|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 15 жов, 2013 21:58
Delta official написав:Уважаемый Небритый, в описанной Вами ситуации, в СДО "myDELTA" необходимо воспользоваться вкладкой "Новий платіж" и заполнить все необходимые реквизиты. Благодарим Вас за обращение!
Спасибо! Нашел. А что писать в "назву переказу", "назву отримувача" (орган ДПИ), "опис переказу"? Какова ширина полей?
-
Небритый
-
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 22:26
Небритый написав: Delta official написав:Уважаемый Небритый, в описанной Вами ситуации, в СДО "myDELTA" необходимо воспользоваться вкладкой "Новий платіж" и заполнить все необходимые реквизиты. Благодарим Вас за обращение!
Спасибо! Нашел. А что писать в "назву переказу", "назву отримувача" (орган ДПИ), "опис переказу"? Какова ширина полей?
Уважаемый Небритый, для уточнения корректных реквизитов и назначения платежа рекомендуем обратиться к получателю. Также позвольте обратить Ваше внимание, что максимальное количество символов в графе "Опис переказу" - 160. Спасибо Вам за вопрос!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 22:39
kievlyanka написав: AlexJ написав:Судя по ограниченности (ареала акции): З 15 жовтня до 30 листопада 2013 р. включно в Київській обл., в м. Одесі та Одеській обл., а також у м. Харкові проводиться акція «Вигравай подарунки до зимових свят».именно эти места являются наиболее провальными в плане заноса денег в "Дельту". IMPRINTER, активизируйте местное население! 
а то что ниже успели прочитать? Слідкуйте за нашими новинами, можливо, ваш регіон — місце проведення наступної акції з розіграшем подарунків!  ...
Конечно, успел. И даже нашел там слово "можливо". Надо понимать, "можливо" и нет. Зависит от того, какой регион и как будет выполнять план по заносу. Не выполняет - здравствуй, акция!
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 22:54
Доброго вечора! Я оформив додаткову картку MasterCard Debit до рахунку ОК№1. У відділенні сказали, що з даної картки вже можна знімати готівку у будь-якому банкоматі без комісії. Я знімав декілька раз в банкоматів інших банків, дійсно спочатку не зняло комісію (вірніше її не заблокувало). Але сьогодні я виявив, що знята комісія за зняття готівки. Передзвонив у контакт-центр, там сказали що тариф поміняється тільки 5.11. Але чого це не попередили мені у відділенні?
-
ivanm94
-
-
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 23:06
ivanm94 написав:Доброго вечора! Я оформив додаткову картку MasterCard Debit до рахунку ОК№1. У відділенні сказали, що з даної картки вже можна знімати готівку у будь-якому банкоматі без комісії. Я знімав декілька раз в банкоматів інших банків, дійсно спочатку не зняло комісію (вірніше її не заблокувало). Але сьогодні я виявив, що знята комісія за зняття готівки. Передзвонив у контакт-центр, там сказали що тариф поміняється тільки 5.11. Але чого це не попередили мені у відділенні?
Шановний ivanm94, для покращення якості обслуговування просимо повідомити адресу відділення Банку, до якого Ви звертались, а також Ваші персональні дані (ПІБ/ІПН/№ рахунку) на скриньку Delta official. Сподіваємося на зворотній зв'язок!
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 23:07
ivanm94 а она именная или нет ?
-
Batarejkin
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 23:09
Batarejkin Мгновенная, не именная. Основная Виза -тоже мгновенная.
-
ivanm94
-
-
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 23:22
Delta official Уж не знаю, сколько раз клиенты "слезно молили" прикрутить в ИБ к дебетным (и привязанным к текущим счетам) картам годовую ставку начисления процентов по ним! У меня в трех валютах таких - 10 карт (а у кого - и поболее). Очень несподручно без этой информации - тем более места для этого предостаточно. Обращаюсь еще раз - сделайте милость клиентам.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 23:29
AlexJ Руки не доходять. Як альтернатива - перейменуйте рахунки, зазначивши в назві %.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2013 23:33
AlexJ написав:Delta official Уж не знаю, сколько раз клиенты "слезно молили" прикрутить в ИБ к дебетным (и привязанным к текущим счетам) картам годовую ставку начисления процентов по ним! У меня в трех валютах таких - 10 карт (а у кого - и поболее). Очень несподручно без этой информации - тем более места для этого предостаточно. Обращаюсь еще раз - сделайте милость клиентам.
Уважаемый AlexJ, Ваше пожелание передано в ответственное подразделение Банка. Спасибо за предложение.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
|