|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 17 жов, 2013 14:14
M-Audio написав: kievlyanka написав:С помощью терминалов I-BOX можно пополнять мобильные телефоны, пополнять кошельки WebMoney, погашать кредиты и производить банковские операции от банков пополнять счета мобильных телефонов операторов на различные виды сервиса и т.д. Вот не могу понять - кто этим пользуется-то? Там же комиссии недетские - 1-2% от суммы операции легко. В то время как море бесплатных альтернатив для любых операций практически. Ну я понимаю, что кому-то может понадобиться и срочно, и комиссия не важна, но на таких случаях ведь бизнес не сделать.
Для деяких комбінацій комісія нульова (залежить від банку і мережі терміналів). Цілком можуть зробити щось подібне, щоб розвантажити відділення від кредитчиків.
-
she_ne_investor
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 14:52
Заметил истории операций, что появилась необычная запись на списание. Сумма копеечная, но человек я [s]дотошный[/s] нудный, поэтому оставил заявку в КЦ на рассмотрение. КЦ взял паузу надолго, пришлось трижды тормошить уже после того как прошло дозовволенное время - 30 дней. Но наконец, КЦ дал отповедь и она меня малость покоробила, поэтому и пишу здесь, вдруг КЦ таки ошибся. Итак... Сумма была списана, так как при смене тарифного плана карты все операции, которые были до этого считаются финансовыми! и на них начинает насчитываться годовой процент! Красиво?
ЗЫ Переспросил девушку дважды, вдруг думаю не так понял. Нет, уверила, что понял правильно.
-
Setta
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 104 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 15:12
Setta написав:Заметил истории операций, что появилась необычная запись на списание. Сумма копеечная, но человек я [s]дотошный[/s] нудный, поэтому оставил заявку в КЦ на рассмотрение. КЦ взял паузу надолго, пришлось трижды тормошить уже после того как прошло дозовволенное время - 30 дней. Но наконец, КЦ дал отповедь и она меня малость покоробила, поэтому и пишу здесь, вдруг КЦ таки ошибся. Итак... Сумма была списана, так как при смене тарифного плана карты все операции, которые были до этого считаются финансовыми! и на них начинает насчитываться годовой процент! Красиво? ЗЫ Переспросил девушку дважды, вдруг думаю не так понял. Нет, уверила, что понял правильно.
Уважаемый Setta, Ваш вопрос находится на уточнении. О результатах сообщим дополнительно.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 15:36
Delta official А в МуДельте пароли на межбанк седня ходют?!! А то вот мой чувачёк божится, шо 30мин как не может отправить платежик, ждет пароль  АП. Второй пароль дошел за 14мин 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 17 жов, 2013 15:41
clientage написав:Delta official А в МуДельте пароли на межбанк седня ходют?!! А то вот мой чувачёк божится, шо 30мин как не может отправить платежик, ждет пароль 
Уважаемый clientage, сообщаем, что СДБО "myDELTA" работает в штатном режиме. Поэтому для проверки указанной Вами информации просим предоставить данные отправителя (ИНН/№счета) на ящик Delta official. Заранее благодарны.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 16:33
_Mykola_ написав: tatop написав:Це Ви выдповіли про особу, що має додаткову (іменну) карту по рахунку 3 особи. А відносно довіреної особи, які її можливості?
В понимании банка "довірена особа" = "особа, що має додаткову (іменну) карту до рахунку власника рахунку". И, передача карты кому либо еще, без выпуска дополнительно карты на этого человека является нарушением правил как МПС, так и банковского законодательства в Украине.
Це Ви так думаєте. Я думаю по іншому. Шановний представник банку запитання проігнорував. Тому я попробую його конкретизувати. Клієнт А користується продуктами банку. Клієнт Б хоче виступати довіреною особою клієнта А. Запитання І. 1. Як в Дельті оформити таку довіреність? 2. Які права має Б по управлінню рахунками А? Запитання ІІ. 3. При нотаріально оформленій довіреності, які права в Дельті має Б по управлінню рахунками А?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 16:53
доброго дня, питання до постійних відвідувачів, а новий продукт «Ощадна картка №1 Debit» вже обговорювався? якщо так то підскажіть будьласка на якій сторінці? дякую
-
Lucke
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 17:29
tatop написав: _Mykola_ написав: tatop написав:Це Ви выдповіли про особу, що має додаткову (іменну) карту по рахунку 3 особи. А відносно довіреної особи, які її можливості?
В понимании банка "довірена особа" = "особа, що має додаткову (іменну) карту до рахунку власника рахунку". И, передача карты кому либо еще, без выпуска дополнительно карты на этого человека является нарушением правил как МПС, так и банковского законодательства в Украине.
Це Ви так думаєте. Я думаю по іншому. Шановний представник банку запитання проігнорував. Тому я попробую його конкретизувати. Клієнт А користується продуктами банку. Клієнт Б хоче виступати довіреною особою клієнта А. Запитання І. 1. Як в Дельті оформити таку довіреність? 2. Які права має Б по управлінню рахунками А? Запитання ІІ. 3. При нотаріально оформленій довіреності, які права в Дельті має Б по управлінню рахунками А?
Шановний tatop, повідомляємо, що для оформлення довіреності до рахунку достатньо звернутися у відділення Банку із довіреною особою. При собі необхідно мати паспорт та ІПН. Права по управлінню рахунками надаються згідно оформленої довіреності. Для того, щоб довірена особа мала змогу скористатися коштами, які знаходяться на картковому рахунку, необхідно оформити додаткову картку до даного рахунку на ім'я довіреної особи. Дякуємо за запитання.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 18:09
Delta official, дякую. Яка ціна довіреності? Чи безкоштовно як і в Руському стандарті?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2013 18:15
tatop написав:Delta official, дякую. Яка ціна довіреності? Чи безкоштовно як і в Руському стандарті?
Шановний tatop, звертаємо Вашу увагу, що вартість оформлення довіреності складає 30 грн. Дякуємо за запитання.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
|