що у вас і були у Кредитпромі, але тільки на той строк, що залишився. У мене вклад як був під 9,9 у долларах, так і залишився з помісячними виплатами. Залишалось до кінця строку 4 місяці, от на ці 4 місяці вклад і переоформили, але вже з Дельтою. Старий договір втратив чинність, а новий набрав чинності на умовах старого.

Кармелюк написав:
То Ви хочете сказати, що мене нагло обдурили? На сайті Дельти я подібного не знайшов, у відділенні на моє прохання оформити під максимальний процент на будь-який термін знайшли максимум 9% на рік (та я й сам їх папери з процентами по депозитах, які лежали у економіста уважно подивився)"

Шановний Кармелюк,
для первірки інформації, викладеної у Вашому повідомленні, просимо надати Ваші персональні дані (ІПН/№договору/№ рахунку/інш.)на електронну адресу Delta official. Очікуємо на зворотній зв'язок!

Не розумію навіщо Вам мої дані і що Ви хочете перевіряти: дайте відповідь в принципі - чи можна було зберегти умови депозиту, ті, що були в Кредитпромбанку. Якщо відповідь буде ствердна, то я вже дорослий (причому дуже давно) і сам тоді розберусь у відділенні, чому так сталось і як виправити. І тільки коли я не зможу цього вирішити, тоді звернусь до Вас за допомогою.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 00:52

Кармелюк написав:
  Delta official написав:

Кармелюк написав:

Watcher написав:

Кармелюк написав:

Шановний Кармелюк,

Не розумію навіщо Вам мої дані і що Ви хочете перевіряти: дайте відповідь в принципі - чи можна було зберегти умови депозиту, ті, що були в Кредитпромбанку. Якщо відповідь буде ствердна, то я вже дорослий (причому дуже давно) і сам тоді розберусь у відділенні, чому так сталось і як виправити. І тільки коли я не зможу цього вирішити, тоді звернусь до Вас за допомогою.

Шановний Кармелюк,
клієнтам, які мають можливість оформити вклади серії «Акційний», було надіслано спеціальні листи-запрошення по пошті (рекомендованим листом), а також було здійснено телефонний дзвінок працівником відділення Кредитпромбанку. Для інших категорій діючих вкладників Кредитпромбанку, які не потрапили до вибірки щодо розміщення спеціальних вкладів серії «Акційний», є можливість достроково розірвати договір вкладу без втрати нарахованих процентів та переоформити всю суму вкладу на депозитний вклад «7 років разом з Дельта Банком» або «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку». Згідно умов оформлення вкладу «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку» відсоткова ставка на 370 днів складає 9%.
Дякуємо за запитання!
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 01:32

Не мала Лагуна Хлопоты, та купила КПБ ..где-то ТАК ...

Delta official

Вы ЧТО там - ОШАЛЕЛИ ???? .... :shock:
Ser Fil

Подякував: 80 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 01:37

Не мала Лагуна Хлопоты, та купила КПБ ..где-то ТАК ...

Delta official
Шановний Кармелюк,
клієнтам, які мають можливість оформити вклади серії «Акційний», було надіслано спеціальні листи-запрошення по пошті (рекомендованим листом), а також було здійснено телефонний дзвінок працівником відділення Кредитпромбанку. Для інших категорій діючих вкладників Кредитпромбанку, які не потрапили до вибірки щодо розміщення спеціальних вкладів серії «Акційний», є можливість достроково розірвати договір вкладу без втрати нарахованих процентів та переоформити всю суму вкладу на депозитний вклад «7 років разом з Дельта Банком» або «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку». Згідно умов оформлення вкладу «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку» відсоткова ставка на 370 днів складає 9%.
Дякуємо за запитання!

ИХ что, ПОНУЖДАЮТ перезаключать договоры ... :twisted: ОХРЕНЕЛИ !!!! Да ещё по "национальному" признаку????? или половому - "могут НЕ могут"???? или по цвету КОЖИ ????
Да ТОЛЬКО в суд ... да к СТОЛБУ ПОЗОРНОМУ .... :oops: О наПакостили .... :evil:
Ser Fil

Подякував: 80 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 тра, 2013 01:54

Ser Fil написав:Delta official
Шановний Кармелюк,
Дякуємо за запитання!

ИХ что, ПОНУЖДАЮТ перезаключать договоры ... :twisted: ОХРЕНЕЛИ !!!! Да ещё по "национальному" признаку????? или половому - "могут НЕ могут"???? или по цвету КОЖИ ????
Да ТОЛЬКО в суд ... да к СТОЛБУ ПОЗОРНОМУ .... :oops: О наПакостили .... :evil:

Уважаемый Ser Fil,
позвольте обратить Ваше внимание на то, что данный продукт является акционным, а не принудительным. И Клиент имеет право не воспользоваться предложением Банка, в таком случае обслуживание депозитного вклада будет переведено в главный офис Кредитпромбанка, который находится в г.Киев по бульв.Дружбы Народов, 38.
Благодарим за обращение!
Delta official

Профіль

#<1 ... 10751076107710781079 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей