Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Депозит «Найкращий Багаторічний» — це довгостроковий вклад зі строком розміщення коштів на 5 років та лояльними умовами дострокового розірвання.
Де можна почитати детальніше про ці умови ???
Шановний Ukrainian, детальніше з умовами депозитного вкладу «Найкращий Багаторічний» Ви можете ознайомитися на офіційному сайті Дельта Банку http://www.deltabank.com.ua/personal/de ... hnii/#full . Дякуємо за питання!
Депозит «Найкращий Багаторічний» — це довгостроковий вклад зі строком розміщення коштів на 5 років та лояльними умовами дострокового розірвання.
Де можна почитати детальніше про ці умови ???
Шановний Ukrainian, детальніше з умовами депозитного вкладу «Найкращий Багаторічний» Ви можете ознайомитися на офіційному сайті Дельта Банку http://www.deltabank.com.ua/personal/de ... hnii/#full . Дякуємо за питання!
А повні умови дострокового розірвання 5-річного не нагадаєте?
насколько я помню при досрочном разрыве по прошествии каждого года проценты не пересчитуют
Нє, через 2 тільки. А як перераховують на протязі 1 року якщо розривати? А як на протязі 2 року? А якщо на протязі 3 року, 2 перші без втрати відсоків, а період 3 року до дати розриву? Всі ці запитання Прошу Представника банку розтлумачити.
metall_05 написав:Столкнулся с той же проблемой, возможно будет уместно изложить решение в обшем доступе? В том числе и на сайте банка!
Проблема с истекшим таймаутом - сказали что информация в базе не обновилась, регламент - 2 рабочий день после открытия счета, т.е. для меня это вторник. Просто утром смс пришло что предоставлен доступ, вот я и полез
насколько я помню при досрочном разрыве по прошествии каждого года проценты не пересчитуют
Нє, через 2 тільки. А як перераховують на протязі 1 року якщо розривати? А як на протязі 2 року? А якщо на протязі 3 року, 2 перші без втрати відсоків, а період 3 року до дати розриву? Всі ці запитання Прошу Представника банку розтлумачити.
я думаю представник сам не в курсе щас иначе б не ответил бы отпиской ))) завтра узнает и растлумачет ))))
tatop написав:А повні умови дострокового розірвання 5-річного не нагадаєте?
Шановний tatop, у разі дострокового повернення вкладу «Найкращий Багаторічний» з вкладного (депозитного) рахунку при нарахуванні процентів на вклад застосовується процентна ставка: а) Протягом перших 2-х річних періодів розміщення вкладу: - До закінчення 180 денного терміну з дати внесення коштів на вклад – на рівні 2% річних для вкладів у національній валюті та 1% річних – для вкладів в іноземній валюті; - Після закінчення 180 денного терміну з дати внесення коштів на вклад та по 730-й день включно – на рівні 50% від розміру процентної ставки, що діє згідно умов дії договору; б) Протягом 3-го, 4-го, 5-го річного періоду розміщення вкладу (з 731 по 1825 день включно): - На рівні, що діє згідно умов договору банківського вкладу (депозиту) на момент повернення вкладу, - дострокове розірвання вкладу здійснюється без втрати раніше нарахованих відсотків. Дякуємо за питання!
Вопрос обсуждался. Хочу только подтвердить, что в супермаркетах не знают (или не хотят знать) о таком новшестве. Пробовал оплатить с помощью Pay Pass в Сильпо и в нескольких АТБ в Харькове. Кассиры отмораживаются, проводят полосой, потом чипом. В итоге надо лезть к терминалу и вводить ПИН. Услуга пока бесполезная.
Востаннє редагувалось ygn в Нед 31 бер, 2013 23:31, всього редагувалось 1 раз.