|
|
![]() Уважаемый tatop, я могу предположить, что вы человек который не работал с потоком людей, а особенно с людьми пенсионного возраста. Там хоть "Напрягайся" хоть "Тужся" все бесполезно. А как вы прокомментируете, то что бабушка позволяла себе обзывать и проклинать меня и мою семью - это тоже КЛИЕНТ ПРАВ, что он переходит на личности!!???
![]() Бюрократизм.Сегодня зашел в отделение на Львовской, чтобы предоставить свой новый загранпаспорт для изменения паспортных данных, НО банк не принял в связи с тем, что я отказался заполнять кучу бумаг - ОПЫТУВАЛЬНИК. Не надо меня пытать! Зачем вам это надо? Тем более что раньше уже прошли эту экзекуцию... Вроде мы с вами не первый год вместе..и депозиты имею, и пенсию получаю, и друзей привожу...У меня нет ни времени, ни желания отвечать на ваши пытки в ОПЫТУВАЛЬНИКЕ. Пример - др.банков отксерили паспорт, подписали бумаги и все за пару минут. Почему работник Ковбан Т.И. не предложила своей помощи, не помогла клиенту банка, создала конфликтную ситуацию? Да хоть водички бы предложила...жарко.
Почему мне, встретившийся в городе другой работник Дельты, раздающий буклеты-рекламу банка на улице, проявил понимание, пообещал помощь, когда будет работать в отделении...позвонит мне. В сентябре-октябре буду менять ПОСВИДКУ...и что опять ОПЫТУВАЛЬНИК с пытками? Зачем банку нужен бюрократизм? На бумаге тоже можно сэкономить, а также самое ценное - ВРЕМЯ... Если сильно осерчаю, сбегу...не один. ![]()
Проклинати і обзивати тут, звичайно, вже проблеми з нервами. Але ж Ви самі писали, що прийшла вроді нормальна бабуля. А далі вже є 2 сторони конфлікту і істина завжди десь посередині. А проколи бувають і зі сторони банку і зі сторони клієнтів. А ось, щоб клієнт був завжди задоволений, це вже мистецтво зі сторони менеджменту банку. Ось візьміть цю гілку. Представник банку старається діяти за принципом, ми завжди раді Вам допомогти. Це і має бути позиція на місцях, Ваша корпоративна етика. А Бабуля це виняток, в кожному правилі буває виняток. ![]() Water Доказывать я ничего не хочу и не буду (не благодарная это работа)!!! Бабушка - один из миллиона случай. Я просто хочу, что бы клиенты обратили на свое поведение хоть чуточку внимания. Я не спорю и среди сотрудников бывают, как вы их называете " феерические" личности, которым все по "барабану". Но тогда давайте у нас все будут плохие и виноваты?
![]() РозчаруванняПрацюю з банком з 2009 року і досі в мене були про нього лише позитивні враження. Але... 5 липня я замовив через інтернет кредитку "Дельта-MAXIM" і за кільканадцять хвилин отримав позитивне рішення. Сказали забрати картку в відділенні, яке я вказав, через тиждень. Приходжку через тиждень картки нема. Приходжу через 2 тижні - картки знову нема. Але цього разу в банку відіслали запит на пошук картки, і сказали, що на пошуки згідно з регламентом піде 3 дні (тобто в середу 24 липня я мав би отримати якийсь результат). В середу мені ніхто не зателефонував, тому в четвер я сам пішов у відділення банку, де на свій великий подив дізнався, що картку не шукали. В той же день дівчата з банку відправили новий запит на пошуки і цього разу дали мені номер запиту. За ці дні до мене знову ніхто не дзвонив, тому я щойно зателефонував у колл-центр. Результат - запит перебуває в обробці, тож я відмінив своє замовлення, бо картка мені була потрібна для користування під час відпустки за кордоном, яка починається вже в понеділок. Як я вже казав, банк миені подобається, але такі негативні моменти, залишають осад....... великий....
![]() Re: ДельтаИМХО, Вам не нуна работать с клиентом. По крайней мере с клиентом "с улицы", можете попробовать работать на телефоне или с корп.клиентом через мыло. Эт если Вам все таки хочется работать в ОБСЛУЖИВАНИИ клиентов. Я сам работаю с клиентами ... и де Ваш хвалёный коллектифф, де старш. менагер, де нач., де зам. нач.? Де вааще любой другой сотрудник, который мог бы подыграть вам "добрым менагером", разрядить ситуэшн ? ![]()
Як на мене Вам слід більше позитиву в собі. Тому що кожний з нас мають і позитивні і негативні сторони. І ось якщо ми з позитивом дивимося і відносимся на клієнтів, колег то і конфліктних ситуацій менше стається. Дивіться з оптимізмом в майбутнє і все в Вас буде добре.
|
|