Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
morryson76 написав:Всім привіт! А з якого це бодуна при поповненні дебетної карточки за номером (ОК №1) у відділенні стали вимагати паспорт того, хто поповнює? Раніше такого не було.
Шановний morryson76, дозвольте зазначити, що при поповненні рахунку в національній валюті на суму до 150 тис. грн паспорт не потрібно. Приносимо вибачення за ситуацію, що виникла, а також просимо надати адресу відділення, до якого Ви зверталися, на скриньку Delta Official для прийняття необхідних заходів. Заздалегідь вдячні!
kievenerg написав:Сегодня выдавали уже новые ОКашки. Девушка сказала, что только завезли. Уже не в конвертах, запакованы как скретч-карты, пин монеткой стирать.
kievenerg написав:Сегодня выдавали уже новые ОКашки. Девушка сказала, что только завезли. Уже не в конвертах, запакованы как скретч-карты, пин монеткой стирать.
Из интересного, не то что BIN, а все первые десять цифр карт для UAH и USD совпадают. Или так и на старых (с сегодняшнего дня) визах? Я свою баксовую так и не доставал с конверта, не смотрел.
kievenerg написав:Из интересного, не то что BIN, а все первые десять цифр карт для UAH и USD совпадают.Или так и на старых (с сегодняшнего дня) визах? Я свою баксовую так и не доставал с конверта, не смотрел.
kievenerg написав:Из интересного, не то что BIN, а все первые десять цифр карт для UAH и USD совпадают.Или так и на старых (с сегодняшнего дня) визах? Я свою баксовую так и не доставал с конверта, не смотрел.