|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:05
TanDream написав:Працюю з банком з 2009 року і досі в мене були про нього лише позитивні враження. Але... 5 липня я замовив через інтернет кредитку "Дельта-MAXIM" і за кільканадцять хвилин отримав позитивне рішення. Сказали забрати картку в відділенні, яке я вказав, через тиждень. Приходжку через тиждень картки нема. Приходжу через 2 тижні - картки знову нема. Але цього разу в банку відіслали запит на пошук картки, і сказали, що на пошуки згідно з регламентом піде 3 дні (тобто в середу 24 липня я мав би отримати якийсь результат). В середу мені ніхто не зателефонував, тому в четвер я сам пішов у відділення банку, де на свій великий подив дізнався, що картку не шукали. В той же день дівчата з банку відправили новий запит на пошуки і цього разу дали мені номер запиту. За ці дні до мене знову ніхто не дзвонив, тому я щойно зателефонував у колл-центр. Результат - запит перебуває в обробці, тож я відмінив своє замовлення, бо картка мені була потрібна для користування під час відпустки за кордоном, яка починається вже в понеділок. Як я вже казав, банк миені подобається, але такі негативні моменти, залишають осад....... великий....
Шановний TanDream, ми обов'язково розберемося в ситуації, що склалася. Про результати розгляду Ви будете проінформовані додатково. Дякуємо за надані дані!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:05
tatop Очень большое спасибою Я буду пытатся.
-
чив
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:10
чив, скорее всего Вы раньше не сталкивались в своей работе с народной массой, поэтому и пишете: спасибо начальнику, замначальника, девочкам, мальчикам и т.д. Если Вы недавно закончили универ(институт), пожалуйста, обращайте немного внимания на очепятки в Ваших постах. По теме бабушки, они обычно начинают требовать руководство, если уж слишком шебутная- в отделении всегда есть охрана. Вы не пишете обращалась ли бабушка к руководству, писала ли она письменные жалобы и т.д. Выслушать сторону бабушки мы скорее всего тоже не сумеем, с Ваших слов это одно, а услышать точку зрения другой стороны- это другое. Сотрудники, клиенты- все мы люди, но когда даже на этом форуме форумчане знают все тонкости продуктов Вашего банка лучше, чем в отделениях, то работникам стоит задуматься.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:19
Water Вам виднее, что я закончил и когда. Но согласитесь всех судить под один стандарт не надо. Опыта у меня предостаточно. А случай с бабушкой, я уже писал один из миллиона.
-
чив
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:21
tatop написав:Клієнт завжди правий.І якщо клієнт виходить з банку незадоволений обслуговуванням, тоді винен той хто його не задовільнив. Щоб задовільнити клієнта (в основній масі) багато не тре. А щоб задовільнити бабулю без авансу слід було троха напрягтись, тоже мені проблема. І взагалі з кожної ситуації людина виносить уроки. Якщо вони вірно засвоєні все має бути добре. Надіюсь і в Вас все буде добре. Щиро.
Кгмм... Повірте, бувають такі клієнти, що їх краще до конкурентів відправити. І самому легше, і їм зайві проблеми. 
-
she_ne_investor
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:24
She_ne_investor, знаю що бувають. Я до цього відношусь як до винятків з загального правила.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:26
чив написав:Вам виднее, что я закончил и когда.
Вот не пойму, по стилю изложения первого поста- Вы девочка, также это подтверждается следующей Вашей фразой: На своем личном опыте я скажу, что кем только я не была -А сейчас пишете что Вы- мальчег. Опыта у меня предостаточно. А случай с бабушкой, я уже писал один из миллиона.
У нас в обслуге ~130 тыс. клиентов, по работе именно с бабушками могу сказать- опыта у Вас все-же маловато.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:28
she_ne_investor написав: tatop написав:Клієнт завжди правий.І якщо клієнт виходить з банку незадоволений обслуговуванням, тоді винен той хто його не задовільнив. Щоб задовільнити клієнта (в основній масі) багато не тре. А щоб задовільнити бабулю без авансу слід було троха напрягтись, тоже мені проблема. І взагалі з кожної ситуації людина виносить уроки. Якщо вони вірно засвоєні все має бути добре. Надіюсь і в Вас все буде добре. Щиро.
Кгмм... Повірте, бувають такі клієнти, що їх краще до конкурентів відправити. І самому легше, і їм зайві проблеми. 
Ну так и правильно. Но ток нуна так отправить, шобы бабулька еще тебя и расцеловала за это
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:31
Water По поводу моего опыта вы очень сильно ошибаетесь. Есть исключения из правил. И я уверен что и в вашей жизни были такие исключения.
-
чив
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 30 лип, 2013 16:40
чив написав:Water По поводу моего опыта вы очень сильно ошибаетесь. Есть исключения из правил. И я уверен что и в вашей жизни были такие исключения.
здесь что от объяснять - без толку. когда челу начинает заходить заскок - никакие начальники отделения не помогут. тут вопрос разбирается ли в ситуации начальств или начинает наказывать всех подряд. но это уже другой вопрос.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
|