Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Delta official написав:Шановний blacksun, детально з інформацією є можливість ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/03/1560/. Звертаємо Вашу увагу, що зміни будуть внесені з 12 квітня 2014 року. Дякуємо за запитання.
Точно, а слона то я і не помітив... Треба менше часу за комп"ютером проводити. Дякую за відповіді!
unlock написав:Ух ты, Дельта приняла в работу мой совет.
Все таки уточню, меня не предупредили об обрезке лимита, соотв. я ушел в (-). Крымский рынок услуг немаленький, и не хотелось бы чтобы Дельта его потеряла.
andrey_spec написав:Столько паники, а из чего - не понятно. Сегодня я забирал закончившийся гривневый депозит в Дельте, 14,5 тыс грн. Киев. Забрал, заняло пять минут очереди в кассу и вообще без вопросов. А почитать ветку, можно решить, что караул, все пропало.
зачем такую огромную сумму нужно было ложить на депозит ?
andrey_spec написав:Столько паники, а из чего - не понятно. Сегодня я забирал закончившийся гривневый депозит в Дельте, 14,5 тыс грн. Киев. Забрал, заняло пять минут очереди в кассу и вообще без вопросов. А почитать ветку, можно решить, что караул, все пропало.
зачем такую огромную сумму нужно было ложить на депозит ?
Тут не місце сарказму, для когось - це велика сума. Не всі можуть заробляти тисячі за день!
Подскажите: у меня уже есть вклады в Дельте.. если оформить : Найкращий з любов’ю ОN-LINE - 370 днів - ставка 24,50% + акция «Дякуємо за лояльність» - 1%