Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:_Mykola_ а вы всерьез думали, что по ОК нью вы сможете везде и безгранично снимать с ОКнью деньги?:-) пошла ожидаемая ответная реакция на этот продукт Дельты от других банков
Дельта не первая в безкомиссионном снятии в чужих банкоматах. Первым был приват с картами для выплат, потом ощад с социальными картами, а там и другие начали подтягиваться.
приват так сказать играл на равных у него банкоматов столькоже как и у всех остальных вместе взятых дельта и альфа имея мало банкоматов при чем вимекс подтвердил факт, что дельта себя тоже ведет не совсем красиво по отношеию к чужакам и в некоторых банкоматах позволяет снимать только с карт дельты. тут как говорится время покажет:-) никто в убыток работать не будет зеленые банки дали ответ
Як щасливий власник картки намагаюсь провести розрахунки в Портмоне - система пише помилку, на телефон приходить СМС - недостатьо коштів (при цьому бачу достатній залишок у системі МайДельта на цій картці), написав в банк запит підняти ліміт на кількість транзакцій і на ліміт суми. Мені приходить лист-відповідь від кольсунтанта з проханням повідомити який ліміт мені треба підняти........ Абзац.... Тобто мені треба вгадати який саме ліміт мені треба підняти для розрахунку карткою..... а як не вгадав - ліміту нема...
Прошу повідомити ЯКІ ВИДИ ЛІМІТІВ є по картці Дельта-Портмоне.
Доброго дня. Намагався поповнити рахунок Київстар через інтернет-банкінг. А сума опинилась в заблокованих і пише Missing dictionary value: AHUBHold/Type (965501).
Востаннє редагувалось rymarrv в Чет 07 лис, 2013 16:20, всього редагувалось 1 раз.
GYV написав:Як щасливий власник картки намагаюсь провести розрахунки в Портмоне - система пише помилку, на телефон приходить СМС - недостатьо коштів (при цьому бачу достатній залишок у системі МайДельта на цій картці), написав в банк запит підняти ліміт на кількість транзакцій і на ліміт суми. Мені приходить лист-відповідь від кольсунтанта з проханням повідомити який ліміт мені треба підняти........ Абзац.... Тобто мені треба вгадати який саме ліміт мені треба підняти для розрахунку карткою..... а як не вгадав - ліміту нема...
Прошу повідомити ЯКІ ВИДИ ЛІМІТІВ є по картці Дельта-Портмоне.
Шановний GYV, повідомляємо, що з інформацією про ліміти на проведення операцій з платіжними картками є можливість ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/personal/limits/. Дякуємо за запитання.