Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 938939940941942 ... 3136>
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 16:23

DIV написав:tatop
Не розумію, навіщо уже після продажу Кредитпромбанк (читай - Дельта) пилососив депозити, знаючи, що доведеться прикрити конторку? :roll:

Это и есть бизнес по украински. Все равно ни через суд ни через другие органы никто никому ничего не докажет.
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 16:31

DIV написав:tatop
Не розумію, навіщо уже після продажу Кредитпромбанк (читай - Дельта) пилососив депозити, знаючи, що доведеться прикрити конторку? :roll:

Гроші потрібні були, напевне. Але прийшов час і вже Дельта старі вклади обслуговувати не дуже хоче.
Тут слід чітко зрозуміти, чи у всіх відділеннях Кредитпрома така байда чи лише в тих, що закриваються.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 16:57

Re: Дельта

Никто не хочет обслуживать старые чужие долги.
VLADPn

Подякував: 217 раз.
Подякували: 336 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 17:03

VLADPn написав:Никто не хочет обслуживать старые чужие долги.

Так купяли за 1 у.о. з обіцянками, що старі борги обслужать як має бути.
І не тільки юриків. :wink:
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 17:35

Delta official написав:
  tatop написав:РОзкрито, що вклади відкриті в Кредипромі під 26% пропонується під соусом Дельти переоформляти під 22%?
В іншоиу випадку посилають....ні не туди куди Ви подумали, в Київ за тілом депо і відсотками?
Хто мої запитання може спростувати?

Шановний tatop,
Банк пропонує Клієнтам скористатись пропозицією і звернутися у відділення Кредитпромбанку з метою переоформлення договору строкового банківського вкладу, за умовами, які вказані в листі направленому Клієнту. У разі, якщо Клієнт не бажає скористається даною пропозицією, подальше обслуговування договору банківського вкладу буде переведено в головний офіс Кредитпромбанку, при цьому відсоткові ставки не зміняться.
Дякуємо!

А если отделение не попадает под сокращение ждать письмо или в этом случае не переводят меня в Киев? ПыСы. что то нет мне ни письма, ни звонка. Пойду ка я завтра да и напишу заяву на разрыв. По собственному желанию.
ПыСы ПыСы. Не в Киеве обслужываюсь. Пока что.
лень пароль искать

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 18:04

лень пароль искать написав:
  Delta official написав:
  tatop написав:РОзкрито, що вклади відкриті в Кредипромі під 26% пропонується під соусом Дельти переоформляти під 22%?
В іншоиу випадку посилають....ні не туди куди Ви подумали, в Київ за тілом депо і відсотками?
Хто мої запитання може спростувати?

Шановний tatop,
Банк пропонує Клієнтам скористатись пропозицією і звернутися у відділення Кредитпромбанку з метою переоформлення договору строкового банківського вкладу, за умовами, які вказані в листі направленому Клієнту. У разі, якщо Клієнт не бажає скористається даною пропозицією, подальше обслуговування договору банківського вкладу буде переведено в головний офіс Кредитпромбанку, при цьому відсоткові ставки не зміняться.
Дякуємо!

А если отделение не попадает под сокращение ждать письмо или в этом случае не переводят меня в Киев? ПыСы. что то нет мне ни письма, ни звонка. Пойду ка я завтра да и напишу заяву на разрыв. По собственному желанию.
ПыСы ПыСы. Не в Киеве обслужываюсь. Пока что.

Уважаемый лень пароль искать,
мы готовы подключиться к оперативному решению ситуации, изложенной в Вашем сообщении, для этого просим предоставить Ваши данные (ФИО/ИНН и
№ договора) на ящик Delta official.
Спасибо за обращение, надеемся на обратную связь.
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 18:15

Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.
лень пароль искать

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 18:26

лень пароль искать написав:Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.

Мудро. Якщо є можливість сходити. І тут можна розповісти. :wink:
Ну а розривати зразу, ну погарячкували.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 18:38

tatop написав:
  лень пароль искать написав:Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.

Дельті слід було запрвадити програму лояльності для вкладників Кредитпрому, а замість цього отримали листа з вкрай нелояльним ставленням до вкладників Кредитпромбанка.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2013 18:50

tatop написав:

Почему погарячился. Пока в договоре Дельты есть пункт о том что я "ознайомленый з тим, шо може так десь трапитись, і депозит перестане гарантуватыся ФГВ, і з цим згодин і підписуюсь" мне с Дельтой не попути. Я почти уже год наблюдаю об этой возне вокруг внезапно ставшим таким востребованнм пунктом об индивидуальных условиях. То-ли в конце лета то-ли осенью 2012 кто-то первый раз упомянул на валютной ветке. И кроме того, что теперь ФГВ ищет (а если нет- создаёт) любую зацепку для "развести как котят" (с)Азаров, в случае большего пушного зверя, данное движение расценить не могу. Илюзий не питаю о происходящем. На куче форумов это ЖЖЖЖЖЖ сейчас на первых страницах.
лень пароль искать

#<1 ... 938939940941942 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє