Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
090981m написав:Певну незручність таки створює заборона переказів в інвалюті. Як правильно зауважив один з дописувачів, не варто зараз відрубувати перекази, якщо на впровадження дали 3 місяці
7. Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
Добрый день. В течение нескольких месяцев по шаблону переводил деньги с ЗГ1 на ОК1, откуда на карту жены в Привате. Сейчас нахожусь зарубежом, необходимо осуществить данный перевод, трижды со вчерашнего вечера пытался отослать по 500 грн., получил подтверждение по СМС об успешной транзакции, но при этом получал ошибку в MyDelta (Помилка Технічна проблема. Будь ласка, зверніться в клієнтську підтримку банку 0 800 500 600 або 0 44 428 95 95. (55a32087)). Цифры ошибки всегда разные. Деньги весят в заблокированных. В чем ошибка?
lebedinets написав:Добрый день. В течение нескольких месяцев по шаблону переводил деньги с ЗГ1 на ОК1, откуда на карту жены в Привате. Сейчас нахожусь зарубежом, необходимо осуществить данный перевод, трижды со вчерашнего вечера пытался отослать по 500 грн., получил подтверждение по СМС об успешной транзакции, но при этом получал ошибку в MyDelta (Помилка Технічна проблема. Будь ласка, зверніться в клієнтську підтримку банку 0 800 500 600 або 0 44 428 95 95. (55a32087)). Цыфры ошибки всегда разные. Деньги весят в заблокированных. В чем ошибка?
Уважаемый lebedinets, с целью проверки информации, изложенной в Вашем сообщении, просьба предоставить Ваши данные (ИНН/№ договора) на ящик Delta official.
Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму". Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
oturchenyuk написав:Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму". Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
Набирайте колл-центр. Там ліміт тимчасово піднімуть. Але сьогодні гроші до адресата вже не дійдуть -опер час закінчився
oturchenyuk написав:Delta official "Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму". Як мені зараз збільшити ліміт на суму операцій, щоб я зміг перерахувати гроші в інший банк. Я маю інтернетБанкінгДельта. Сума в 5 тис.грн. не пройшла. Переслав 3 тис. думав, що потім перерахую 2 тис. Але система висвітлила див. вище.
Шановний oturchenyuk, можливо змінити добовий ліміт в СДБО "MyDelta" в розділі "Безпека",або зателефонувавши до Контакт Центру Банку. Дякуємо за звернення.
Набирайте колл-центр. Там ліміт тимчасово піднімуть. Але сьогодні гроші до адресата вже не дійдуть -опер час закінчився
Дякую за пораду. Вже її реалізую. Правда кол.центр з мобільного весь час перегружений.