Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Тут мене шановний Моцарт вчора поправив, до день білінгу 28 лютого. Але суттєво, що до 25 лютого мають зарахуватись погашення трат лише за січень, а враховуючи систему Дельти то трати десь так до 29 січня 2013 року. Тому що списання 30 і 31 січня в Дельті проводяться вже лютим. Чи не так?
Небритый написав:Угу, нужно внимательно читать регламент, договор, форум... Мы все умные, "задним умом".
Если кто-то нарывается - значит нужно.
+500!
Причем регламент даже не обязательно знать, достаточно эту ветку почитать. я например кредиткой не пользуюсь за неимением оной, но уже знаю, как не надо ею пользоваться
tatop написав:Тут мене шановний Моцарт вчора поправив, до день білінгу 28 лютого. Але суттєво, що до 25 лютого мають зарахуватись погашення трат лише за січень, а враховуючи систему Дельти то трати десь так до 29 січня 2013 року. Тому що списання 30 і 31 січня в Дельті проводяться вже лютим. Чи не так?
да ... 30 и 31 января не вошли в январскую выписку ...
dobrynya написав:Delta official В 9:30 перевел с текущего (ощадного) на кредитку ден. средства. Сумма до сих пор висит как "заблокована", хотя сумма на кредитке увеличилась на такую же сумму. Когда будет произведена проводка? Надеюсь 25.02, чтоб % за пользование кредиткой не платить?
фигушки ))) вы в грейс не попали ))) проведут завтра в 13:00 ..
dobrynya написав:Delta official В 9:30 перевел с текущего (ощадного) на кредитку ден. средства. Сумма до сих пор висит как "заблокована", хотя сумма на кредитке увеличилась на такую же сумму. Когда будет произведена проводка? Надеюсь 25.02, чтоб % за пользование кредиткой не платить?
фигушки ))) вы в грейс не попали ))) проведут завтра в 13:00 ..
Жерминаль написав:А мінімальну суму по кредиту треба вносити 25 числа? Знімаю завжди 1. Чи можна все гасити в останній робочий день?
Шановна Жерминаль, оплата обов’язкового мінімального платежу по картковому рахунку повинна надходити до 25 числа місяця, наступного за розрахунковим. У випадку погашення всієї суми заборгованості до останнього робочого дня місяця, в якому був використаний кредитний ліміт, оплату мінімального платежу здійснювати не потрібно. Звертаємо увагу, що час зарахування коштів на картковий рахунок залежить від обраного Вами каналу погашення. Дякуємо за запитання.