Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage Та хто його знає. Завжди завчасно поповнюю, а цього місяця щось забув 24-го поповнити. Але в будь-якому випадку думав, що й 25-го з чужого рахунку не запізно буде
kmm3 написав:Панове, сьогодні гасив заборгованість по кредитній картці жінки зі свого рахунку. Це ще не запізно було? Крім того, досі по її картці відображається сума поповнення (так, наче досі не проведена). Так і має бути?
Шановний kmm3, інформація надана Вам в телефонному режимі. Дякуємо за звернення!
Дякую за Вашу консультацію. Але все ж трохи неясно: я керувався цим регламентом http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... lament.pdf. Там у пункті 1.1 вказано, що при безготівковому поповненні за реквізитами рахунку кошти доступні в той же день. Про 13.00 наступного дня нічого не вказано. Чи я не той регламент дивлюсь?
Шановний kmm3, інформація надана в приватних повідомленнях. Дякуємо за звернення!
Delta official а что случилось с iFobs для юриков? У меня по счету остаток пишет НЕТ ДАННЫХ и для любой операции нет данных. Поломалось? Это для десктоп версии, для веб вроде всё более-менее.
unlock написав:Delta official а что случилось с iFobs для юриков? У меня по счету остаток пишет НЕТ ДАННЫХ и для любой операции нет данных. Поломалось?
Уважаемый unlock, информация передана в соответствующее подразделение Банка для проверки. О результатах сообщим дополнительно. Благодарим за обращение!
r_alik написав:To Delta official, Буду признателен за содействие по запросу, отправленному личным сообщением.
Уважаемый r_alik, информация предоставлена в личных сообщениях. Благодарим за обращение.
To Delta official, Спасибо за помощь. К сожалению, без Вашего стимулирования отделений некоторые вопросы решить уж очень сложно. Еще раз спасибо за содействие.
r_alik написав:To Delta official, Буду признателен за содействие по запросу, отправленному личным сообщением.
Уважаемый r_alik, информация предоставлена в личных сообщениях. Благодарим за обращение.
To Delta official, Спасибо за помощь. К сожалению, без Вашего стимулирования отделений некоторые вопросы решить уж очень сложно. Еще раз спасибо за содействие.
Уважаемый r_alik, мы всегда рады помочь в решении вопросов, которые Вас интересуют! Благодарим Вас за обращение и надеемся на долгосрочное сотрудничество.
kmm3 написав:clientage Та хто його знає. Завжди завчасно поповнюю, а цього місяця щось забув 24-го поповнити. Але в будь-якому випадку думав, що й 25-го з чужого рахунку не запізно буде
Поповнював сьогодні аналогічно, все провели нормально, сьогоднішнім днем
kmm3 написав:clientage Та хто його знає. Завжди завчасно поповнюю, а цього місяця щось забув 24-го поповнити. Але в будь-якому випадку думав, що й 25-го з чужого рахунку не запізно буде
Поповнював сьогодні аналогічно, все провели нормально, сьогоднішнім днем
хехе, как видим аз на раз не приходится. я тоже думал что деньги с ОК жены уйдут в 9 утра, а ушли в 18:07.