Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вернемся к долларовому вопросу в Дельта. У них походу новая отмазка почему, они не продают доллары или их нету в кассе банка. Кассир заявил - что касса не продает доллары после 17 00 . Почему-то у VAB банка этих проблем нет, 3 раза менял без проблем (и после 17 00) суммы от 1 до 3 тис у.е. и по курсу меньшем чем в Дельте.
Delta official написав:Шановний tatop, по факту надходження коштів в Банк, кошти будуть зараховані на Ваш рахунок відповідно до Регламенту зарахування та доступності коштів на поточних рахунках: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... lament.pdf. Дякуємо за запитання.
Це дісно, той регламент? Що там читати?
Шановний tatop, при безготівковому поповненні рахунку з рахунків, відкритих в інших банках, кошти зараховуються відповідно до п. 1.1 та п. 1.2 Регламенту.
<LeV> написав:Вернемся к долларовому вопросу в Дельта. У них походу новая отмазка почему, они не продают доллары или их нету в кассе банка. Кассир заявил - что касса не продает доллары после 17 00 . Почему-то у VAB банка этих проблем нет, 3 раза менял без проблем (и после 17 00) суммы от 1 до 3 тис у.е. и по курсу меньшем чем в Дельте.
Уважаемый LeV, просим Вас предоставить адрес отделения, в которое Вы обращались. Спасибо за сообщение.
Спасибо большое! Но у меня все просто я и одна кредитка))) Мы с ней один на один)))
суть в том, шо пополнить кредитку из вне будет быстрее, чем переводом со своего счета
ПС. И вааще, эт -- моветон хранить свои и кредитные средства в одной банке. Вдруг какой-никакой коллапс и клиент не сможет погасить кредитку. Вот тада банк безакцепно спишет средства с депозита клиента... А из другой банки -- засть... Ток по почти доброй воле клиента. Так шо заводите себе еще 2й, 3й... ИБ
Востаннє редагувалось clientage в Чет 20 чер, 2013 16:44, всього редагувалось 3 разів.
Delta official написав:Шановний tatop, по факту надходження коштів в Банк, кошти будуть зараховані на Ваш рахунок відповідно до Регламенту зарахування та доступності коштів на поточних рахунках: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... lament.pdf. Дякуємо за запитання.
Це дісно, той регламент? Що там читати?
Шановний tatop, при безготівковому поповненні рахунку з рахунків, відкритих в інших банках, кошти зараховуються відповідно до п. 1.1 та п. 1.2 Регламенту.
Дякую. Як я зрозумів, якщо кошти відобразяться на кредитному рахунку до 20-00 25.06.13 то датою їх зарахування буде 25.06.13 року? Чи я заблуджуюсь?
<LeV> З досвіду по Євро, в київських відділеннях продають євровалюту після 17:00, але кількість її (валюти) у вечірній касі лімітована 2 неділлі тому брав по 200 Євро в одному відділенні.
Delta official написав:Шановний tatop, при безготівковому поповненні рахунку з рахунків, відкритих в інших банках, кошти зараховуються відповідно до п. 1.1 та п. 1.2 Регламенту.
Дякую. Як я зрозумів, якщо кошти відобразяться на кредитному рахунку до 20-00 25.06.13 то датою їх зарахування буде 25.06.13 року? Чи я заблуджуюсь?
Шановний tatop, у разі, якщо кошти надійдуть на рахунок Банку до 17:00 год. 25.06.2013 року, кошти будуть зараховані на Ваш рахунок поточного дня, тобто 25.06.2013 року.