Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
KIM30 написав:Як виглядає Меморальний ордер на депозит оформлений в Майдельті? Бо коли я попросив Меморальний ордер то дали платіжне доручення.
А яка Вам різниця?
Та мені головне щоб дали те що треба. Бо тут Плюшевий всім неодноразово доводив, що має бути Меморальний договір. Тому я запитую чи мені дали те що треба. До документів ставлюсь серйозно.
KIM30 написав:Як виглядає Меморальний ордер на депозит оформлений в Майдельті? Бо коли я попросив Меморальний ордер то дали платіжне доручення.
Шановний KIM30, повідомляємо, що при оформленні депозитного вкладу за допомогою СДБО "myDELTA" Вам надається саме платіжне доручення згідно п. 9.28.8.1. Правил банківського обслуговування фізичних осіб в АТ «Дельта Банк». Дякуємо за звернення.
Информируем вас, что с 10 февраля 2014 года вступает в силу тариф за осуществление платежей через функционал «Оплата счетов и услуг» в СДБО «myDELTA» в размере 0,5 грн. за каждую успешно проведенную операцию. Комиссия будет добавляться к выбранной сумме платежа.
Если всё пойдёт нормально, предлагаю на этом не останавливаться!
Информируем вас, что с 10 февраля 2014 года вступает в силу тариф за осуществление платежей через функционал «Оплата счетов и услуг» в СДБО «myDELTA» в размере 0,5 грн. за каждую успешно проведенную операцию. Комиссия будет добавляться к выбранной сумме платежа.
Если всё пойдёт нормально, предлагаю на этом не останавливаться!
Нове покращення? Звідки інфо? Рівно за 30 днів, навіть швидше.