|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 25 вер, 2013 15:59
ушел из ПИБа написав: 090981m написав:Певну незручність таки створює заборона переказів в інвалюті. Як правильно зауважив один з дописувачів, не варто зараз відрубувати перекази, якщо на впровадження дали 3 місяці
7. Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
Тоді зле
-
090981m
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 16:08
090981m написав: ушел из ПИБа написав:7. Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
Тоді зле
Додає незручностей, але не смертельно. Побачимо ще, що банк запропонує. Vimex он продаж валюти в ІБ запланував у зв'язку з цією постановою 
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 16:27
Добрый день. В течение нескольких месяцев по шаблону переводил деньги с ЗГ1 на ОК1, откуда на карту жены в Привате. Сейчас нахожусь зарубежом, необходимо осуществить данный перевод, трижды со вчерашнего вечера пытался отослать по 500 грн., получил подтверждение по СМС об успешной транзакции, но при этом получал ошибку в MyDelta (Помилка Технічна проблема. Будь ласка, зверніться в клієнтську підтримку банку 0 800 500 600 або 0 44 428 95 95. (55a32087)). Цифры ошибки всегда разные. Деньги весят в заблокированных. В чем ошибка?
-
lebedinets
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 16:29
lebedinets написав:Добрый день. В течение нескольких месяцев по шаблону переводил деньги с ЗГ1 на ОК1, откуда на карту жены в Привате. Сейчас нахожусь зарубежом, необходимо осуществить данный перевод, трижды со вчерашнего вечера пытался отослать по 500 грн., получил подтверждение по СМС об успешной транзакции, но при этом получал ошибку в MyDelta (Помилка Технічна проблема. Будь ласка, зверніться в клієнтську підтримку банку 0 800 500 600 або 0 44 428 95 95. (55a32087)). Цыфры ошибки всегда разные. Деньги весят в заблокированных. В чем ошибка?
Уважаемый lebedinets, с целью проверки информации, изложенной в Вашем сообщении, просьба предоставить Ваши данные (ИНН/№ договора) на ящик Delta official.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 17:03
Без бутылки кваса в этой акции не разберёшься.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 17:04
Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму". Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
-
oturchenyuk
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 17:12
oturchenyuk написав:Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму".Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
Набирайте колл-центр. Там ліміт тимчасово піднімуть. Але сьогодні гроші до адресата вже не дійдуть -опер час закінчився
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 17:13
oturchenyuk написав:Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму".Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
Шановний oturchenyuk, можливо змінити добовий ліміт в СДБО "MyDelta" в розділі "Безпека",або зателефонувавши до Контакт Центру Банку. Дякуємо за звернення.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 17:14
DENVER_S написав:Без бутылки кваса в этой акции не разберёшься.
У менеджеров банка мозги уже закипели. А ну после таких сделок на рынке по приобретению др. банков, у них крыша поехала.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 вер, 2013 17:15
ушел из ПИБа написав: oturchenyuk написав:Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму".Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
Набирайте колл-центр. Там ліміт тимчасово піднімуть. Але сьогодні гроші до адресата вже не дійдуть -опер час закінчився
Дякую за пораду. Вже її реалізую.  Правда кол.центр з мобільного весь час перегружений. 
-
oturchenyuk
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
|