|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 02 сер, 2013 13:51
Lucke написав:вже працює, доволі швидко питання "знатокам", на не проведені кошти % нараховуються? дякую за відповідь!
да, до списания
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 сер, 2013 13:59
Сьогодні, поповнюючи карту в одному з відділень Києва, був свідком наступної ситуації перед касою. Жінка переді мною запитує чи можна купити долари. Касир не задумуючи відразу каже "Ні", жінка розвертається і йде, потім касир відразу питає в навздогін: "А скільки потрібно?". Жінка вертається, каже 3000. Касир думає, відповідає "так, можна". І починається 10 хвилинна операція продажу валюти. В процесі виясняється, що курс продаж 8,1475, а на вивісці при вході у відділення світиться 8,147.
Тому, прошу: 1. Якщо банк виставляє такі курси, то на вивісках при вході вивішувати ВСІ цифри. Так, це дрібниця, але відчуття, що тебе можуть десь обдурити не прикрашає банк. 2. Навіщо касир відразу, не знаючи скільки доларів потрібно, відразу як "папуга" відповідає "ні, доларів немає". Це не вперше я таке чую від касирів Дельти.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:08
Haza написав:Сьогодні, поповнюючи карту в одному з відділень Києва, був свідком наступної ситуації перед касою. Жінка переді мною запитує чи можна купити долари. Касир не задумуючи відразу каже "Ні", жінка розвертається і йде, потім касир відразу питає в навздогін: "А скільки потрібно?". Жінка вертається, каже 3000. Касир думає, відповідає "так, можна". І починається 10 хвилинна операція продажу валюти. В процесі виясняється, що курс продаж 8,147 5, а на вивісці при вході у відділення світиться 8,147. Тому, прошу: 1. Якщо банк виставляє такі курси, то на вивісках при вході вивішувати ВСІ цифри. Так, це дрібниця, але відчуття, що тебе можуть десь обдурити не прикрашає банк. 2. Навіщо касир відразу, не знаючи скільки доларів потрібно, відразу як "папуга" відповідає "ні, доларів немає". Це не вперше я таке чую від касирів Дельти.
Шановний Haza, просимо Вас повідомити адресу відділення Банку, в якому стався даний інцидент, для вживання необхідних заходів. Дякуємо за надану інформацію!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:12
Vorlon написав:Delta officialПрошу сообщить, сколько времени будет рассматриваться моё обращение № 1450722 о замене карты " Кредитна картка №1 Еволюція XL (Покупон)". Срок в 30 дней меня совершенно не устраивает. Тем более, что карта заблокирована не по моей вине! Лучший банк в Украине и такая бюрократия 
Уважаемый Vorlon, Ваш вопрос решается. О результатах Вы будете дополнительно проинформированы. Мы приносим свои извинения за доставленные неудобства.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:35
Haza написав:відразу як "папуга" відповідає "ні, доларів немає".
привычка, а потом вспомнила что недавно кто-то сдавал бакс ...  сегодня был свидетелем примерно такого же диалога в другом банке, там пытались наскрести 1200 евро...
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:39
Haza написав:Сьогодні, поповнюючи карту в одному з відділень Києва, був свідком наступної ситуації перед касою. Жінка переді мною запитує чи можна купити долари. Касир не задумуючи відразу каже "Ні", жінка розвертається і йде, потім касир відразу питає в навздогін: "А скільки потрібно?". Жінка вертається, каже 3000. Касир думає, відповідає "так, можна". І починається 10 хвилинна операція продажу валюти. В процесі виясняється, що курс продаж 8,147 5, а на вивісці при вході у відділення світиться 8,147. Тому, прошу: 1. Якщо банк виставляє такі курси, то на вивісках при вході вивішувати ВСІ цифри. Так, це дрібниця, але відчуття, що тебе можуть десь обдурити не прикрашає банк. 2. Навіщо касир відразу, не знаючи скільки доларів потрібно, відразу як "папуга" відповідає "ні, доларів немає". Це не вперше я таке чую від касирів Дельти. Delta officialВот она, правда жизни! О которой я Вам рассказывал в анализе Вашей формулировки "При наличии валюты". Всё "отдано на откуп" сотрудникам отделения - "Хочу - дам, хочу - не дам". И нет никакого контроля "свыше"!
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:40
Sean написав: Haza написав:відразу як "папуга" відповідає "ні, доларів немає".
привычка, а потом вспомнила что недавно кто-то сдавал бакс ...  сегодня был свидетелем примерно такого же диалога в другом банке, там пытались наскрести 1200 евро...
Купили не кілька сотень, а кілька тисяч. Забула, не забула, але спочатку потрібно думати, а потім відповідати, а не навпаки. Причому в касі було більше доларів чим купили.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:42
AlexJ написав: Haza написав:Сьогодні, поповнюючи карту в одному з відділень Києва, був свідком наступної ситуації перед касою. Жінка переді мною запитує чи можна купити долари. Касир не задумуючи відразу каже "Ні", жінка розвертається і йде, потім касир відразу питає в навздогін: "А скільки потрібно?". Жінка вертається, каже 3000. Касир думає, відповідає "так, можна". І починається 10 хвилинна операція продажу валюти. В процесі виясняється, що курс продаж 8,147 5, а на вивісці при вході у відділення світиться 8,147. Тому, прошу: 1. Якщо банк виставляє такі курси, то на вивісках при вході вивішувати ВСІ цифри. Так, це дрібниця, але відчуття, що тебе можуть десь обдурити не прикрашає банк. 2. Навіщо касир відразу, не знаючи скільки доларів потрібно, відразу як "папуга" відповідає "ні, доларів немає". Це не вперше я таке чую від касирів Дельти. Delta officialВот она, правда жизни! О которой я Вам рассказывал в анализе Вашей формулировки "При наличии валюты". Всё "отдано на откуп" сотрудникам отделения - "Хочу - дам, хочу - не дам". И нет никакого контроля "свыше"!
Абсолютно точно, продавати чи ні валюту вирішує КАСИР. І проконтролювати дуже важко. Хіба що клієнт сам звернеться до зав. відділенням або ще "вище", але в основному всі йдуть в інший банк.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:46
Haza врядле решает кассир, хотите решения сверху - закажите валюту через контакт центр заранее и тогда можно чего-то требовать от кассира, а так можно подумать что кассир участвует в заговоре, чтобы не продать клиенту валюту 
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 сер, 2013 14:47
J написав:если в кассе допустим нет 10 000$ могу ли я 1)пополнить принесенными с собой 10 000$ свою долларовую карту а затем 2)купить в кассе 10 000$ ?
Позволю себе дать альтернативный ответ, да, но не всегда
-
vimex
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-